ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΛΗ



ΑΘΗΝΑ 15-9-2012.

Τα πολιτικά δικαιώματα, οι εξουσίες και η ασφάλεια του ελληνικού λαού και του έθνους έχουν διατεθεί εξ ολοκλήρου, τυπικά και ουσιαστικά, στα χέρια του διεθνιστικού νεοταξισμού, των τοκογλύφων και του τραπεζικού κεφαλαίου. Το κατοχικό καθεστώς της ανομίας και του δοσιλογισμού που συναπαρτίζουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες της κυβερνητικής και της ψευτοαντιπολιτευτικής συναλλαγής δεν κυβερνά αλλά συναθροίζει τους χωροφύλακες της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αψευδείς μάρτυρες της φοβερής αλήθειας αποτελούν τόσο η χυδαία και μαζική επίθεση ενάντια στον ελληνικό εθνικισμό όσο και η απίστευτη έκρηξη της εξαθλίωσης του λαού μας.

Είδαμε τη λύσσα και τη χολή του Συστήματος στην περίπτωση του ελέγχου και της καταστολής της παρανομίας των λαθρομεταναστών με το παραεμπόριο σε Ραφήνα και Μεσολόγγι από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ειπώθηκαν μύδροι και συκοφαντίες περί δήθεν αντιποιήσεως αρχής και απρόκλητης φθοράς όπως αποκλήθηκε το παραεμπόριο. Είδαμε την ενεργοποίηση των αρχών ασφαλείας και δικαιοσύνης, την κινητοποίηση των ΜΑΤ έξωθεν των κεντρικών γραφείων του συγκεκριμένου κόμματος, τα προκλητικά αναθέματα πάντων των καθεστωτικών κομμάτων, την ενεργοποίηση του κοινοβουλευτικού οργάνου «δεοντολογίας» να δίδει μαθήματα πολιτικής «ορθότητας» στους Εθνικιστές.

Την στιγμή που στην πατρίδα μας για όλα φταίει ο ελληνικός λαός, στις Βρυξέλλες ο Μπαρόζο ζητάει το σχηματισμό του «ευρωπαϊκού» υπερκράτους για να μην παραδοθούν λέει οι λαοί στον εθνικισμό και τον λαϊκισμό και ο «περιούσιος» Κον Μπετίτ ζητά δάνειο και επιμήκυνση χρέους για την Ελλάδα που κινδυνεύει από την «ακροδεξιά»! Πίσω στην Πατρίδα μας όμως οι μικροπωλητές υποστήριξαν επισήμως δια της ομοσπονδίας τους τη Χρυσή Αυγή μαζί με την πλειοψηφία των Ελλήνων την ώρα που ένας διευθυντής σχολείου αποπέμφθηκε εκ της θέσης του γιατί την επικαλέστηκε ώστε να συντηρηθεί το σχολείο του!

Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο. Στον Υμηττό ένα 15χρονο ελληνόπουλο μαχαιρώθηκε από Ασιάτη λαθρομετανάστη ενώ γλίτωσε τη ζωή του χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση περιοίκων και αστυνομικών της ΔΙΑΣ. Στην Άρτα τέσσερα αλβανικά ανθρωποειδή βίασαν 15χρονο κορίτσι μπροστά στον πατέρα του που ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι τους. Στην πρωτεύουσα του ψευτορωμέϊκου ενήλικος αναρχοκομμουνιστής αφαίρεσε τη μπλούζα από 12χρονο ελληνόπουλο γιατί έφερε επάνω της την ελληνική σημαία και τον βασιλιά Λεωνίδα. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να περιθάλψει η Ελλάς Σύριους μέχρι να λήξει η σιωνιστοκίνητη κρίση στη Συρία ενώ καλύπτει πολιτικά αναρχική κατάληψη που διαλύθηκε από την αστυνομία.

Ο υπουργός δικαιοσύνης μαθαίνουμε πως θα φτιάξει αντιρατσιστικό νόμο που προβλέπει φυλάκιση πάνω από τρία χρόνια και ελαχιστοποίηση δυνατότητας αναστολής των ποινών. Όμως σε κάποια γειτονιά στα Πατήσια ένας αλλοδαπός ξυλοκόπησε την συμβία του στο δρόμο λέγοντας προς τους Έλληνες που διαμαρτυρήθηκαν πως η ελληνική γη δεν τους ανήκει πια!

Την ίδια στιγμή ολόκληρη η Ελλάδα σχεδιάζεται να τεμαχιστεί σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες με φτηνή εξαγορά και εξίσου φθηνά μεροκάματα στα πλαίσια των οποίων λέγεται πως θα νομιμοποιηθούν και θα απασχοληθούν κάποιοι λαθρομετανάστες. Θα συμβεί άραγε αυτό; Προς το παρόν το προτεκτοράτο συμβιβάστηκε με τη Ζήμενς με πρόσχημα κάποιες παροχές ώστε να συνεχίσει να σωρεύει κέρδη.

Η κατοχική κυβέρνηση στα πλαίσια τάχα των ισοδύναμων μέτρων οικονομικής αφαίμαξης του λαού προ της νέας δόσης του δανείου διαπραγματεύεται με τους διεθνείς τοκογλύφους την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης αντί των απολύσεων στο δημόσιο τη στιγμή που οι δανειστές ζητούν πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου, δηλαδή φορολόγηση των πάντων από το πρώτο ευρώ. Στο μεταξύ σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική 3766415 Έλληνες εργαζόμενοι πασχίζουν να συντηρήσουν 4588507 άτομα, 1216410 ανέργους και 3372097 μη ενεργά άτομα, γονείς και μαθητές. Το 2008 η κατάσταση ήταν αντίστροφη. Ο λόγος είναι η καλπάζουσα αύξηση της ανεργίας του μνημονίου στο 25% με αυξητικές τάσεις. Όμως οι μειώσεις των μισθών και συντάξεων θα συνεχιστούν και τα λουκέτα θα ενταθούν γιατί έτσι θέλει η τρόικα.

Στο Ηράκλειο ένας μακροχρόνια άνεργος πατέρας αδυνατώντας να αποπληρώσει την νοσηλεία του παιδιού του ζήτησε από τους γιατρούς να το κρατήσουν. Οι αυτοκτονίες από την άλλη πλευρά απελπισμένων συμπατριωτών μας συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα από ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος ψυχολογικού προβλήματος αλλά απόλυτη ανέχεια.

Παράλληλα είχαμε την πλήρη καταγραφή των πρώτων σαράντα ακατοίκητων νησιών που εγκρίθηκαν από τις κατοχικές αρχές για πώληση ή ενοικίαση έως 100 χρόνων. Οι δε Τούρκοι όπως μαθαίνουμε από την τουρκοφυλλάδα Σαμπάχ διεισδύουν επιχειρηματικά στη Χίο με το άνοιγμα καζίνο και στην Κω με το άνοιγμα τουρκικού χαμάμ που θα απασχολεί Έλληνες, κάνοντας εκτεταμένη αναφορά στην πώληση εθνικού εδάφους και περιουσίας.

Την ίδια όμως στιγμή η Τουρκία προμηθεύεται στρατιωτικό εξοπλισμό για την υπερκέραση των στρατιωτικών αναχωμάτων και την εισβολή από τον Έβρο. Στη δε Λήμνο συνελήφθησαν για κατασκοπία υπάλληλοι τσεχικής εταιρίας βιντεοπαιχνιδιών που έχει συμπεριλάβει τη Λήμνο σε εικονική πολεμική εμπλοκή. Οι συλληφθέντες είχαν σε βίντεο και φωτογραφίες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και οδούς πρόσβασης!

Το Εθνικιστικό ποτάμι θα σταθεί εμπόδιο ενάντια στην ανθελληνική χολή και εισβολή. Θα εξακολουθήσει να θεριεύει, θα σαρώσει τα σκουπίδια της κατοχής και θα αποδώσει στους Έλληνες μια Καθαρή και Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   


Δεν υπάρχουν σχόλια: