ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΧΑΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 21-9-2012.

Μια μεγάλη και ιστορικά τεκμηριωμένη αλήθεια λέει πως μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι έρχεται το πιο καθαρό και λαμπρό φως. Μέσα από τα σκοτάδια που έχουν κατακλύσει λοιπόν τη Φυλή μας θα φέρουμε και το δικό μας χρυσοφόρο χάραμα του Ελληνισμού. Το έχουμε πράξει σε αμέτρητες κατοχές ξεπερνώντας μεγάλα διαστήματα παρακμής απέναντι σε κάθε λογής εχθρούς, ξένους και προσκυνημένους. Θα το κάνουμε τώρα και άμεσα. Θα το πράξουμε ακριβώς τη στιγμή που πληττόμαστε από τις δύο έκφυλες οντότητες ταυτόχρονα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Για να επιτύχουμε την εθνικιστική μας επανάσταση χρειαζόμαστε τον προσδιορισμό των στόχων εξαλείψεως. Αλλά αυτή τη γνώση την έχουμε ήδη. Δεν θέλουμε απάτριδες που αφήνουν ανάμεσά μας ανθρώπινες βόμβες που δολοφονούν Έλληνες. Δεν θέλουμε συνομιλίες και συνομιλητές με τους αγοραστές εμποράκους της γης μας. Και δεν θέλουμε κανέναν βάρβαρο «γείτονα» που βλέπει και ζητά δικό μας έδαφος για δικό του. Ωραία, αφού λοιπόν έχουμε αυτή τη γνώση, τώρα χρειαζόμαστε τη ζωντάνια, τη λαχτάρα και το μεθύσι της ψυχής για να απλώσουμε το εθνικοκοινωνικό κίνημα ως φλόγα ολόθερμου πάθους στα σωθικά του ελληνικού λαού. Να ξεσηκώσουμε τους Έλληνες σαν ασυγκράτητη φάλαγγα και να κατακτήσουμε ελληνική εξουσία φέρνοντας την Χρυσοφόρα Αυγή του Γένους.

Ο ελληνικός λαός ήδη ακούει και αφουγκράζεται τις διθυραμβικές ιαχές των Ελλήνων Εθνικιστών. Αντικρίζει με δέος και ιεροπρεπή αποδοχή τους αναμμένους πυρσούς που ροδίζουν το μέτωπο του αγώνα. Χρειάζεται βέβαια και ο σκοπός του κινήματος που πρέπει να ταυτιστεί με τις επιθυμίες του λαού ώστε να μας ακολουθήσει πιστά και απαρέγκλιτα. Μα κι αυτός υπάρχει. Οι σαλπιστές και οι μαντατοφόροι του Ελληνικού Έθνους σκορπούν καιρό τώρα το μήνυμα. Αυτοκυριαρχία και δημιουργικότητα για το λαό. Ανεξαρτησία, κυριαρχία και μεγαλοσύνη για την Πατρίδα. Περισσότεροι Έλληνες και χαρούμενα πρόσωπα για εμάς και τα παιδιά μας. Περισσότερη και καλύτερη Ελλάδα.

Τέλεια λοιπόν, όλα και όλοι είναι στη θέση τους. Τι λείπει άραγε; Το σύνθημα της εφόδου του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Αλλά και γι’ αυτό υπάρχει απάντηση. Είναι η αναπτέρωση των ψυχών και η αναδίπλωση των ματωμένων λαβάρων του Ελληνισμού και του Εθνικισμού. Το σύνθημα αυτό μόλις δόθηκε. Το δώσαμε ο καθείς εξ ημών στον ίδιο μας τον εαυτό πρώτα και κύρια. Το πράξαμε σκοτώνοντας τον ατομικισμό, την ηττοπάθεια και την λογικοφάνεια των καθωσπρέπει ινστρουχτόρων και παραπληροφορητών των ψυχών. Τώρα πια η υπόθεση της Πατρίδας είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια μας. Η ελευθερία του νου και το σπάσιμο της αλυσίδας είναι μόνο η αρχή. Η εξάλειψη του κινδύνου θα ολοκληρωθεί όταν γίνουμε εμείς κίνδυνος για τους εχθρούς μας. Όταν φτάσουμε στην Νίκη του Ελληνισμού και την επιβολή της εθνικιστικής λογικής για ελληνική διοίκηση και ηγεμονία.

Το χρυσοφόρο χάραμα του Ελληνισμού δεν θέλει παράσιτα και ελαφριές συνειδήσεις κοντά του. Αυτές οι σκιές θα εξαλειφτούν από τον ελληνικό πολιτικό ορίζοντα. Η απόφαση για την ανόρθωση ενός γερού έθνους θέλει την ύπαρξη ενός γερού οργανισμού σε ένα σώμα ξεκάθαρα εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Κουβέντες για το σχέδιο της Φυλής με όσους το αμφισβητούν απαγορεύονται. Αλλά και η αυλή θέλει το δικό της συμμάζεμα. Τι πάει να πει γείτονες; Είναι μήπως αυτοί που γυρόφερναν έως τώρα το πτώμα που είχαν φτιάξει οι ταγοί του ψόφιου και απερχόμενου συστήματος; Αυτοί οι πρώην και νυν επίδοξοι κατακτητές μας θα σβήσουν από το χάρτη. Πιάνουν τόπο και βασανίζουν τους Έλληνες των αλύτρωτων πατρίδων μας. Αν θέλουν ας μας αποδώσουν χώματα και ψυχές και να ζήσουν με όσα τους αναλογούν. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

Στο χρυσοφόρο χάραμα του Ελληνισμού υπάρχουν οι πολεμιστές της Φυλής, άξιοι των ενδοξότερων στιγμών του Γένους, και δίπλα τους ομοίως άξιοι παραστέκονται οι Έλληνες του πνεύματος και του μόχθου. Βασικοί πυλώνες του Εθνικοκοινωνικού Φωτός είναι η Δικαιοσύνη και ο Πολιτισμός του Έθνους. Η Δικαιοσύνη παραστέκει τις υποθέσεις του εθνικού κράτους στο εσωτερικό και τις ισορροπίες ανάμεσα στους πολίτες με γνωρίσματα την ευθυκρισία και τον πατριωτισμό. Ο Πολιτισμός μας είναι ο ύμνος και οι γλυκολάλητες τελετές στο μεγαλείο της Φυλής και την ίδια στιγμή είναι το ακάματο εργαστήρι που σηκώνει κάθε ημέρα νέα επιτεύγματα του νου και των χεριών διευκολύνοντας τον Άνθρωπο και εξυψώνοντας Θεό και Ελλάδα.

Η αξιοπρέπεια και η ορθή ανάθεση έργου στους πολίτες, η Τιμή στο Γένος, η Νέα Πολιτισμική Γέννα και οι Ελληνικές Λόγχες ως δόρυ και ασπίδα συνάμα θα τραβήξουν πορεία ισόβια για το χάραμα του Ελληνισμού που δεν θα σκοτεινιάσει ποτέ ξανά. Θέλουμε να γίνουμε περήφανοι για τα δικά μας έργα. Ωραία λοιπόν, το Εθνικοκοινωνικό Επαναστατικό Κίνημα προσφέρει μετερίζι αγώνα γεμάτο πάθος και οργή. Οργή που γίνεται ορμή να χαράξουμε οι ίδιες τις γραμμές της ζωής μας. Και πάθος να κάνουμε ξανά την Ελλάδα τη Γη του Φωτός που ξέρει να φροντίζει τα παιδιά της και να ανοίγει νέους δρόμους ελληνικής δόξας. Ψηλά τα λάβαρα και εμπρός για την Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: