ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ



ΑΘΗΝΑ 16-5-2016.

Η ώρα η καλή τής από Άδου ανάβασης τής Ιερής Ελλάδος έφτασε. Ο δρόμος όπως αναμενόταν και όπως προφήτευσαν οι Άγιοι Πατέρες τού Ελληνισμού. Δια πυρός και σιδήρου, με την ρομφαία των Πιστών Πολεμιστών τής Φυλής μας. Απελευθέρωση και απόδοση τής Πατρίδος εις χείρας αληθώς ελληνικά. Ελλάς Εθνικιστική, συμμαχικός παράγοντας ορθόδοξος και ελληνοκεντρικός, πόλεμος, νίκη τής Ορθοδοξίας και τού Έθνους μας, Μεγάλη Ελλάς. Ιδού το σχέδιο Θεού και Ελλήνων.

Ο εχθρός μας είναι πέριξ μα και εντός των ελληνικών συνόρων. Είναι οι διεθνιστές, είναι οι λαθροεισβολείς, είναι η Τουρκία και οι δορυφόροι της, είναι οι ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας. Απέναντί μας βρίσκεται ο σατανάς και η αντίχριστη νέα τάξη πραγμάτων του. Δική του ήταν έως σήμερα η καθεστηκυία τάξη, η ξενοκίνητη αστική δημοκρατία του με τις δεξιές, αριστερές και κεντρώες φύσεις της. Δικοί του στρατοί τα γειτονικά κρατικά μορφώματα και όσοι βάρβαροι έχουν επιδράμει. Δικές του και οι δανεικές πλάτες που υποθήκευσαν τούς αγώνες τού Ελληνικού Έθνους.

Τα φτερά τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου που έχουν αποφασίσει να σηκώσουν οι προσωρινοί σιωνιστές επικυρίαρχοι τού κόσμου θα φέρουν το ταμείο τής ιστορίας στα ίσια του. Καθαρτήρια φωτιά που θα φέρει δικαιοσύνη. Με την δικαιοσύνη να καλπάζει ως μαύρος ίππος επάνω από τις στάχτες των δολοφόνων Χριστού και Ελλάδος. Έχουν βέβαια σχεδιάσει να πετσοκόψουν την Ελλάδα και να κάνουν νεκροταφείο την περιοχή οι εντολοδόχοι τού νεοταξισμού αποδεδειγμένα, μα θα σπάσουν τα άθλια μούτρα τους.

Ακούσαμε τον υπουργό «μεταναστευτικής» πολιτικής Μουζάλα να αποκαλεί στα πλαίσια των λαθρομεταναστευτικών ροών στην Ειδομένη τα Σκόπια Μακεδονία. Είδαμε σκοπιανό ελικόπτερο να παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο. Ακούσαμε τον βουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ Μπαλαούρα να μιλάει για την γνωστή θέση όλου τού δημοκρατικού τόξου για την ονομασία τού ψευδοκράτους των Σκοπίων με μια σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία και προς πάσα κατεύθυνση. Και ακόμη να λέει πως ο ίδιος όπως και όλη η αριστερά ουσιαστικά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ονομαστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Οι θεατρινίστικες αντιδράσεις των υπόλοιπων δημοκρατικών κομμάτων στο ζήτημα τής κλοπής τής Μακεδονίας από τούς Σκοπιανούς δεν πείθουν κανέναν νοήμονα και Πατριώτη Έλληνα. Πολλοί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες τού καθεστώτος έχουν ασελγήσει κατά καιρούς επάνω στην ιερή μας υπόθεση με διάφορες τάχα τυχαίες, πλην υποβολιμαίες αναφορές υπέρ των θέσεων σιωνισμού και Σκοπίων. Γνωστή είναι η θέση των ΗΠΑ υπέρ τής μακεδονοποίησης τού ψευδοκράτους που στην πραγματικότητα είναι η σκλαβωμένη Βόρεια Μακεδονία Μας. Σκόπια, Γευγελή, Μοναστήρι, Δοϊράνη και άλλες κατά δικές μας, ελληνικότατες περιοχές με χιλιάδες ελληνικές ψυχές.

Οι ίδιοι ψευτοσύμμαχοι μαζί με τούς Τούρκους αλωνίζουν με το νατοϊκό καπέλο ως γνωστόν στην ελληνική λίμνη τού Αιγαίου, ζητώντας τουρκικό φερετζέ για τα νησιά μας μα και την Θράκη. Την ίδια στιγμή η Ελλάς βουλιάζει στους ισλαμιστές λαθρεποίκους και οι βόμβες πέφτουν σύννεφο από Βρυξέλλες έως την Τουρκία. Οι Έλληνες των ακριτικών μας περιοχών βιώνουν τον φόβο και το πλιάτσικο. Οι βόμβες στις Βρυξέλλες έχουν σκοπό τον εγκλωβισμό των λαθρεποίκων που γυρεύει να ξεσηκώσει ο Τούρκος, ενώ οι βόμβες στην Τουρκία έχουν σκοπό την πρόκληση τού παγκόσμιου πόλεμου με την τεχνητή μετατόπιση τής ευθύνης στην Ορθόδοξη Ρωσία.

Η φωτιά λοιπόν δεν έχει γυρισμό. Όσοι έχουμε πίστη και πατριωτισμό θα δώσουμε την μεγάλη μάχη, αφού η δική μας η γενιά, δόξα τω Θεώ, είναι εκείνη που θα φέρει τον θρίαμβο τής Ορθοδοξίας και την υπέρλαμπρη νίκη τής Μεγάλης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Το Ισραήλ έχει ήδη δώσει ταξιδιωτική οδηγία για εκκένωση τής Τουρκίας από τούς δικούς του. Από την μαρτυρική Κύπρο Μας ξεκίνησε μεταφορά τουρκικών στρατευμάτων προς τα συριακά σύνορα. Και νατοϊκά αεροσκάφη τις προάλλες παρεμπόδισαν το αεροσκάφος τού Ρώσου υπουργού αμύνης Σοϊγκού που όδευε προς Καλίνιγκραντ.

Ο κύβος ερρίφθη. Τα πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη τής Ιερής Ελλάδος λαμβάνουν τέλος. Ελληνικός Στρατός, ελληνικός λαός και ελληνικό εθνικιστικό κίνημα, πιστοί στον σταυρό και την ρομφαία, στον Χριστό και την Ελλάδα, βαδίζουμε να πάρουμε πίσω τον Οίκο τής Φυλής μας. Μαρτύρων και Ηρώων έγερσις ξανά στο ματωμένο πεδίο τής Τιμής. Ενάντια στους ψευτορωμιούς. Ενάντια σε κείνους που βάζουν στα ναυπηγεία και τα στρατόπεδα βαρβάρους. Ενάντια στους άπιστους κοσμοπολίτες τής παγκοσμιοποίησης.

Έχουμε πόλεμο και η πρώτη μας κίνηση είναι να καθαρίσουμε τις πλάτες τού Ελληνικού Έθνους από τα αγκάθια που μάς έχουν βάλει όλους τούς δήθεν ελεύθερους χρόνους. Πρέπει να θέσουμε το κράτος στην υπηρεσία τού Έθνους. Πρέπει λοιπόν να πάρουμε πίσω την εθνική μας κυριαρχία, ακυρώνοντας τις συμφωνίες τής ντροπής. Τούτο σημαίνει πως μετατρέπουμε άμεσα την Πατρίδα μας σε Λαϊκό και Εθνικιστικό Κράτος. Ολοκληρωτικό Ελληνικό Κράτος με τον παντελή εκτοπισμό όσων αρνούνται την λευτεριά και την ισχύ τής Ελλάδος.

Η Αληθινή Ελλάς αποκαθιστά τον πραγματικό χαρακτήρα τής Φυλής μας. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Ως εκ τούτου, η απέλαση όλων των ξένων σωμάτων τίθεται άμεσα σε εφαρμογή. Η δε εθνική εξωτερική μας πολιτική μετασχηματίζεται επάνω στον χαρακτήρα, την εθνική ασφάλεια, τα δίκαια και τις διεκδικήσεις τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος.

Οι παλαιές συμμαχίες που μάς θέλουν σκλάβους τού Άνομου Νεοταξισμού ακυρώνονται. Η δική μας Ελλάς συνάπτει την Συμμαχία τού Θεού. Τα Ηγετικά Ελεύθερα Έθνη τής Ελλάδος και τής Ρωσίας είναι τα ιδρυτικά τής νέας Ορθόδοξης Συμμαχίας. Σέρβοι, Αρμένιοι και όσοι σέβονται την Πατρίδα μας έχουν θέση. Πυλώνας τής συμμαχικής μας πολιτικής είναι ο σεβασμός τής προσωπικότητας και τής κυριαρχίας των εταίρων. Χάρτης διεκδικήσεων καθορίζει σαφώς τα ζητήματα ισορροπιών. Βόρειος Ήπειρος, Βόρειος Μακεδονία, Α. Θράκη, Α. Ρωμυλία, Ιωνία, Πόντος και νήσοι εκατέρωθεν τού αναφερομένου πλαισίου είναι αποκλειστικά και μόνον Ελλάδα.

Η Ελλάς βρίσκεται σε δεινή μεν θέση, αλλά το πρώτο πράμα που έχει να κάνει είναι να κρατήσει τις θέσεις της. Το δεύτερο είναι να φροντίσει να τεθούν σε κλοιό οι εχθροί της. Και το τρίτο να βαδίσει στις στάχτες των εχθρών της. Με Πίστη και Τόλμη. Νυν υπέρ Πάντων Χριστός, Ελλάς και Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: