ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 11-9-2012.

Το παραμύθι της μικρής και φτωχής πλην τίμιας Ελλάδος με το οποίο μας έχουν γαλουχήσει οι πολιτικοί τοποτηρητές του διεθνιστικού νεοταξισμού ξεθωριάζει και τσαλακώνεται από τις παρεμβάσεις και την ακόρεστη βουλιμία του παγκόσμιου αφεντικού για την μετατροπή της πατρίδος μας σε άδειο κουφάρι. Θέλουν τα καρκινώματα της πολιτικής μας ζωής να δράξουν στα χέρια το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας αποδεικνύοντας στην πράξη πως η περιθωριοποίηση και η υποταγή στις άνομες ορέξεις που μας οδηγεί το ψευτορωμέϊκο είναι μια τεράστια και προσυμφωνημένη απάτη.

Η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα δεν είναι ούτε μικρή ούτε φτωχή αφού κοντά στα γεωφυσικά κάλλη έχει τον ακατέργαστο συναισθηματικό πλούτο της ελληνικής ομογένειας. Το κατοχικό καθεστώς που λυμαίνεται την εθνική εξουσία και ρημάζει τις ζωές μας πράττει τα πάντα ώστε να μειώσει τις δυνατότητες παρεμβάσεως και να αφήσει αναξιοποίητο τον ελληνισμό της διασποράς διότι αποτελεί τον αψευδέστερο μάρτυρα της ενοχής του και τον καταλύτη για την αναστροφή της μιζέριας και την αναγέννηση της αληθινής και ισχυρής Ελλάδος.

Το ανοσιούργημα αυτό συντελείται είτε μέσω της προωθήσεως νεοταξικά ελεγχόμενων και ουσιαστικά ανύπαρκτων συμβουλίων είτε με την άρνηση ψήφου, αποφάσεων και παρουσίας στους Έλληνες Ομογενείς. Ο κομματικός έλεγχος του εκπληκτικού ανθρωπίνου δυναμικού μας είναι το μόνο μέλημα της φθοροποιού ελληνόφωνης πολιτείας στις επαφές που πραγματοποιεί.

Η παρουσία ωστόσο των Ελλήνων στις εσχατιές της οικουμένης είναι σε πολλές περιπτώσεις μακροχρόνια και ιστορική. Οι δεσμοί που έχουν συνάψει οι ομογενείς μας στις τοπικές κοινωνίες και η συμμετοχή τους στα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά δρώμενα των χωρών αυτών έχουν δημιουργήσει το απαραίτητο υπόστρωμα που τους επιτρέπει να επηρεάζουν τις τοπικές πολιτικές αποφάσεις. Τούτο μάλιστα έχει συμβεί με τον προσωπικό τους μόχθο και με τη θαυμαστή διατήρηση τόσο της εθνοφυλετικής τους σύνθεσης όσο και των ελληνικών ηθών και εθίμων της πατρίδος μας δίχως καμία βοήθεια ουσιαστική από την κατοχική Ελλάδα.

Θα μπορούσαμε λοιπόν θαυμάσια να επιτύχουμε οικονομική διείσδυση και να διαμορφώνουμε εμείς ως έθνος τις πολιτικές αποφάσεις των διεθνών ισορροπιών. Αλλά για να το πετύχουμε αυτό πρέπει πρωτίστως να αποκτήσουμε εθνική ηγεσία, να δώσουμε περιβάλλον ασφάλειας για τους ανθρώπους στο εσωτερικό της χώρας και να περιφρουρήσουμε το κράτος από πάσα εχθρική και ψευτοσυμμαχική επιβουλή. Τότε αυτή η εθνική και εθνικιστική πολιτική ηγεσία θα δώσει αμέσως σκοπό και ρόλο ενεργό στο ακατέργαστο διαμάντι της φυλής μας που κοσμεί τις γωνιές της γης. 

Η Ελλάς θα πετύχει την ολική επαναφορά στην κορυφή των εθνών αξιοποιώντας την γεωπολιτική σημασία που κρύβεται όπισθεν της οικονομικής κρίσης και που τώρα ομολογούν τα κοράκια που μας περιτριγυρίζουν. Οι Έλληνες της διασποράς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σ’ αυτήν την αναγεννητική πορεία που θα ωθήσουν όσοι πιστεύουν με πάθος στην πατρίδα μας. Ουδείς Έλληνας περισσεύει και η Ελλάς θα δηλώσει την ενεργή παρουσία της σε κάθε εθνική μας κοινότητα. Θα γίνει αντιληπτό ότι η εμπέδωση μιας ελληνικής τάξεως πραγμάτων είναι απολύτως δυνατή όταν υπερβαίνει τα κομματικά στεγανά και ανυψώνεται αποκλειστικά σε εθνικό επίπεδο.

Η ενίσχυση των Ομογενειακών Συμβουλίων σε θεσμικό επίπεδο και η απευθείας σύνδεση αυτών με το μητροπολιτικό κέντρο είναι το πρώτο βήμα. Τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων Ομογενών θα μετατραπούν σε εκφραστές των εθνικών μας συμφερόντων με δικαίωμα παρέμβασης στα εσωτερικά μας πράγματα. Θα αποτελέσουν δηλαδή τα Πολιτικά Συμβούλια του Εθνικού μας Κράτους στις χώρες που εδράζονται και οι ζώνες της δραστηριότητάς τους θα πλαισιωθούν με το χαρακτήρα ελληνικής επικράτειας. Τούτο σημαίνει την πλήρη αρωγή έργου και παρουσίας ως ευθύνη της Ελλάδος.

Τα μέλη των ελληνικών κοινοτήτων θα αποκτήσουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα στο ελληνικό κράτος. Θα ψηφίζουν και θα ψηφίζονται στις ελληνικές εκλογές με ειδική μέριμνα για την πάγια ποσόστωση υπερκομματικής εθνικής ομογενειακής εκπροσώπησης στην εκτελεστική εξουσία της Ελλάδος. Θα παρασχεθούν πλήρεις διευκολύνσεις για τη σταδιακή παλιννόστηση όσων Ελλήνων το επιθυμούν και θα αποκτήσουν το απόλυτο προβάδισμα στον επενδυτικό οικονομικό τομέα έναντι παντός αλλογενούς. Η Ελλάδα θα ανοίξει την αγκαλιά στα παιδιά της. Θα μεγαλώσει και θα ανθίσει με τη μεγάλη σύζευξη τοπικού και οικουμενικού ελληνισμού.

Στον οικουμενικό ελληνισμό μας θα στηριχθεί η ανάπτυξη της πατρίδος σε τοπικό μα και διεθνές επίπεδο. Η Ελλάς θα στηρίξει την Ομογένεια στην απόκτηση και τον έλεγχο των καθοριστικών τομέων της οικονομίας και της επικοινωνίας. Το εμπόριο, οι τράπεζες, η ναυτιλία, ο Τύπος και η Ενέργεια πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν σε ελληνικά χέρια. Η ελληνική απασχόληση και επιχειρηματικότητα ανάμεσα στην μητροπολιτική Ελλάδα και την ελληνική ομογένεια είναι ένας ενιαίος χώρος που μπορεί και πρέπει να γεφυρωθεί. Η φωνή, τα χέρια και το θησαυροφυλάκιο, οι μεταφορές και οι πολιτικές εξουσίες θα φύγουν από τα σιωνιστικά νύχια και θα έρθουν στους ιθύνοντες νόες της Μεγάλης Ελλάδος. Μέριμνες που θα ασκηθούν και στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες με τη συνδρομή φυσικά εκεί του Ελληνικού Στρατού.

Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς έρχεται και είναι πολύ απαιτητική. Σηκώνει το αληθινό της ανάστημα, ενώνει τους Έλληνες και δημιουργεί εστίες ελληνικής ισχύος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: