ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΑΣΦΥΚΤΙΑ – ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΖΗΤΑ



ΑΘΗΝΑ 14-9-2012.

Ο Έλληνας είναι καμωμένος από τη φύση του να βούλεται ελεύθερος, να δημιουργεί πολιτισμούς ανώτερους, να εμπιστεύεται θέσεις εξουσίας και πολιτικά δικαιώματα στα γεννήματα της Φυλής αναλόγως του εθνικού τους φρονήματος και να μεγιστοποιεί τα εδάφη του κυριαρχώντας γεωπολιτικά. Αυτός και μόνον είναι ο φυσικός Έλληνας. Αντιθέτως, όταν ο Έλληνας αντιστρατεύεται τη φύση του στερείται παντελώς την ελευθερία βουλήσεως, αποδέχεται ξένα ήθη και υποπολιτισμικά προϊόντα κατώτερων υπάρξεων, παραχωρεί εξουσίες και δικαιώματα σε απάτριδες και λαθροθήρες εισβολείς και καταντά λαός υπόδουλων. Αυτός ο Έλληνας είναι αντιφυσικός, ανάξιος κληρονόμος του ονόματός του.

Η παρείσφρηση ωστόσο των παράσιτων του σιωνιστικού νεοταξισμού σε ολόκληρο το φάσμα της πολιτικής, επικοινωνιακής και οικονομικής εξουσίας με τη χρήση υποχωρήσεων και παροχών χάριν «ειρηνεύσεων» και ευδαιμονίας, οδήγησαν την πατρίδα μας στο χείλος του γκρεμού. Τούρκοι δίνουν πιστοποιητικά τουρκισμού και φορτώνουν λαθρομετανάστες σε γη ελληνική, η ελληνική σημαία σε χέρια ελληνικά στην Ακρόπολη θεωρείται ασύμβατη, η Ελλάς πωλείται και απειλείται καθημερινά.

Το μίσος και οι απειλές από τη στιγμή που είναι εγκατεστημένα ολόγυρα από την εθνική μας αυλή έως το εσωτερικό αυτής αντιμετωπίζονται με έναν και μόνον τρόπο. Ο τρόπος αυτός είναι η επικράτηση του φυσικού νόμου και η ορμητική πορεία του καθάριου ελληνικού χειμάρρου. Για να συμβεί αυτό πρέπει πρωτίστως να απελευθερώσουμε τη φλόγα που καίει στην καρδιά μας και να μετουσιώσουμε σε απτές πράξεις την αποστολή του Ελληνικού Έθνους. Να υλοποιήσουμε τον προορισμό της Φυλής μας και να καταστήσουμε διεθνώς κυρίαρχη την Ελληνική Ιδέα. Τούτη η αναγκαιότητα σημαίνει πως η Ελλάς αφυκτιά. Νέα σύνορα ζητά με γνήσιους πολεμιστές που ξέρουν να χτίζουν κι όχι να γκρεμίζουν Ελλάδα.

Χρειαζόμαστε μια πάγια εθνική στρατηγική στηριγμένη στη σύμπνοια του ελληνικού λαού επάνω στον άξονα των ελληνικών όπλων, της διεκδικητικής διπλωματίας και της εθνοκεντρικής συμμαχικής πολιτικής. Σε όσους μας κατηγορήσουν ως ιμπεριαλιστές και επικίνδυνους πολεμοκάπηλους σε καιρούς εθνικών δυσκολιών έχουμε να απαντήσουμε ότι το δίκαιο και η εθνική ασφάλεια είναι λόγοι επαρκέστατοι για να πολεμήσει ένας λαός και πως οι εθνικές αξιώσεις επιτυγχάνονται όταν στη διαπραγμάτευση απαιτείς αντί να επαιτείς.

Οι διεθνείς συνθήκες, το δικαίωμα της εθνικής αυτοδιάθεσης και η επιστροφή περιουσιών ισχύουν απαρεγκλίτως για τους αλύτρωτους Έλληνες. Αυτοί που επικαλούνται τις εθνικές δυσκολίες είναι εκείνοι που τις δημιουργήσανε σκοπίμως φέρνοντας ως νάρκη στα θεμέλια του έθνους τα οικονομικά και εποικιστικά συμφέροντα της παγκόσμιας νεοταξικής σκλαβιάς. Είναι οι ίδιοι που φρόντισαν να γκρεμίσουν τα πνευματικά μας αποθέματα και να μας απομακρύνουν από τα γεωπολιτικά μας πλεονεκτήματα.

Το άπλωμα λοιπόν της εθνικής μας κυριαρχίας θα ξεκινήσει από την εξάλειψη των ελληνόφωνων Εφιαλτών και την αποβολή των ξένων σωμάτων με την ολική κατάρρευση του καθεστώτος και την επιστροφή της Ελλάδος σε χέρια ελληνικά. Οι ενωμένοι πλέον Έλληνες θα θωρακίσουν την χαλυβδωμένη πίστη στη Φυλή και την Εθνικιστική Διακυβέρνηση.

Με την πολιτική και οικονομική διακυβέρνηση πλέον σε χέρια ελληνικά θα μπει οριστικός φραγμός στις μισελληνικές επιδιώξεις με την αξιοποίηση του γεωπολιτικού παράγοντα και της στρατιωτικής ισχύος. Η περιοχή μας έχει πληθώρα φυσικών πλεονεκτημάτων και περασμάτων, όμως η αξιοποίηση αυτών θα έρθει αποκλειστικώς στα χέρια μας και η επιλογή των στρατηγικών μας εταίρων θα γίνει με δύο αποφασιστικά κριτήρια. Την υποστήριξη της εθνικής μας εκστρατείας και ολοκληρώσεως παράλληλα με την ισότιμη πολιτική και οικονομική σχέση με τη συμμετοχή της Ελλάδος σε φίλιες στρατηγικές ζώνες των εταίρων μας. Δεν μιλάμε για εμπλοκή σε ξένους πολεμικούς σκοπούς αλλά μονάχα για την υποστήριξη των ελληνικών επιδιώξεων.

Οι απειλές που αντιμετωπίζει η Ελλάς εστιάζονται και πηγάζουν στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Είναι πασιφανές λοιπόν ότι το καθήκον της αποκαταστάσεως της ελληνικής κυριαρχίας σ’ αυτές τις πατρίδες είναι παράλληλα το κλειδί της λύσης. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι ο παντελής αφανισμός του εχθρού και η ύψωση της ελληνικής σημαίας στα εδάφη αυτά από τον ελληνικό στρατό. Αν προηγουμένως ο οικονομικός έλεγχος του αποκαταστημένου ελληνικού κράτους επεκταθεί στο εσωτερικό των προσωρινών μας «γειτόνων» και οι ελληνικές κοινότητες καταστούν συμπαγείς και προσανατολισμένες στον ιερό σκοπό της εθνικής τους αυτοδιάθεσης, τότε η αποκατάσταση της φυσικής τάξεως και της εθνικής δικαιοσύνης θα έρθει απολύτως νομοτελειακά.

Ικανή συνθήκη για την χάραξη των νέων συνόρων που χρειάζεται η Ελλάς είναι η βαθιά αντίληψη δύο ζωτικών αληθειών. Η μία είναι ότι η Ελλάς σήμερα συνορεύει με μια ακόμη Ελλάδα στα βορειοανατολικά της σύνορα. Η δεύτερη αλήθεια είναι ότι ο ασφαλέστερος σύμμαχος είναι ο Δυνατός Έλληνας που χτίζει ακροπόλεις και πολιτισμούς με την δίψα του κατακτητή και την ισχυρή θέληση να δει την γαλανόλευκη σημαία και τον δικέφαλο αετό να φτερουγίζουν και να σκεπάζουν τα μνημεία και το μνήμα της ελληνικής εσχατιάς και του έσχατου Έλληνα Ήρωα.

Οι μνήμες δεν στεριώνουν μονάχα με το κλάμα. Εθνική αποκατάσταση λοιπόν και ζωτικός χώρος όσος χρειάζεται για να αναπτυχθεί το Ελληνικό Έθνος σε Δύναμη. Από τη Βόρειο Ήπειρο έως την Ιωνία και τον Πόντο. Ιδού η ασφάλεια της Εθνικιστικής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: