ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 29-9-2012.

Τα οικονομικά μέτρα εξοντώσεως του ελληνικού λαού που έχουν από καιρό διαρρεύσει με έντεχνο τρόπο οι γραικύλοι οσφυοκάμπτες μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ επισφραγίστηκαν στο τυπικό τους μέρος την ίδια στιγμή που αναδύονται οι δυσώδεις αναθυμιάσεις ελέγχων άκρατου πλουτισμού και υπόγειων δοσοληψιών πολιτικάντηδων. Η ξενοκρατία επεκτείνεται από την τρόικα που ήρθε για να μας οδηγήσει πιο γρήγορα στο αδιέξοδο μέχρι τις λαθρομεταναστευτικές απειλές για ισλαμοποίηση της Ελλάδος και φυσικά τους προσωρινούς «γείτονες» που εγείρουν ξετσίπωτες σε βάρος μας διεκδικήσεις. Πίστη και Πατρίδα βάλλονται ταυτόχρονα και συντονισμένα.

Τα εξοντωτικά μέτρα που θα εφαρμοστούν οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον σχηματισμό δύο τάξεων, αυτής των πολλών φτωχών έναντι εκείνης των λίγων εχόντων και υπάκουων στον διεθνιστικό νεοταξισμό. Η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα που διαπίστωσε ακόμη κι αυτό το CNN σε ρεπορτάζ που πραγματοποίησε στον τόπο του εγκλήματος, την πατρίδα μας.

Οι μειώσεις αποδοχών και οι φόροι φτάνουν τα 13,5 δις ευρώ. Ωστόσο συνεχώς ανέρχεται το ποσό αυτό. Οι «εταίροι» και «διασώστες» το ανέβαζαν άλλωστε πρωτύτερα πάνω από τα 20δις ευρώ. Έχουμε αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έως να μας βγει η ψυχή, πετσόκομμα οικογενειακών επιδομάτων, περικοπές φαρμακευτικών και νοσοκομειακών δαπανών, απομείωση μισθών, συντάξεων και ιδιωτικής περιουσίας. Προωθείται ακόμη και η κατάργηση του επιπλέον αφορολόγητου μισθωτών και συνταξιούχων που έχουν παιδιά! Η δε μικρή επιχειρηματικότητα θα φορολογηθεί από το πρώτο ευρώ άνευ αφορολογήτου.

Οι ηγέτες της εγχώριας τρόικας τα βρήκαν σε όλα και βιάζονται να προχωρήσουν στην υλοποίηση των εντολών της ξένης τρόικας αδιαφορώντας λέει για το πολιτικό κόστος προκειμένου να μας «σώσουν». Όμως η βρετανική εφημερίδα Guardian αναφέρει πως το ΔΝΤ θέλει να αποτύχουμε για να πάμε στο κούρεμα χρέους που δεν θέλει η Γερμανία και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας λέει πως δεν θα συμμετάσχει σε μια επαναχρηματοδότηση.

Και ενώ καταδεικνύεται η μεθοδευμένη δολοφονία της Ελλάδος το Ρώυτερ επαναφέρει το θέμα των τραπεζικών χρηματοδοτήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με εγγυήσεις τα βυθισμένα πλέον εκλογικά ποσοστά των γραικύλων με ποσά που ξεπερνούν τα 232 εκατομμύρια ευρώ που θα φορτωθούν στις πλάτες μας. Στο μεταξύ η λίστα του ΣΔΟΕ με τα πολιτικά ονόματα που ελέγχονται για ενδεχόμενο ανεξήγητο πλουτισμό αυξάνεται και πληθύνεται διακομματικά και καθεστωτικά.

Ο δε πρόεδρος της Ευρωβουλής Γερμανός σοσιαλιστής Σούλτς συνάντησε τον επικεφαλή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως θέση του ευρωκοινοβουλίου είναι ταυτόχρονη ανάκαμψη και δημοσιονομική πειθαρχία αρνούμενος να συνομιλήσει με τους «βίαιους» της Χρυσής Αυγής που «καταπατούν» τις «ευρωπαϊκές αξίες»! Ο δε «αντιστασιακός» Τσίπρας που έχει συναντηθεί με όλους τους νεοταξικούς φορείς αναφέρθηκε σε κοινές ευρωπαϊκές λύσεις και ανάγκη να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας απέναντι στην τρόικα!

Την ίδια ώρα όμως οι αυτοκτονίες Ελλήνων συνεχίζονται όπως στην περίπτωση ενός επιχειρηματία που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα μέσα στο μαγαζί ηλεκτρονικών ειδών που αναγκάστηκε να κλείσει στην Αλεξανδρούπολη. Στην Καλλιθέα σε κάδο σκουπιδιών αναρτήθηκε χαρτί που καλούσε τους πολίτες να εναποθέσουν σε σακούλα φαγώσιμα και ψωμάκι!

Παράλληλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις εξεγέρσεις των μουσουλμάνων με αφορμή το γνωστό φιλμάκι που λοιδορεί τον Μωάμεθ. Είδαμε εξεγέρσεις, καψίματα σεντονιών, σπάσιμο κάγκελων στις φυλακές Κορυδαλλού. Έγινε συγκέντρωση στην Αθήνα με σπασίματα καταστημάτων και μαγαζιών, συγκρούσεις με αστυνομικούς, ρίψεις πετρών, αναρτήσεις πλακάτ που γράφανε ότι τελειώνει η δημοκρατία και η ελευθερία και έρχεται το Ισλάμ. Τα παπαγαλάκια του Συστήματος βλέπουν όμως μαζί με την όξυνση της λαθρομετανάστευσης «ρατσιστικές εκδηλώσεις» της Χρυσής Αυγής που εντείνουν το πρόβλημα!  Η Ελλάς και η Ορθοδοξία λοιδορούνται άνετα!

Όμως οι κάτοικοι της Πλατείας Αμερικής αναγκάζονται να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών που εμπορεύονται ναρκωτικά και λευκή σάρκα. Οι λαθρομετανάστες με θράσος αποφάσισαν να εκδικηθούν και να κάνουν όπως ακούστηκε νύχτα των κρυστάλλων, μας βάζουν και ιδέες, πολιορκώντας σπίτια Ελλήνων και τραυματίζοντας μια Ελληνίδα στο κεφάλι με πέτρα όταν στα ευρωπαϊκά «δικαστήρια» δίδονται πρόστιμα γιατί στοιβάζονται λέει στα κρατητήρια οι λαθρομετανάστες!

Φτιάχνουν λοιπόν οι ηγετίσκοι χώρους συγκέντρωσης και κράτησης λαθρομεταναστών σε ακριτικά νησιά όπως σε Ρόδο και Λέσβο όταν στη Θράκη οι πράκτορες της Άγκυρας και ο συριζαίος τουρκόψυχος βουλευτής χάρισαν τις προάλλες πίνακα με το ρολόι της Ξάνθης ντυμένο με την τουρκική σημαία στον Τούρκο αντιπρόεδρο Μποζντάγ. Κι ακόμη όταν στελέχη του τουρκικού υπουργείου γεωργίας επισκέπτονται την Θράκη για να δώσουν «λύσεις» παρόντος του σοσιαλιστή Χατζηοσμάν και όταν πωλείται το ελληνικό προξενείο Σμύρνης.

Ωστόσο τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με ελληνικό λιμενικό σκάφος βαφτίζοντας το Φαρμακονήσι «τουρκικό» και τα προτεταμένα όπλα κατέβηκαν την τελευταία στιγμή. Όμως ο Νταβούτογλου θα συναντήσει τον υπουργό εξωτερικών Αβραμόπουλο για να συζητήσουν τις «σχέσεις» που πρέπει να διαφυλαχτούν! Ο Μπερίσα σε διακρατική κομματική σύσκεψη κεντρώων στη Ρώμη μιλάει για διαμελισμένα αλβανικά εδάφη όταν οι Αλβανοί ορέγονται τη Θεσπρωτία. Τα δε ελληνικά σχολεία της ομογένειας κλείνουν από του χρόνου.

Έχουμε πόλεμο λοιπόν και χρειαζόμαστε νέα παλιγγενεσία. Ξεριζωμό του σάπιου και του ξένου και σταυροφορία για ελεύθερη Ελλάδα. Αυτό χρειαζόμαστε. Ο Εθνικός Αγών για Πίστη και Πατρίδα θα δοθεί από το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Ήρθε η ώρα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


      


Δεν υπάρχουν σχόλια: