ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 5-5-2016.

Τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας μετασχηματίζονται σε πολιτικά υπερκαταστήματα με συνεταιρικές διοικήσεις και υποκαταστήματα. Σκοπός τους δεν είναι η ενότητα και η συλλογική δράση των Ελλήνων. Σκοπός τους είναι η συγκάλυψη των καθεστωτικών αμαρτημάτων και ο εγκλωβισμός των Ελλήνων στα αδιέξοδα με την εγκατάλειψη τού πατριωτισμού. Αληθινό τους μέλημα λοιπόν είναι η αποσυσπείρωση τού λαού με την προώθηση ιδεολογικών νεφελωμάτων που αποκλείουν την έννοια τού εθνικισμού και την διαμόρφωση μιας Ελλάδος ελεύθερης και ισχυρής.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής σοσιαλδημοκρατίας και τού φιλελευθερισμού, τής αριστεράς, τής δεξιάς και τού κέντρου συμφωνούν και ομονοούν μεταξύ τους στο σημείο τής υπάρξεως ενός «πατριωτισμού» δίχως την ταυτόχρονη συνύπαρξη με τον εθνικισμό. Πιστεύουν και διαλαλούν ότι η ύπαρξη τού κράτους μπορεί να σταθεί δίχως την έννοια τού Έθνους και τής Φυλής, ότι μπορεί να υπάρξει αρμονία μεταξύ των πολιτών και τής πολιτείας δίχως την εδραίωση τής λαϊκής ταυτότητας επάνω στο αίμα και την φιλοδοξία για την εργασία επάνω σε ένα κεντρικό στρατηγικό σχέδιο για την ενδυνάμωση τής εθνικής κοινότητας.

Οι αριστεροί και οι συνιστώσες τους ομιλούν για ανοικτά εθνικά σύνορα και οι δεξιοί με τις δικές τους συνιστώσες ομιλούν για ανοικτά οικονομικά σύνορα. Οι αριστεροί πιστεύουν στην διεθνιστική αλληλεγγύη εδραιωμένη επάνω στην εγκατάλειψη των εθνικών ζητημάτων και τής ορθοδοξίας χάριν τού πολυφυλετισμού. Οι δεξιοί διέγραψαν από τις διεθνείς σχέσεις και την εξωτερική πολιτική τους τα εθνικά ζητήματα που κάποτε υπερθεμάτιζαν ψευδώς και κρύβονται πίσω από την εκκλησία και μάλιστα τής οικουμενιστικής αντίληψης για να καρπωθούν τις ψήφους των Πατριωτών. Άπαντες δια των μνημονίων και των ψευτοσυμμαχιών έχουν προσχωρήσει στο σχέδιο τού θανάτου τού Έθνους υπέρ τής Παγκοσμιοποίησης.

Κάθε πολιτικός κουβαλάει την ευθύνη για τις επιλογές τού παρελθόντος που έφεραν την Ελλάδα στην υπηρεσία των σιωνιστικών συμφερόντων και το κατώφλι τής διάλυσης. Ουδείς είναι προϊόν παρθενογένεσης και άπαντες φέρουν μαζί τους την ατομική τους ιστορία απολύτως συνειδητά. Αν κάποιος πολιτικός αισθάνεται ότι πιέζεται ή εκβιάζεται, έρχεται σε σύγκρουση με τα αντεθνικά και αντικοινωνικά συμφέροντα, ακόμη κι αν το πληρώσει με την ίδια του την ζωή. Διότι αν θες να δώσεις πεδίο ελευθερίας και δημιουργίας στα παιδιά σου, το κάνεις ακόμη και με αίμα, το δικό σου ή των εχθρών σου, φτάνει να εξασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή και η ζωή των παιδιών σου.

Μα για να υπάρξεις Πατέρας τού Ελληνικού Έθνους, πρέπει να ανήκεις ολοκληρωτικά στο Έθνος σου, να προέρχεσαι εξ ολοκλήρου από τα σπλάχνα του, να διαθέτεις θέληση να ταιριάξεις την ιστορία με την καθημερινότητα. Πρέπει απαραιτήτως να είσαι Έλληνας στο Αίμα και την Ψυχή. Να διαθέτεις την ασυγκράτητη ορμή να κάμεις την Πατρίδα σου εστία όλων των Ελλήνων, να την κάμεις δηλαδή καλύτερη και περισσότερη. Πρέπει να ταιριάξεις το γεωφυσικό οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής με τον γεωπολιτικό προορισμό τής Ελλάδος. Και γεωπολιτικός προορισμός τής Ελλάδος είναι να γίνει Μεγάλη Δύναμη προκειμένου να ζήσει.

Για να φτιάξεις άμυνες απέναντι σε πάσα βούληση προσβολής τής εθνικής σου κυριαρχίας, πρέπει απαραιτήτως να συσπειρώσεις τον λαό σου γύρω από μια Εθνική και Λαϊκή Διοίκηση. Για να επιτύχεις την συσπείρωση, πρέπει απαραιτήτως να εξαλείψεις τα διχαστικά ζιζάνια, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τούς υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Να φύγουν από την μέση όσοι αντιστρατεύονται την έννοια τού Ελληνικού Έθνους και όσοι έχουν χωθεί στο σώμα τής Φυλής ως ψευτορωμιοί, οπωσδήποτε και δια παντός. Τα ισχυρά έθνη έχουν πάντοτε επαναστατικές πολιτικές ηγεσίες. Και ο Επαναστάτης δεν έχει εχθρούς διότι τούς έχει εξοντώσει.

Όποιος θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρο συγκεντρώσεως ξένων ψυχών και σε περιφέρεια τής παγκοσμιοποίησης, καλείται να εγκαταλείψει άμεσα και οικειοθελώς την Ιερή Πατρίδα μας. Η Ελλάς είναι αποκλειστικά Χώρα των Πιστών, των Καθαρών και των Ελεύθερων Ελλήνων. Η Ελεύθερη και Εθνικιστική Ελλάδα αρνείται να συζητήσει καν με την Παγκοσμιοποίηση, διότι το δικό μας όραμα είναι η Εθνική Συνεννόηση απάντων των Ελλήνων, η εδαφική και η εθνική κυριαρχία τής Μεγάλης Ελλάδος, η Ελληνοποίηση σε εθνικό, οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Σχέδιο μας είναι η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

Το Ελληνικό Έθνος δεν κομματιάζεται γιατί δεν δίνεται χώρος σε κανένα συμφέρον, είτε οικονομικό είτε πολιτικό. Μπορεί ο καθείς να διαθέτει την δική του άποψη. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να αντιπολιτεύεται το εθνικό συμφέρον και τις εθνικές διεκδικήσεις. Δεν μπορεί επιπλέον κανείς να κερδοσκοπεί ή να πρακτορεύει και να ανοίγει την κερκόπορτα σε ξένες εισβολές, σε ξένα συμφέροντα. Το Ελληνικό Έθνος λειτουργεί ως ένα Σώμα, ως ένα Στράτευμα, ως μια Εθνική και Φυλετική Κοινότητα επάνω στην Αρχή των Αρίστων που καθορίζονται με γνώμονα την Πίστη, την Αξιοσύνη και τον Πατριωτισμό.

Κεντρικός σκοπός τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι η επίτευξη τής Υπεροχής τού Οικουμενικού Ελληνισμού. Ο σχηματισμός μιας συμπαγούς εθνικής προσωπικότητας που εκτείνεται από το Μητροπολιτικό Κέντρο και τις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές κοινότητες έως και την ελληνική ομογένεια. Η παλινόρθωση τού εθναρχικού χαρακτήρα τής Ελληνοορθοδοξίας. Η θεμελίωση ενός νέου και σφριγηλού Ελληνικού Πολιτισμού. Η κοινωνική δικαιοσύνη μαζί με την φυλετική αλληλεγγύη ως προϋπόθεση εθνικής ανεξαρτησίας και ισχύος. Εις Έλλην και μια Ελλάδα. Η δε Πατρίς ακομμάτιστη να εργάζεται, να προκόβει, να πολεμά, να νικά, να διοικεί τούς ανθρώπους της και τούς ζωτικούς της χώρους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: