ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 28-9-2012.

Η ψευδαίσθηση, το μαζικό ενοχικό σύνδρομο και ο φόβος συναπαρτίζουν το αμαρτωλό σύμπλεγμα με το οποίο επιχειρείται η ποδηγέτηση του ελληνικού λαού από τον εσμό των γραικύλων πολιτικάντηδων του κατοχικού καθεστώτος. Η παραποίηση της πραγματικότητας και η άσκηση της ψυχικής βίας συνιστούν την μαύρη προπαγάνδα, την διακίνηση δηλαδή πλαστής πληροφορίας προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινωνικός σωφρονισμός στα βρωμερά σχέδια του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Η προπαγάνδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής και η τύχη του λαού εξαρτάται από τον ρήτορα που θα τη διαχειριστεί. Μπορεί να αποβεί θετική όταν λάβει τη μορφή της λαϊκής ενημέρωσης στα πραγματικά προβλήματα και τις ορθές πολιτικές θέσεις που αποκρύβονται από τους πολιτικάντηδες του Συστήματος και τους επικοινωνιακούς μηχανισμούς του. Αλλά μπορεί να αποδειχτεί αρνητική αν λάβει τη μορφή του πειθαναγκασμού των μαζών από εκείνους που πολεμούν το εθνικό αίσθημα του λαού. Και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ της προπαγάνδας – λαϊκής ενημέρωσης που απευθύνεται σε συνειδητοποιημένο λαό με τη γλώσσα της αλήθειας και του πατριωτισμού απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα που απευθύνεται σε άμορφες μάζες με τη γλώσσα του ψέματος και του διεθνισμού.

Η προπαγάνδα εξάλλου εφαρμόζεται από τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους χρηματοοικονομικούς παράγοντες και κάθε άλλο θεσμικό παράγοντα του καθεστώτος κάθε φορά που ομιλούν όλοι τούτοι δημόσια για ένα θέμα που αφορά το σύνολο της λαϊκής κοινότητας. Μια πολιτική υπόσχεση, ένα πολιτικό μέτρο, μια είδηση, μια αναφορά στην αγορά ή σ’ έναν οικονομικό στόχο αποτελούν ομοίως προπαγάνδα. Το χάρισμα του λόγου είναι ένα εργαλείο και για τα αποτελέσματα του εργαλείου ευθύνεται ο εργάτης που το χρησιμοποιεί μαζί με τον εργοδηγό του. Οι πολιτικάντηδες λοιπόν και οι κολαούζοι τους που παρελαύνουν από τα γυαλιστερά βήματα λόγου είναι οι εργάτες της φοβικής μαύρης προπαγάνδας και ο σιωνιστικός νεοταξισμός είναι ο εργοδηγός τους.

Το μαζικό ενοχικό σύνδρομο που επιστρατεύουν όλα τα παράσιτα της ζωής μας μαζί με κάποια ελληνόφωνα μα ολότελα ξένα είναι πως για ό,τι συμβαίνει στην οικονομία και στην κοινωνία ευθύνεται ο απλός λαός. Ο λαός μας τάχα ευθύνεται για τη δημόσια διαφθορά, τα ελλείμματα, τον έκλυτο πλουτισμό, τα ιδιαίτερα βολέματα, την ξενόφερτη ανηθικότητα που οι διορισμένοι ταγοί μας έφεραν στην ελληνική κοινωνία. Οι Έλληνες τάχα φταίνε ακόμη και για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, μας λένε εν χορώ οι προδότες, γιατί τους εκμεταλλεύονται και γιατί είναι ρατσιστές και βίαιοι!

Μας θέλουν σκυφτούς και ηττημένους να παραδεχόμαστε τις δικές τους ευθύνες για δικές μας στα δάνεια και τους λαθρομετανάστες που εκείνοι οι ανήθικοι ταγοί αποδέχτηκαν συνειδητά και βάσει σχεδίου δίχως ίχνος αληθείας και ηθικής βάσης για να ρημάξουν την Ελλάδα και να εξοντώσουν τους Έλληνες ψυχικά και βιολογικά. Επικαλούνται μάλιστα τον ρατσισμό όταν λαθρομετανάστες στα πλαίσια της αποστολής τους μας λέγουν πως όταν γίνουν πλειοψηφία θα μας αφανίσουν. Και πωλούν το δικαίωμα του Έλληνα στην πατρίδα και την εργασία με τα παλιόχαρτα των παγκόσμιων τοκογλύφων όταν Έλληνες χάνουν την ζωή τους από απελπισία. Όμως «κύριοι» φυλετισμός είναι η διατήρηση της ελληνικότητας με βάση το όμαιμο και το ομόφυλο. Ρατσισμός με τη δική σας έννοια είναι η επέλαση της ξενοκρατίας.

Ψευδαίσθηση καλλιεργείται όταν μειώνονται διαρκώς οι αποδοχές μας και ζητούνται περισσότεροι φόροι για να «σωθούμε»! Ψευδαίσθηση είναι η μαύρη προπαγάνδα πως πρέπει να σωθούμε μέσα στο ευρώ όταν το ευρώ πεθαίνει και ο λαός μας σύρεται αποστεωμένος στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Ψευδαίσθηση είναι πως δεν υπάρχει εθνικός κίνδυνος και μας σερβίρουν τις κακοτεχνίες ως τάχα καλλιτεχνία υπέρ των Τούρκων κατακτητών και των «κακόμοιρων» της οικουμένης που μας κουβαλιούνται όταν ο στρατός των απέναντι ετοιμάζεται και ο πολυπολιτισμός προελαύνει εγκληματικά. Και από δίπλα έρχεται ο φόβος της αποδοχής των δεινών μας γιατί μονάχοι μας δεν θα έχουμε παιδιά και λεφτά!

Αυτή είναι η μαύρη προπαγάνδα του ντόπιου και διεθνούς νεοταξισμού που ολοκληρώνει το μακάβριο έργο της με την εύρεση του δήθεν πραγματικού προβλήματος, τους «κακούς» εθνικιστές που αφυπνίζουν τους Έλληνες και σαλπίζουν την εθνική και εθνικιστική αντεπίθεση. Κι έτσι έχουμε το αντιεθνικιστικό και ανθελληνικό κυνήγι μαγισσών όσων απειλούν την διεφθαρμένη «δημοκρατία» τους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός απαντάει με την υπερήφανη προπαγάνδα του Ελληνικού Έθνους, δηλαδή με την ενημερωτική εκστρατεία και την παράθεση της αλήθειας στον ελληνικό λαό. Του λέμε ότι η μόνη ευθύνη του είναι η μέχρι σήμερα ανοχή στους γραικύλους πολιτικάντηδες. Λέμε ακόμη στο λαό μας ότι η υποτιθέμενη σωτηρία είναι ο θάνατός του. Κι ακόμη πως είμαστε λαός δυνατός και πλούσιος σε γη και ψυχή, Ζωντανοί Πολεμιστές Ελληνικού Φωτός.

Λέμε ακόμη στην δική μας ελληνόψυχη προπαγάνδα προς τους Έλληνες ότι στον πόλεμο που μας κάνουνε η απάντηση είναι η έφοδος για την επανάκτηση της πατρίδος μας σε πολιτική, οικονομία και κοινωνία. Να διώξουμε προδότες και ξένα σώματα. Να αναγεννήσουμε μέσα μας τον Ηρωικό Έλληνα που ηγείται και δεν καθοδηγείται. Να δείξουμε τέλος στους πάντες ότι η Εθνικιστική Ελλάς αλλάζει σύνορα όταν τα μεγαλώνει! Και ο Έλληνας γεννιέται και δεν γίνεται!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: