ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ



ΑΘΗΝΑ 4-9-2012.

Οι σύγχρονοι ισχυροί στον καιρό της παγκόσμιας θλίψης επιδιώκουν τον θάνατο του πολιτισμού και της ηθικής. Θέλουν να δομήσουν έναν άνθρωπο που θα μοιάζει πάνω από οτιδήποτε άλλο με έναν μηχανικό τύπο σκλάβου δίχως αισθήσεις και επιθυμίες. Ένα ανθρωποειδές που εξωτερικά θα είναι κοινότυπη ύπαρξη μα μοναδικός του σκοπός ζωής θα είναι η τυφλή υπακοή της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας. Το καταθλιπτικό αυτό πρότυπο ανθρώπινης τάχα ζωής θέλει να το επιβάλλει ο δυνάστης στους λαούς, αφού χέρια πρόθυμα γι’ αυτό έχουν βρεθεί και διαθέτουν θέσεις πολιτικής εξουσίας.

Όμως ο πολιτισμός είναι έργο ανώτερης ανθρώπινης σύλληψης και ενέργειας, η δε ηθική σχετίζεται άμεσα με την ύπαρξη ελεύθερης βούλησης. Και τα δύο, ο πολιτισμός και η ηθική θέλουν καθαρή ψυχή και ατσάλινη θέληση, εντιμότητα και ετοιμότητα για τον παραμερισμό κάθε είδους εμποδίου και επιβουλής. Συλλογάται καλύτερα όποιος συλλογάται ελεύθερα και ζει ειρηνικά όποιος είναι από καιρό έτοιμος για πόλεμο. Είναι δύο απαραίτητες συνθήκες στις οποίες ανέκαθεν το Ελληνικό Έθνος στήριξε την ανάπτυξή του. Η πολιτισμική υπεροχή του κάλλους και της σοφίας αντάμα με την πολεμική αρετή περιφρούρησης και άνθησης της Ελληνικής Φυλής.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στόχος της καταλήστευσης της ελληνικής γης και της αλώσεως του εθνοφυλετικού μας ιστού είναι η εξάλειψη της τελευταίας πηγής αντίστασης στα άνομα σχέδια του νεοταξικού κτήνους. Όσο κι αν μειώνεις έναν λαό χτυπώντας τον ανελέητα από έξω, ποτέ δεν πρόκειται να τον λυγίσεις αν δεν φροντίσεις να του στερήσεις από μέσα το οξυγόνο που τον κρατάει στη ζωή. Αυτό ακριβώς μας συμβαίνει. Βρισκόμαστε μπροστά στο τέλος της ιστορίας των ελευθέρων εθνών. Έξω από τα τείχη του Ελληνισμού οι καταστροφείς των τόκων και των όπλων εκχερσώνουν το οικόπεδο της ανθρωπότητας από κάθε αξιοπρέπεια και πολιτισμική αναφορά. Φλόγες και ερείπια παντού.

Όμως υπάρχει μια παραδοχή που το δικό μας πανώριο ελληνικό γένος θεμελίωσε και άνδρωσε. Πως υπάρχει ένα είδος πολέμου που είναι και δίκαιος και επιβεβλημένος. Είναι εκείνος που γίνεται για να ανυψωθούν τα λάβαρα του έθνους, να κλείσουν οι πληγές της ψυχής, να στερεωθεί το ξίφος στα χέρια λαού περήφανου και να πάρει πίσω τη ζωή που του στέρησαν ελληνόφωνοι ραγιάδες και ξένοι αφεντάδες. Είναι η ανάσταση του ελληνικού πολιτισμού που πρέπει να πετύχουμε αφού αυτός είναι το οξυγόνο της δικής μας ζωής και της δημιουργίας. Τα σήμαντρα σήμαναν εγκαίρως και το μήνυμα έφτασε μέσα σε αίματα και δυστυχίες. Δεν μας πρέπει να το αγνοήσουμε.

Το πολιτικό οικόπεδο του νεοταξικού καθεστώτος είναι γεμάτο αρρώστιες και κακοτοπιές. Παντού παγίδες θανάτου κρυμμένες, ένα όνειδος εξευτελισμού που φέρει έντονη την οσμή της σαπίλας. Ένα παζάρι ανθρώπινων ψυχών και τραπεζικών τίτλων μαζί με μια διαρκή ενοχοποίηση του πατριωτισμού και της ζωντάνιας των Ελλήνων είναι ολάκερο το δουλοκτητικό σύστημα της νεοταξικής κατοχής. Η ηθική πυροβολείται από τους λαθρεπιβάτες της κοινωνίας μας, εχθρούς του Θεού και του Ελληνισμού.

Καιρός λοιπόν να αναλάβει δράση η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς, η Πατρίδα Φιλοσόφων και Πολεμιστών. Να ξεπατώσουμε το άρρωστο οικόπεδο του καθεστώτος και να προτάξουμε τις αρετές της φυλής μας μέσα από την άγρια διάθεση της ισοπεδωτικής τιμωρίας των αθλίων ανθελλήνων και την εθνική εντολή για πολιτισμική υπεροχή και κατίσχυση της πολεμικής αρετής των Ελλήνων. Τώρα θα βάλουμε την ταφόπλακα στο ψευτορωμέϊκο και θα αναστήσουμε την Νέα Ελλάδα της Νέας Δημιουργίας και Υπεροχής. Είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού που θα δημιουργηθεί μέσα από την πύρινη λαίλαπα και τα αποκαΐδια που θα αφήσει πίσω η σύγκρουση με την ανηθικότητα και την βουλιμία του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Ο εχθρός που έχει εισχωρήσει στο άβατο της πολιτικής μας ζωής δεν πρόκειται να φύγει από μόνος του. Κραδαίνει τη δύναμη της ύλης ζητώντας να του ανοίξουμε διάδρομο στα πλούτη μας. Αυτός είναι ο πολιτισμός του. Μη γυρεύουμε τίποτα παραπάνω από το απόλυτο μηδέν της ανθρωπότητας. Έχει το απόλυτο κενό εκεί που εμείς έχουμε τα πλούτη μας. Στην καρδιά βρίσκεται και είναι καλά ασφαλισμένη η πατρίδα μας. Η Ελλάδα είναι το κάστρο του εθνικού μας πλούτου και η ίδια λάμπει στο μέσον της θεϊκής δημιουργίας. Απέναντι στο μηδέν του σιωνιστικού νεοταξισμού και της ασχήμιας που κουβαλάει ο εσμός των δούλων του στέκεται το θάμπος της απαστράπτουσας ωραιότητας και η ατσάλινη θέληση του Ελληνισμού να λάβει πάλι τα σκήπτρα του κόσμου.

Τα μάτια και οι συνειδήσεις ξυπνούν και βλέπουν επιτέλους την αληθινή αντιπαράθεση. Αντιλαμβάνονται ότι η αληθινή εξυγίανση που χρειάζεται το Ελληνικό Έθνος είναι το τέλος των εγχώριων ασπόνδυλων και η αναστροφή της εθνικής αυτοχειρίας. Πόλεμο στον πόλεμο θρασύδειλων και διαρκής εργασία για την ανύψωση ενός πολιτισμού που θα βγει από τα δικά μας χέρια και θα καταυγάσει την ανθρωπότητα. Μια κοινωνία Ελεύθερων Ελλήνων που θα επιτύχει με τον Πυρσό του Δικαίου και τις Λόγχες του Στρατού της την εγκαθίδρυση μιας Ελληνικής Άρχουσας Τάξης. Αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός μας. Αυτός είναι ο Εθνικοκοινωνικός Ελληνισμός μας. Μια Μεγάλη Ελλάδα Ηγέτιδα του κόσμου των ελεύθερων εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: