ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ


ΑΘΗΝΑ 7-8-2012.

Ο βομβαρδισμός της ελληνικής κοινωνίας με αρνητικές πληροφορίες και φοβικά διλήμματα για το μέλλον της πατρίδος μας από τους ναρκοθέτες της πολιτικής μας ζωής είναι μια διαρκής επιχείρηση αλλοίωσης της εθνικής μας φυσιογνωμίας και ταυτότητας. Οι πολιτικάντηδες που διαχειρίζονται την διοίκηση της χώρας θέλουν τον Έλληνα όχι ως ενεργό πολίτη που θα αποφασίζει για τα ζητήματα της πατρίδος του αλλά ως ασυνείδητο ον δίχως αυτογνωσία και προορισμό που θα εγκρίνει την υποδούλωση του πολυπολιτισμικού κράτους «του» στον διεθνιστικό νεοταξισμό αντί υπό προθεσμία επιβίωσης.

Η λογική του συστήματος πολιτικής διαχείρισης είναι πως θα ζήσεις όσο μας είσαι χρήσιμος και μας υπακούς. Ύστερα ο χρόνος σου, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα αναλώσιμα υλικά, θα λήξει. Η δε χρησιμότητα ενός πολίτη μέσα σ’ ένα υπερεθνικό περιβάλλον είναι η παροχή εργασίας σε συνθήκες σκλαβοπάζαρου, η υπηρέτηση των τοκογλύφων του νεοταξικού κεφαλαίου, η εξίσωση του Έλληνα με τον λαθρομετανάστη, η κατανάλωση ζωής μα και πατρίδος. Για τον πολίτη της νέας τάξης και του ψευτορωμέϊκου οι έννοιες κοινωνική πρόνοια και εθνικοί πόροι δεν τον αφορούν. Εκείνος γνωρίζει μονάχα την εξαθλίωση και την συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας.

Τίποτα από όλα αυτά δεν αφορούν την πρόοδο του ελληνικού λαού και την ανάπτυξη της πατρίδος. Καμία υποταγή δεν προάγει την Ελληνική Φυλή και ως εκ τούτου απορρίπτεται συλλήβδην από το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. Εμείς δεν πουλάμε και φυσικά δεν πουλιόμαστε. Δεν ξεπουλάμε πάνω από όλα την εθνική μας συνείδηση.

Για εμάς τους Εθνικιστές Έλληνας σημαίνει Φυλή και Ηγεμονία. Αυτή είναι η καθαρόαιμη έννοια της εθνικής κυριαρχίας για την ελληνική κοσμοθεωρία. Αλλά για να μπορεί κάποιος να ορίζει την ύπαρξή του πρέπει να τη θέτει στη διάθεση του γενικού καλού και για να είναι σε θέση να άρχει, πρέπει να σκέφτεται σαν στρατιώτης της Φυλής δίδοντας τις πρώτες εντολές στον ίδιο τον εαυτό του.

Θεμελιακή σκέψη και πρώτη άσκηση πατριωτικού καθήκοντος για τον πολίτη – οπλίτη της εθνικής κοινότητας είναι πως είμαι Έλληνας επομένως και Εθνικιστής. Το Έθνος δεν είναι μια ακόμη ιδεολογία ανάμεσα στις φυτευτές και ξένες ιδεοληψίες. Είναι η Ανώτατη Ιδέα, το Τάμα της Φυλής με το οποίο γεννιόμαστε και πεθαίνουμε. Ενεργούμε παν δυνατόν και αδύνατον για να υπερασπιστούμε την ελευθερία του και την καθαρότητά του από όσους μισούν την Ελλάδα. Εργαζόμαστε για τη χαρά της δημιουργίας και την ανατροφή της ελληνικής οικογένειας δίπλα σε όσους την αγαπούν.

Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις ότι έχουμε μονάχα φίλους και δεν σκοπεύουμε να γίνουμε αρεστοί στους πάντες. Υπάρχουμε ως Έλληνες, ζούμε ως Έλληνες και δεν υπάρχει για εμάς τίποτα πάνω από την Πατρίδα και το λαό. Η φυλή και η γη μας δεν είναι αναλώσιμη ύλη. Κι αυτός ο λαός δεν έχυσε το αίμα του όποτε χρειάστηκε για να αλλάξει αφεντικά, για να λείψει το ψωμί από το παιδί του, για να πουλήσει τα λιθάρια και το βιος του Έθνους σε αποικιοκράτες και πλιατσικολόγους, για να ανεχθεί ελληνόγλωσσους να του μάθουνε τη ζωή του κοσμοπολίτη.

Το αίμα και τον ιδρώτα μας τα δίνουμε και θα τα ξαναδώσουμε για να γίνουμε άρχοντες στο ήθος και την εξουσία μες στην πατρίδα και έξω από αυτήν. Για να ανοίξουμε λεωφόρους ένδοξου βηματισμού στα γεννήματά μας ώστε να αγωνίζονται μην λείψει ούτε ένα λιθάρι από την εθνική τους περιουσία. Για να κρατηθεί το Έθνος στα χέρια Ελλήνων στο Αίμα και τον Νου.

Οι θησαυροί της ελληνικής γης είναι πολλοί και το θάμπος τους μαζεύει ματαιόδοξους πολλούς. Όμως για εμάς τους Εθνικιστές το πολυτιμότερο πετράδι είναι το Ελληνικό Έθνος που αποτελεί το στέμμα της καρδιάς μας και της οικουμένης όλης. Κι αυτό σημαίνει δύο πράματα. Το δικό μας στέμμα δεν το μοιραζόμαστε με κανένα ξένο στη γλώσσα και την ψυχή. Δικό μας μέλημα είναι να σταθεί και πάλι στην κορυφή της οικουμένης. Ψηλά και ανέγγιχτο από μολυσμένα χέρια. Άλλη οδός λευτεριάς και κυριαρχίας δεν υπάρχει και δεν μας πρέπει ως Γένος.

Τι να την κάνω εγώ την πλάνα δημοκρατία άμα της δωρίσω την Πατρίδα μου. Και γιατί να ξοδέψω την ανοχή μου σε διεθνιστές, γυρολόγους και καλοκάγαθους τάχα «επενδυτές» καλλωπίζοντας αυτήν ως ψεύτρα κοινωνική αλληλεγγύη ή «συνετό» ξεπούλημα. Εγώ νοιάζομαι μονάχα για την κοινωνική συνοχή του λαού μου. Την αλληλεγγύη δίδω σε Έλληνες που λατρεύουν την πατρίδα μου και την τιμούν.

Τις πρόνοιες και τα αγαθά της Πολιτείας σε κοινωνία, παιδεία και υγεία τα έχω φυλαγμένα για κείνους που μοχθούν και δεν τους αξίζουν τα συσσίτια για να σιτίζονται πλουσιοπάροχα οι λαθροεισβολείς καπιταλιστών και μαρξιστών. Τους δολοφόνους απεσταλμένους του νεοταξισμού και τη στημένη συμπάθεια των τοκογλύφων δεν αναγνωρίζω. Και στον Τούρκο νέα Ίμια δεν προσφέρω.

Ναι λοιπόν, είμαι Έλληνας και τα ψηλά πεπρωμένα της Φυλής μου για κραταίωση με οδηγούν στην οδό του εθνικιστικού καθήκοντος. Και είμαι Εθνικιστής γιατί καθήκον μου είναι να φυλάγω τη γη την ελληνική αμόλυντη και να κρατώ άσβεστη την Πίστη σε Θεό και Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: