ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣΑΘΗΝΑ 16-9-2012.

Τα σκοτάδια της ψυχής και της πατρίδος μη γυρέψεις ποτέ να σου τα φωτίσει ξένος λογισμός και ξένο χέρι έξω από τη δική σου ράτσα και το δικό σου το λαό. Κι αν ποτέ σου προταθεί κάτι τέτοιο, πάλι μετρημένος και αποφασισμένος να σταθείς εμπρός στην πρόκληση δίδοντας τη μία και μόνη απάντηση που ταιριάζει στην περίσταση. Τα δικά μου βήματα θα συναντήσουν το ξέφωτο μονάχα μέσα από την αναγεννητική πορεία προς το Ελληνικό Φως.

Η λύση στο δράμα που εκτυλίσσεται γύρω μας με τις βέβηλες προσφορές της γης μας, της μνήμης των ηρώων και των δικαίων της φυλής μας στα χέρια έκφυλων μισελλήνων είναι η στρατολόγηση των Ελλήνων και η συλλογική απάντηση πως τα τελεσίγραφα υποταγής ο λαός μας τα ξεσχίζει. Ευθύς αμέσως να αποδιώξουμε κάθε σκέψη και κάθε στρεβλό λόγο των σκοταδιστών της κοινής γνώμης, πολιτικάντηδων και ενημερωτών, περί της αδυναμίας τάχα ορθοποδήσεως και αυτόνομης πορείας μακριά από τις ξένες αυλές των αρπακτικών της οικουμένης.

Η αγάπη της Πατρίδος είναι βαθιά ριζωμένη μες στην καρδιά του γνήσιου Έλληνα και η πηγή της δικής του δύναμης βρίσκεται στον καθαρό και ξεσκοτισμένο νου του. Έμπνευση μονάκριβη της Νέας Ελλάδος που μας αξίζει είναι το ελληνικό αίμα που αντιπροσωπεύει ολάκερο τον Ελληνισμό και την ιστορία αιώνων καλά φυλαγμένο σαν εικόνισμα στην ανθρώπινη υπόσταση του Έλληνα. Μια ανθρώπινη υπόσταση που πρέπει να μείνει ανέγγιχτη από τους βέβηλους γιατί καθείς από εμάς είμαστε και από ένας ναός και κάστρο μαζί της Ελληνικής Φυλής. Τα κάστρα όμως υπάρχουν τόσο ως χώροι φύλαξης όσο και ως αφετηρίες εκστρατείας για τα τρανά έθνη.

Μας λένε πως πρέπει να τεμαχίσουμε σε φέουδα την Ελλάδα μας, να γίνουμε σκλάβοι στις γαλέρες του νεοταξισμού δουλεύοντας ώρες ατελείωτες για λογαριασμό του παγκόσμιου δυνάστη, να διοικηθούμε από την νέα «ιερή» συμμαχία που ζητά να μονοιάσουμε με τις ύαινες και τους δολοφόνους των Ελλήνων. Πολύ ωραία λοιπόν, ιδού τι πρέπει να πράξουμε. Να ανοίξουμε τις αγκάλες του Καιάδα και να τους ξεκουράσουμε για πάντα. Να κάνουμε τα χαρτιά και τις υπογραφές των ραγιάδων προσάναμμα. Να ενώσουμε τα καθεστωτικά φέουδα και πάλι σε μια συνεκτική κοινωνία στα χέρια των εργατών της φυλής μας. Κι ύστερα να ορθώσουμε την κοινωνία σε κράτος αληθινά ελληνικό που θα έχει σε όλες τις δομές και σε όλες τις εξουσίες καθάριους Έλληνες, χτίστες και πολεμιστές συνάμα του Νέου Ελληνισμού.

Οι δημιουργικές πορείες και οι επαναστάσεις δεν είναι έργα ειρηνικά. Το δίχως άλλο. Δεν είναι όμως και η ζωή για τους δειλούς που γεννώνται με το σημάδι του ηττημένου. Το έθνος μας σήμερα καταπιέζεται πρωτίστως από ένα κάκιστο κράτος που είναι φανερό πως εκτελεί την έσχατη και όπως πάντα ανθελληνική αποστολή του. Είναι ένα κράτος δειλών που έχει ήδη καταστεί άχρηστο στους διεθνείς συνωμότες. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που μας γυρεύουν τα κλειδιά στην πόρτα της εθνικής τάχα διακυβέρνησης φορολογώντας τον αέρα που αναπνέουμε και αξιώνοντας τον ακρωτηριασμό ψυχών και πατρίδος. Ο δρόμος του παγκόσμιου εξουσιαστή θα κλείσει όταν θα κλείσουμε το δικό του οξυγόνο συντρίβοντας το ξενοκίνητο ψευτορωμέϊκο και το καθεστώς του.

Ο Ελληνισμός έχει καμωθεί από καλό μέταλλο και η στόφα του είναι εκείνη του ηγεμόνα της οικουμένης και του σημαιοφόρου της λευτεριάς. Στην δε πολιτική διοίκηση κουμάντο κάνει το έθνος, δηλαδή η ολότητα της ελληνικής φυλής που καθορίζει κατά το συμφέρον του το καλό κράτος. Και καλό κράτος είναι αυτό που προετοιμάζει πνευματικά και εξοπλίζει υλικά τον ελληνικό λαό προς την κατεύθυνση επιτελέσεως του εθνικού σκοπού. Ο Έλληνας που εργάζεται για το καλό του λαού του δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από εθνικιστής.

Το ατομικό συμφέρον δεν είναι έργο ευλογημένο από το Θεό και ωφέλιμο για το λαό γιατί αποξενώνει από την πηγή της ζωής που είναι το έθνος και πεθαίνει περιφρονημένο. Αυτό το θνήσκον άτομο είναι ο βλαπτικός μικροαστός, το παράσιτο με την ξένη επίδραση και την απομίμηση ελληνικής λαλιάς που κουβαλήσαμε μηχανικά ως τις μέρες μας. Η δική μας η ζωή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την άρση της μηχανικής υποστήριξης του κακού κράτους που μας οδηγεί στον διεθνιστικό κοσμοπολιτισμό του και τον οριστικό ενταφιασμό του. Η εξαφάνιση ακόμη και του μνήματος του, να αφανιστούν οι σπόροι του και να ξεχαστεί η ύπαρξή του.

Για τον Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή η μόνη παραδεκτή πορεία είναι εκείνη που οδηγεί στην αυτοσυντήρηση του Ελληνικού Έθνους. Είναι ο αποκρυσταλλωμένος ελληνικός νους ξαναβαπτισμένος στα νάματα εθνικής δόξας και παιδείας, το ηθικό σμίλευμα άκαμπτου εθνικού φρονήματος, η κατάκτηση ζωτικού χώρου με τη δύναμη του ελληνικού ατσαλιού, η επιβράβευση της πίστης του λαού και η υπερίσχυση των δικαίων του Έθνους. Αυτό που μας πρέπει είναι η αυτοκυριαρχία και η αυτοπεποίθηση. Η σύζευξη του λαού και των πεπρωμένων της φυλής θα δώσουν με την αυτοπεποίθηση τον Νέο Ελληνικό Πολιτισμό και με την αυτοκυριαρχία τη δύναμη να τεθούμε στην κεφαλή της οικουμένης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: