ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955 – ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΗΓΗ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ



ΑΘΗΝΑ 6-9-2012.

Η θλιβερή ανάμνηση από τον Μαύρο Σεπτέμβρη του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης βρίσκει το έθνος μας να παραπαίει και να διαβιεί μισολιπόθυμο ανάμεσα στις αναθυμιάσεις και την μπόχα ενός αναίσχυντου ψευτορωμέϊκου. Δεν είναι μονάχα οι κεφαλικοί φόροι. Όχι, είναι το ποδοπάτημα της ελληνικής ιστορίας και η βεβήλωση των ηρωικών νεκρών μας από την υποτακτική πολιτική και την ξεφτιλισμένη υποκουλτούρα. Ποιο «κράτος» μπορεί να τιμήσει την οδυνηρή σελίδα της ιστορίας μας όταν προπορεύονται οι ελληνοτουρκικές κυριαρχίες σε Θράκη και Αιγαίο, όταν τα κανάλια προβάλλουν ύμνους στους Τούρκους σφαγείς Ελλήνων σαν τον Σουλεϊμάν και τα θέατρα γεμίζουν γραικύλους και σκουλήκια  που εμφανίζουν τον Εθνομάρτυρα Αθανάσιο Διάκο ως αφεντικό αλλοδαπών, κερατά και δολοφόνο.

Κι όμως εκείνο τον Σεπτέμβρη του 1955 το σχέδιο των κτηνότουρκων για τον εξανδραποδισμό του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης ετέθη από εκείνους με τους οποίους οι σημερινοί προδότες συνεργάζονται και συναγελάζονται. Το ελληνικό αίμα έρρευσε από εκείνους που παρελαύνουν στη Θράκη και τα Δωδεκάνησα για να στήσουν τουρκικές μειονότητες και τουρκικά κρατίδια. Μια προβοκατόρικη βόμβα δια χειρών τουρκόψυχου μειονοτικού φοιτητή της Θράκης μας στο ψευτοσπίτι του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ με την ενορχήστρωση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στάθηκε ικανή να ξεσπάσουν τα προσχεδιασμένα «αντίποινα» της Τουρκίας στην κατεχόμενη πρωτεύουσα του Ελληνισμού.

Ευθύς αμέσως μανιασμένος τουρκικός όχλος ακόμη και από τα βάθη της Ανατολίας μεταφέρθηκε και ξεχύθηκε στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης καίγοντας μαγαζιά, εκκλησίες, σχολεία και σπίτια, βιάζοντας και σκοτώνοντας Έλληνες, ξεθεμελιώνοντας τάφους και μαγαρίζοντας τους νεκρούς μας. Το ελληνικό κράτος παρέμεινε μακαρίως προσηλωμένο στις παρακαταθήκες της λυκοφιλίας από τον καιρό που ο Βενιζέλος πρότεινε για νόμπελ ειρήνης τον αρχισφαγέα Κεμάλ, αλλά και στο σύνδρομο της φοβίας που εμφύτευσε στον ελληνικό λαό. Η νέα άλωση πέτυχε καθοριστικό πλήγμα στην ελληνική ιστορία αιώνων συρρικνώνοντας τον αριθμό των Ελλήνων γηγενών σε λίγες χιλιάδες κυρίως γερόντων. Όσες άλλες πληθυσμιακές ομάδες γλίτωσαν προστέθηκαν στους κρυπτέλληνες που βιώνουν κατά εκατομμύρια σε ολόκληρα τα αιματοβαμμένα και προσωρινά τουρκοπατημένα ελληνικά χώματα του τρομοκράτους.

Οι Έλληνες Εθνικιστές και η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, άπαντες Ζωντανοί Έλληνες με υψηλό εθνικό και πατριωτικό φρόνημα, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στους Μεγάλους Νεκρούς του Γένους και αυτής της Αλώσεως. Μια και μόνη υπόσχεση δίνουμε. Το κλείσιμο των πληγών της Νέας Εθνικιστικής Ελλάδος θα συνεχιστεί με την επιστροφή στην Γη των Πατέρων μας και την ύψωση της Ελληνικής Σημαίας σε Λεύτερη Ελληνική Γη. Εκεί στην Βασιλεύουσα του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη με την Θεία Δοξολογία μέσα στην βασιλική εκκλησιά, την Αγιά Σοφιά. Απαλλαγμένοι από νενέκους και βαρβάρους.

Το οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί είναι από το 2008, όμως οι ψυχές αναμένουν ακόμη δικαίωση. Έρχεται η ώρα http://www.youtube.com/watch?v=kKTrOX9U6Xo
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: