ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ


ΑΘΗΝΑ 21-8-2012.

Όταν δεν υπάρχει η παραμικρή λογική αντίδραση από την πλευρά της ιθύνουσας πολιτικής τάξης στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, τότε πρέπει να παραμεριστεί άμεσα τόσο η λογική της πολιτικής «ορθότητας» όσο και η επικίνδυνη ιθύνουσα τάξη. Είναι η κρίσιμη εκείνη στιγμή που μιλάει η ζώσα ιστορία του Ελληνικού Έθνους δίδοντας πεδίο δράσης στην Πίστη και το Εθνικό Συναίσθημα. Δεν υπάρχει η καταμέτρηση των αριθμών και η εγκατάλειψη της εθνικής μας περιουσίας στο χρηματιστήριο των «δυνατών» της οικουμένης. Υπάρχει η αναμέτρηση Ελλήνων φλογισμένων από το πάθος και την πίστη για Ελλάδα και Θεό με τους θρασείς της οικουμένης και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Η λογική ως κριτήριο σκέψης και ενέργειας έχει νόημα όσο εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής αξιοπρέπειας. Εξυπηρετεί το Έθνος μας όταν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα των πιέσεων και των αναγκών προκειμένου να διαμορφώσει στρατηγικό σχέδιο για τον παραμερισμό των εμποδίων και την επίτευξη των εθνικών σκοπών κι όχι την περαιτέρω υποταγή και την εγκατάλειψη αντιστάσεων και αξιών. Ο Έλληνας όταν δέχεται επίθεση, μάχεται με την καρδιά και την ψυχή του για οδηγό. Γίνεται παράτολμος, αντιστρατεύεται τη λογική και τους ελληνόφωνους «λογικούς» και πολεμάει με νύχια και με δόντια για να κρατήσει μακριά από τα ελληνικά τείχη άπιστους και τυχοδιώκτες της παγκοσμιοποίησης.

Όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση και επιστρατεύσεις την ψυχρή λογική της εφήμερης βολής και της υποταγής στον όλεθρο που σπέρνει στο πέρασμά του ο εισβολέας, τότε είναι σίγουρο ότι θα επιλέξεις τον συμβιβασμό και την αυτοκαταστροφή. Θα κλείσεις τα μάτια στο μέλλον της Φυλής και θα τη δέσεις στο άρμα του ισχυρού που μαζεύει λαούς ρημαγμένους για να στήσει παγκόσμια διοίκηση. Αλλά μια παγκόσμια διοίκηση δεν αναγνωρίζει ιστορίες, σύνορα, ελευθερίες, θρησκείες και εθνικά κράτη παρά μονάχα άμορφες και συμπυκνωμένες μάζες. Τότε η λογική απομονωμένη από τη φυλετική ψυχή είναι άκρως επικίνδυνη και επιζήμια για το Ελληνικό Έθνος.

Δεν χρειαζόμαστε ψεύτικους ανθρωπισμούς, ανήθικους νόμους και υλιστική αποδοχή της πραγματικότητας. Χρειαζόμαστε την επιστράτευση της Ελληνικής Πίστης που είναι πιο δυνατή από τη φωτιά και είναι καμωμένη να κινεί βουνά. Ο Θεός των Πατέρων μας και η Γαλανόλευκη Ελληνική Σημαία μας αρκούν ως έναυσμα και οδηγός για να πετάξουμε έξω από τα καθαγιασμένα χώματα της Πατρίδος μας τους βέβηλους που μας κομίζουν ως συνθήκη επιβίωσης το περιθώριο και τη ζητιανιά για να διαβεί η πολυπολιτισμική παγκόσμια διακυβέρνησή τους.

Ο δρόμος της καρδιάς μας είναι το σχέδιο που έχουμε χαράξει ως Έλληνες και Εθνικιστές. Και στο σχέδιο αυτό που έχει εγκρίνει ο ίδιος ο Θεός υπέρτατος κανόνας είναι η διαφύλαξη του Έθνους και η παράταξη των Ελλήνων ενάντια σε όσους το επιβουλεύονται.

Δεν υπάρχουν διαχωριστικά όρια και ανοχές σε διεθνιστικά περιθώρια μεταξύ των Ελλήνων. Δεν υφίστανται λογιστικά ξεπουλήματα και ανθρωποθυσίες σε αλλογενείς και αλλοθρήσκους, εμπόρους και λαθρεπιβάτες των Εθνών. Η Πίστη των Ελλήνων ως μόνη γλώσσα της αλήθειας μας δείχνει τον σκληρό μα μοναδικό δρόμο της εθνικής μας επιβίωσης. Τον δρόμο της Ιδέας και των Αξιών που χρειάζεται αποφασιστικότητα, θυσιαστικό πνεύμα και αγωνιστική διάθεση για την Νίκη του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν πλέον αυταπάτες και δικαιολογίες μπροστά στις προκλήσεις που δεχόμαστε. Από την μια πλευρά του λόφου βρίσκονται οι Πιστοί Πολεμιστές του Θεού και της Ελλάδος. Και από την άλλη πλευρά βρίσκονται συναθροισμένοι οι ελληνόφωνοι «λογικοί» και τα άπιστα ανθρωποειδή της παγκοσμιοποίησης.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει κάνει τις επιλογές του και έχει αναλάβει τον ιστορικό του ρόλο. Πιστοί στο Ελληνικό Αίμα και τη Φυλετική Τιμή, βρισκόμαστε στο πλευρό του λαού που είναι έτοιμος να συγκρουστεί με τους αρνητές της Ελληνικής Ιστορίας, των Συμβόλων της Πίστης, της Εθνοφυλετικής Συνοχής, της Εθνικής Αυθυπαρξίας στη διαχείριση της Ελληνικής Γης. Υψώνουμε ψηλά τα λάβαρα του Ελληνισμού, βαστούμε τα εικονίσματα της Πίστης στα σχολεία και τα παιδιά μας και υπακούμε στη λογική του Έθνους.

Χτυπάμε τους θρασύδειλους εισβολείς όπου τους συναντούμε αναδεικνύοντας την σαπίλα που αποπνέουν οι ανθελληνικές τους θέσεις. Θα συγκρουστούμε στο πεδίο της πολιτικής μα και της Στρατιωτικής Τιμής. Με όπλο μας την Ενότητα των Ελλήνων που δεν θα συμβεί κατ’ επίφαση και αναγκαστικά, αλλά μονάχα με τους Έλληνες Πιστούς της Κραταιάς Ελλάδος.

Δεν πρόκειται να περιμένουμε το ξέσπασμα των βυσσοδομούντων εντός συνόρων αλλοδαπών προστατευόμενων του ντόπιου νεοταξισμού στις γειτονιές μας όταν έχουν ήδη δείξει τις φονικές τους διαθέσεις. Δεν θα διεθνοποιήσουμε την πατρίδα μας και δεν θα την παραδώσουμε στα γαμψά νύχια του σιωνιστικού νεοταξισμού. Θα καταργήσουμε τα πολιτικά βαποράκια του δωσιλογισμού και του προσκυνήματος στα παγκόσμια σκύβαλα του νεοταξικού ψευτοθεού τους.

Η αυθεντική Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι Εθνικά Ανεξάρτητη, Θρησκευτικά Ορθόδοξη, Κοινωνικά Δίκαιη και Φυλετικά Καθαρή. Δίνει το χέρι της στον Αδελφό που πιστεύει στην αρχαία ελληνική θρησκεία και στους μουσουλμάνους Πομάκους. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα αγωνίζεται για την Μεγάλη Ελλάδα των Ελλήνων που πιστεύουν στις δυνάμεις τους. Όταν άλλοι προσκυνούν με τη «λογική», εμείς άρχουμε δια της Πίστης μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: