ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, τη λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ...

ΑΘΗΝΑ 19-9-2012.


Βαρύς θα πέσει επάνω μας ο λίθος του αναθέματος των μελλουσών γενεών Ελλήνων έτσι και εξακολουθήσουμε να αγνοούμε τους Έλληνες που στενάζουν κάτω από τον ζυγό βρωμερών τυράννων. Γιατί είναι ανέντιμο, αισχρό και μη ελληνικό το ίδιον του δειλού που εγκαταλείπει τη φάρα του, αλλά και για έναν ακόμη λόγο. Διότι αν κλειστούμε στο σημερινό στενό καβούκι, τότε θα τα καταφέρει ο δυνάστης στον σκοπό του να μας βγάλει το καβούκι που κρυβόμαστε και θα χάσουμε τα έσχατα καθιστάμενοι γυμνοσάλιαγκες.


Είμαστε ευχαριστημένοι λατρεμένε ελληνικέ λαέ, εσύ που με ανάθρεψες, να έχουμε τα συρμένα κατάχαμα υποπόδια ως ηγέτες; Θα υποταχθούμε κι εμείς στην ίδια μοίρα; Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποτινάξουμε τους νεοκοτζαμπάσηδες από το κεφάλι μας μαζί με τους κομματικούς «στρατούς», τους ανατολίτες μπραίμηδες και τους διεθνείς χαρτογιακάδες και να ξεχυθούμε να μεγαλώσουμε το έθνος μας. Να κοιτάξουμε στο πάνω μέρος του χάρτη τώρα που θα αποκτήσουμε εθνικιστική κεφαλή και να δώσουμε ραντεβού με την ιστορία στην αιματοβαμμένη Βόρειο Ήπειρο. Εκεί θα δούμε τους Βορειοηπειρώτες και Βλάχους αδελφούς μας να εξακολουθούν να ματώνουν ζητώντας ελληνική παιδεία, ελληνική γλώσσα, ελληνική σημαία και πατρίδα.


Οι αδελφοί μας Βορειοηπειρώτες, γνήσιοι απόγονοι Δωριέων με τους οποίους μοιράζομαι κοινούς προγόνους στην ιδιαίτερη πατρίδα μου Θήβα με τον Βασιλιά Κάδμο και τον γιο του Ιλλυριό να φτάνει στην αετοκορφή του Ελληνισμού, έχουν δώσει σκληρούς αγώνες για να κερδίσουν τη λευτεριά τους. Από τον καιρό του Σπυρομήλιου έως τον Αριστοτέλη Γκούμα και ακόμη πιο πίσω πάλαιψαν μονάχοι τις πιο πολλές φορές σπρώχνοντας κοντά τους το νωθρό, διχαστικό και προδοτικό πολλές φορές ελλαδικό κράτος. Είχαμε αλλεπάλληλες εγέρσεις και ζυμώσεις, είσοδο του ελληνικού στρατού στην Βόρειο Ήπειρο στους Βαλκανικούς πολέμους, απώλεια της γης μας προς την Αλβανία. Κατόπιν ανακηρύχτηκε η Προσωρινή Κυβέρνηση της Βορείου Ηπείρου με τον Χρηστάκη Ζωγράφο και τους μητροπολίτες της ελληνικής γης και πλήθος αγνών και φλογερών Ελλήνων Πατριωτών.


Τα αδέλφια μας στην γη του ενδόξου Βασιλιά Πύρρου κέρδισαν τη λευτεριά με τα όπλα και την σφράγισαν εκτός από το αίμα τους και με επίσημες βούλες και συνθήκες. Για να φτάσουμε έως το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που παραχωρούσε την Αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο. Όμως ο καιροσκοπισμός και ο διχασμός που καλλιέργησαν οι πολιτικάντηδες υπηρετώντας τους ψευτοσυμμάχους των Μεγάλων Δυνάμεων οδήγησαν στην απώλεια μιας ακόμη αλύτρωτης Πατρίδας.


Θρυλικοί είναι και οι αγώνες του Μετώπου Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου στην περίοδο 1941 – 1944 διατρανώνοντας για μια ακόμη φορά την αδούλωτη λαϊκή ψυχή του Βορειοηπειρώτη. Για να επανακτήσουμε την Βόρειο Ήπειρο στον ελληνοϊταλικό πόλεμο με Ηγέτη τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και την Εθνικοκοινωνική Κυβέρνηση της 4ης Αυγούστου με την είσοδο του νικηφόρου Ελληνικού Στρατού. Για να οδηγηθούμε μεταπολεμικά από ψευτοσυμμάχους και ριψάσπιδες στην απώλεια γης και ψυχών δίχως καν στρατιωτικό νεκροταφείο για τους Ήρωες Πολεμιστές μας.


Έτσι οδηγήθηκε η εθνική υπόθεση έως τα τυραννικά κομμουνιστικά καθεστώτα Χότζα και Αλία με τις εκτελέσεις και τα κλεισίματα σχολείων και εκκλησιών. Αλλά και στον καιρό της ψευτοδημοκρατίας όμοια ήταν και είναι η συμφορά με τον Αριστοτέλη Γκούμα να χάνει τη ζωή του γιατί ήθελε να μιλάει στη γλώσσα των προγόνων του και τα ελληνόπουλα στο Αργυρόκαστρο να μην μπορούν όπως μάθαμε να εγγραφούν σε ελληνικό σχολείο γιατί πρέπει να προέρχονται μονάχα από αναγνωρισμένες από την Αλβανία ελληνικές περιοχές. Όμως η Αλβανία δεν αναγνωρίζει την ελληνικότητα της μείζονος Βορείου Ηπείρου πλην ελαχίστων εδαφών όταν διεκδικεί με θράσος ελληνική γη και τα ναρκωτικά με τους λαθρομετανάστες εισέρχονται σωρηδόν στην πατρίδα μας.


Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα η Βόρειος Ήπειρος όπως και πάσα ματωμένη ελληνική γη δεν είναι χαμένη αλλά σκλαβωμένη ελληνική πατρίδα. Ολάκερη η Αλβανία ελληνική επαρχία. Άλλωστε εθνικός ήρωας του ψευδοκράτους είναι ο Έλλην Γεώργιος Καστριώτης. Πιστεύουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας στο γνωστό εθνικό τραγούδι – ύμνο που αναφέρεται στην «κουκλίτσα αληθινή» που θα σπεύσει ο Ελληνικός Στρατός «μιαν αυγή δίχως διαταγή» για να αγκαλιάσει την δόλια αδερφή μας Βόρειο Ήπειρο, λεύτερη πια, στην αγκαλιά της Μεγάλης Μητέρας Ελλάδος.

http://www.youtube.com/watch?v=s1wci6uolJ0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: