ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ



ΑΘΗΝΑ 6-9-2012.

Το καθεστώς των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων μοιάζει να έχει αιφνιδιαστεί από τη ραγδαία άνοδο της απηχήσεως του πολιτικού λόγου και της αποδοχής του Εθνικιστικού Κινήματος από τον ελληνικό λαό. Το κατοχικό πολιτικό σύστημα διακατέχεται από έναν έκδηλο πανικό για τη συσπείρωση μεγάλων τμημάτων του λαού μας με σημαιοφόρους τους νέους και τους εργάτες στις επάλξεις της Εθνικής Ιδέας. Ειδικότερα μεγαλύτερος εκνευρισμός εδράζεται στους κόλπους της αριστεράς που καπηλευόταν χρόνους ολόκληρους τα κοινωνικά ζητήματα και πούλαγε λαϊκή προστασία με ψευτοπροοδευτικό μανδύα και φκιασιδωμένο κοινωνικό πρόσωπο.

Όλοι αυτοί οι λυμεώνες του πολιτικαντισμού λησμονούν πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ξεχνούν μέσα στην απαξίωση που δείχνουν για το έθνος σε ποιο τόπο πατούν καταχρηστικά. Στην Ελλάδα λοιπόν που είναι η Μητέρα Τροφός μας από τα πρώτα βήματα μαθαίνουμε να σεβόμαστε τις παραδόσεις του τόπου, να αγαπούμε την Πατρίδα μας και να προσφέρουμε κοινωνική αλληλεγγύη και εργασία στα εθνοφυλετικά μας αδέλφια με γνώμονα την προκοπή του Έθνους. Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά πως μέσα στην στοργική αγκάλη της θα βρουν αγάπη και φροντίδα ειλικρινή για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και πως το μέλλον έθνους και λαού είναι άρρηκτα κοινό και ενιαίο.

Η πατρίδα μας είναι ο ελληνικός λαός και η ελευθερία της εξασφαλίζεται μονάχα μέσα από την πρόοδο και την ευημερία των Ελλήνων. Κι ο ελληνικός λαός νοιώθει απερίσπαστος να απολαύσει τη χαρά της δημιουργίας των έργων του όταν παίρνει πνοή και στοργικό χάδι από την πατρίδα των πατέρων του. Το ενδιαφέρον και η μέριμνα σ’ αυτήν την περίπτωση δεν είναι πολιτικό ή συνδικαλιστικό θέσφατο για επικοινωνιακά παιχνίδια ή για την επίδειξη συμπόνιας με διεθνιστικό υπόβαθρο στους κατατρεγμένους της οικουμένης δίχως σύνορα. Ο σοσιαλισμός των Ελλήνων είναι εθνικιστικός. Δεν γκρεμίζει το έθνος για να το κατοικήσουν αλλογενείς, αλλά το στερεώνει με γερά θεμέλια για να αυγατίσει την γέννα των Ελλήνων και να φέρει περισσότερα δικά του παιδιά από τα ξένα πίσω στη Μάνα Ελλάδα.

Είναι εθνικιστικός λοιπόν ο δικός μας σοσιαλισμός γιατί θέλει τον Έλληνα αφέντη και εργάτη παράλληλα στον τόπο το δικό του. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα πιστεύει ακράδαντα ότι η ισχυροποίηση του Ελληνισμού είναι υπόθεση αυτοτέλειας αποφάσεων και βουλήσεων. Είναι δηλαδή ζήτημα πολιτικής παιδείας που υπακούει στο δόγμα πως στην Ελλάδα άρχων και αρχόμενος είναι αποκλειστικά ο Έλληνας. Αρχίζει κατά συνέπεια από την ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας, συνεχίζει με τη γαλούχηση της ελληνικής νιότης πως το δικό της οξυγόνο είναι η εθνική κοιτίδα και διαπερνάει ολόκληρη την κοινωνική πυραμίδα με τον Έλληνα Εργαζόμενο που χτίζει και διαχειρίζεται την οικονομία, το κράτος, την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό ο Εργάτης έχει Πατρίδα και τα Εθνικά Σύνορα Φρουρό. Ο δε πλούτος της σοφίας και της γης των Ελλήνων ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά των Ελλήνων. Οι ισχυρές κρατικές οντότητες στηρίζονται στο δικό τους αίμα και η εγχώρια παραγωγή δεν είναι στοιχείο εθνικού πλειστηριασμού αλλά το οπλοστάσιο αυτάρκειας της εθνικής κοινότητας για να επεκτείνει τις δραστηριότητες και την εθνική επιρροή προς πάσα κατεύθυνση. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει τα μέσα παραγωγής και οι φυσικοί πόροι να μείνουν στους κόλπους της εθνικής κοινότητας. Η μεγάλη διαφορά άλλωστε ανάμεσα στους δυνατούς και τους αδύνατους λαούς είναι ότι οι πρώτοι επενδύουν και οι δεύτεροι ξεπουλιούνται.

Οι καπιταλιστές και οι μαρξιστές προβάλλουν το ξεπούλημα ως σωτηρία και το Εθνικιστικό Κίνημα προτάσσει την επένδυση στα δικά μας φυσικά προσόντα για την ανάδειξη της Ελλάδος σε Έθνος Δυνατό. Ο δικός μας Έλληνας έχει εθνική συνείδηση. Δεν είναι κοσμοπολίτης που χαρίζει το δικό του κόσμο στους γυρολόγους και τους πραματευτάδες της παγκοσμιοποίησης και δεν χαρακτηρίζει ως σοσιαλισμό την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και εργασίας ούτε την απώλεια της ανθρώπινης ζωής από τους λαθραίους έρωτες του ντόπιου και διεθνούς νεοταξισμού. Ο Έλληνας θωρακίζει την εθνική κυριαρχία με την εθνική εργασία και την ελληνική νιότη σε ένα κράτος που διαθέτει εθνική αυτοεκτίμηση και καθάριο ελληνικό έλεγχο σε κοινωνία και ηγεσία.

Ανησυχούν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και μαζί τους οι συνδικαλιστές και οι ταγοί της καθεστωτικής πνευματικής αποχαύνωσης γιατί το εθνικό συμφέρον και η κοινωνική συνοχή βρίσκουν την οδό της οντολογικής τους ταύτισης στους ασφαλείς κόλπους της Φυλής. Ριψάσπιδες και δωσίλογοι τρέμουν την ανάσταση της Κραταιάς και Αυτοκρατορικής Ελλάδος των Ζωντανών Ελλήνων διότι οι ίδιοι είναι νεκρές ψυχές που τρέφονται αποκλειστικά από το σάπισμα της ελληνικής ζωής πνευματικά και σωματικά.  

Όμως το εθνικιστικό ποτάμι κίνησε για να ξυπνήσει συνειδήσεις και να δροσίσει την κοινωνία μας με πηγαίο Ελληνισμό σε όλες τις κοίτες του. Στην οικογένεια, στο σχολείο, στη γειτονιά, στο πανεπιστήμιο, στην εργασία, στον πολιτισμό, στον στρατό, στις προσωρινά σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Στην Ελλάδα ενός εθνικού σοσιαλισμού. Στην αληθινή Εθνικοκοινωνική Ελλάδα. Γιατί αυτός που έχει κοινωνικές ευαισθησίες αγωνίζεται για τον πολλαπλασιασμό των Ελλήνων και των ελληνικών θέσεων εργασίας. Σηκώνει ψηλά στον ήλιο τη γαλανόλευκη σημαία, υμνεί την Ελλάδα, κάνει κοινωνία Ελλήνων απρόσβλητη και απροσμάχητη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: