ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ



ΑΘΗΝΑ 12-5-2016.

Το ψευτορωμέϊκο καίγεται μέσα στις νεοταξικές φλόγες που το ίδιο σήκωσε για να κάψει με έξωθεν εντολές την Ιερή Ελλάδα και συμπεριφέρεται ως τελειωμένος προδότης. Έφτασε στο σημείο να εγκαταστήσει τούς γυρολόγους στρατιώτες τής παγκοσμιοποίησης μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Χαρακτηριστικό πλην όχι μοναδικό περιστατικό αποτέλεσε η τοποθέτηση λαθροπροσφύγων μέσα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κοντά στα υποβρύχια και τα πλοία τού Πολεμικού Ναυτικού και δίπλα στις δεξαμενές καυσίμων του!

Η ανωτέρω περίπτωση μονάχα ως ανοησία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Νοιώθει κανείς πως βρίζει άσκοπα τούς αληθινά ανόητους και όσους παρέδωσαν με παραλείψεις την Πατρίδα στο δημοκρατικό σκυλολόι. Αν και την αξίζουν την ύβρη οι τελευταίοι, πολλώ δε μάλλον όσοι δώσανε και ψήφο. Η εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στον Σκαραμαγκά δεν έχει δίπλα της μονάχα τις δικές του αμυντικές υποδομές, αλλά βρίσκεται επιπλέον ανάμεσα στο στρατόπεδο των ΟΥΚ και τα διυλιστήρια Ασπροπύργου. Σε περίπτωση δε ανταρσίας και δολιοφθοράς, υπάρχει η δυνατότητα αποκοπής πρόσβασης μεταξύ τού στρατοπέδου τής Παλάσκας που συνυπάρχει στην περιοχή και τής Εθνικής Οδού.

Η αναστάτωση τού εγκλωβισμού ξένων και αλλοθρήσκων σωμάτων μέσα στον κοινωνικό ιστό, δίπλα σε σπίτια, σχολεία και στρατόπεδα, σε πόλεις, νησιά, χωριά και ακριτικά σημεία, ενέχει άμεσα χαρακτήρα προσβολής τής εθνικής μας ακεραιότητας και ανεξαρτησίας. Τα εθνικά μας θέματα κινδυνεύουν και οι διεκδικήσεις των γειτονικών κρατικών μορφωμάτων επί ελληνικών εδαφών έχουν βρει αποδοχή από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες. Η Τουρκία έχει εισβάλλει μαζί με τον Σιωνισμό στο Αιγαίο με όχημα το ΝΑΤΟ, ενώ προωθεί όπου βρεθεί με επίσημες εκδηλώσεις την αναγνώριση τουρκικών και άλλων ψεύτικων μειονοτήτων στην Πατρίδα μας.

Το μείγμα τής εθνικής μας αιχμαλωσίας, τής στοχευμένης όσο και γενικευμένης πείνας, τής ομοίως στοχευμένης θρησκευτικής σύγκρουσης, τής δόλιας και παράνομης ώθησης μετακινούμενων πληθυσμών είναι ιδιαιτέρως εκρηκτικό. Τα εθνικά, τα κοινωνικά και τα διεθνή θέματα τής γεωπολιτικής μας αυλής είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Όλα μαζί συνθέτουν το ζήτημα εθνική ασφάλεια και από κοινού θα αντιμετωπιστούν. Ή εξασφαλίζουμε την εθνική μας ασφάλεια με τις ενδογενείς εθνικές και φυλετικές μας δυνάμεις και στόχο την υπεροχή τού Ελληνισμού ή συνεχίζουμε να την απεμπολούμε, ανοίγοντας τα σύνορα και πεθαίνοντας ως λαός.

Ας δούμε από πού μάς έρχονται οι λαθροπρόσφυγες, σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο αποστολέας τους και ποιος ωφελείται. Μάς έρχονται από την Τουρκία η οποία αφενός μεν δεν βρίσκεται σε κατάσταση πολεμικής πολιορκίας, αφετέρου δε έχει ξεκάθαρες εδαφικές βλέψεις στην Ελεύθερη Θράκη και σε δεκαέξι τουλάχιστον νησιά μας. Η Τουρκία λοιπόν έχει ξεκάθαρη ωφέλεια στις σε βάρος μας βλέψεις της, δεδομένου ότι θεωρεί τόσο τούς Έλληνες μουσουλμάνους όσο και κάθε εισβολέα μουσουλμάνο ως τουρκική οντότητα, προστατευόμενη από την Άγκυρα.

Την ίδια στιγμή οι συνεχείς τρομοκρατικές ενέργειες επί των τουρκοπατημένων ελληνικών εδαφών καλλιεργούν το έδαφος για μια σειρά πολιτικών και γεωπολιτικών αλλαγών. Μια παράμετρος που εξυπηρετείται από αυτές τις ενέργειες είναι η τουρκική εισβολή εντός τής Συρίας με κριτήριο την προστασία τού τουρκικού μορφώματος από τούς Κούρδους. Μια άλλη παράμετρος, συνέχεια τής προηγούμενης, είναι η καλλιέργεια τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου με την συμμετοχή Ρωσίας, ΗΠΑ και των συμμάχων τους και έπαθλο την παγκόσμια εξουσία. Και μια τρίτη παράμετρος είναι η τοποθέτηση στην Τουρκία μιας στρατιωτικής κυβέρνησης στην θέση τής λιποβαρούς παρούσης τουρκικής κυβέρνησης.

Το παιχνίδι τής πολιτικής και κυρίως τής εθνικής αυθυπαρξίας έχει χαθεί οριστικά για την Τουρκία από την στιγμή που μπήκε ο κουρδικός παράγοντας στο ενδιαφέρον των δύο «μεγάλων» και αντίρροπων δυνάμεων. Για να κερδηθεί ο δικός μας αγώνας για την διαιώνιση τής Φυλής μας απαραίτητη προϋπόθεση καθίσταται η συμπεριφορά μας ως Μεγάλο Ελληνικό Έθνος. Να σπάσουμε δηλαδή τα εσωτερικά δεσμά τού κράτους μας, να γίνουμε καθάρια δηλαδή εθνικιστική Ελλάς και να διαλύσουμε τα εξωτερικά δεσμά. Να δημιουργήσουμε ελεύθερη ζώνη ελληνικού γεωπολιτικού ελέγχου και ευθύς αμέσως να λευτερώσουμε τις προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες μας.

Τα πράγματα είναι απλά και καθαρά. Η Ελλάς πρέπει να μεγαλώσει διότι αυτό συνάδει στο δίκαιο, στην ιστορία μας και την γεωφυσική μας θέση. Στα μείζονα περάσματα τής οικουμένης διαμένει μονάχα μια Μεγάλη Δύναμη, η δε ιστορία και η πρωτογενής μας προέλευση επανέρχονται μέσα στον ρου τού χρόνου προκειμένου να κοπεί η δίοδος στον μισελληνισμό. Κάποιες μεγάλες δυνάμεις που μεγάλωσαν δυσανάλογα με το μπόι τους και σήκωσαν δάκτυλο στην Ιερή Ελλάδα, πρέπει να κοντύνουν και να τραβηχτούν μακριά μας, ακόμη και μέσω τού πολέμου που οι ίδιοι οι αντίχριστοι φέρνουν μαζί τους στα χώματα και τα νερά μας.

Χτυπήστε μας λοιπόν άθλιοι. Δώστε μας την τέλεια αφορμή για να σάς εξαφανίσουμε από προσώπου γης. Θαρρείτε πως δεν ξέρουμε για ποιον λόγο συγχρονίζετε τις δράσεις των αναρχοπρακτόρων ψευτορωμιών με κείνες των λαθροπροσφύγων; Νομίζετε πως δεν ξέρουμε ποιοι είναι εκείνοι που καλούν τούς γυρολόγους ξωμερίτες να ξεσηκωθούν; Θαρρείτε πως θεωρούμε άσχετους τούς «μακεδονικούς» και «τουρκικούς» και άλλους μειονοτικούς διαλόγους; Τις υπερσυγκεντρώσεις ψευτοσυμμάχων στο Αιγαίο; Δεν βλέπουμε τον διωγμό ελληνοσύνης και ορθοδοξίας από μνημόνια και δημοκράτες; Κι αυτά σε μια χρονική στιγμή μέσα.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έρχεται για να απελευθερώσει και να αποκαταστήσει Αληθινή Ελλάδα. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Εθνική Ασφάλεια σημαίνει αποκλειστικά Κράτος Ελλήνων με γνώμονα Πίστη και Πατριωτισμό για την ενδυνάμωση τής Ελλάδος. Σημαίνει επιπλέον ισχυρός Ελληνικός Στρατός για την προάσπιση τής εδαφικής ακεραιότητας και για την εγγύηση τής ελευθερίας των αλύτρωτων Ελλήνων. Συμμαχία με την Ρωσία. Ενσωμάτωση όλων των ζωνών ελληνικής ιστορικής και πληθυσμιακής αναφοράς. Εθνική Υπεροχή σημαίνει Μεγάλη Ελλάδα. Αληθινή Ελλάδα, Ασφαλής Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: