ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ



ΑΘΗΝΑ 23-5-2016.

Το ανθελληνικό κατοχικό καθεστώς ενεργεί με παντοίους τρόπους  την λήθη τής ιστορικής μας μνήμης και την ενοχοποίηση τού ελληνικού λαού. Επικαλούνται την πρόκληση ενός πλαστού ανθρωπισμού και τις ανύπαρκτες οφειλές μας προς τούς λαθροπρόσφυγες τού νεοταξισμού. Επιζητούν την κατάρρευση τού Ελληνικού Έθνους και την απαλοιφή τής Ορθοδοξίας. Όμως η αυτοσυντηρησία τής Φυλής μας μαζί με την πηγαία εθνική συνείδηση εγείρουν τα αντανακλαστικά απέναντι στις προκλήσεις που βιώνει ο Ελληνισμός.

Η καλλιέργεια τού Πατριωτισμού και τής Πίστης στους νεαρούς βλαστούς τού Έθνους μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία αποτελεί το σημαντικότερο χρέος τής Πολιτείας για την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Η εθνική αυτογνωσία μαζί με την ιστορική αλήθεια ζυμώνουν την υπεύθυνη και ισχυρή προσωπικότητα τού ελληνόπαιδα, ώστε να τιμά συνειδητά, στην πράξη, τις θυσίες των προγόνων του, συνεχίζοντας επάνω στα ευγενή έργα και την πολεμική αρετή για γερή και άρτια Ελλάδα. Το ίδιο χρέος μα και την οφειλόμενη ευγνωμοσύνη μαθαίνει το Ελληνόπουλο για τον Πατέρα Θεό και τούς Αγίους τής Φυλής μας που ευλογούν το Υπερούσιο Ελληνικό Έθνος.

Η διεθνιστική αστική δημοκρατία, σοσιαλφιλελεύθερη και μαρξιστική, ούσα ο δούρειος ίππος τού σιωνιστικού νεοταξισμού μέσα στα τείχη τού κράτους, αυτού τού μιαρού ψευτορωμέϊκου όπως κατήντησε, επιδιώκει τον μηδενισμό τής εθνικής μνήμης και το σβήσιμο των ελληνικών δικαίων. Είδαμε τις προάλλες, μετά την υπουργική εγκύκλιο για την απαγόρευση τής εισόδου μητροπολιτών και ιερέων για ομιλίες στα σχολεία, να ανακοινώνεται η επίσημη πρόθεση για την επικείμενη και βέβαιη, αν παραμείνει στα πράματα το ψευτορωμέϊκο, κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων, επειδή είναι μεταξικό κατάλοιπο. Επειδή δηλαδή τις καθιέρωσε ένας αληθινός Έλλην, ένας Πατριώτης πολιτικός και στρατιωτικός, ένας Εθνικοκοινωνιστής Εθνάρχης που αναμόρφωσε την Ελλάδα που σήμερα γκρεμίζουν οι δημοκράτες.

Για να δομήσεις ελληνική παιδεία, πρέπει πρωτίστως να διαθέτεις πολιτική ηγεσία με ελληνική συνείδηση, με ελληνικό αίμα, με διαρκή ψυχική σύνδεση ως προς τον λαό. Πρέπει να κτίσουμε ένα αληθινά Εθνικό Κράτος που να απαρτίζεται τόσο στην εξουσία όσο και στην κοινωνία από ελληνοαίματους μα και ελληνόψυχους.

Για να πεις πως θες όντως μια Πολιτεία υγιή με ανάπτυξη και αυτάρκεια, πρέπει να φτιάξεις ένα Κράτος ικανό να θρέψει μονάχο του το λαό και να διασφαλίσει την ύπαρξή του απέναντι σε κάθε μορφής απειλές, στις καλύτερες μα και τις δυσκολότερες στιγμές των εγχώριων και διεθνών εξελίξεων. Αλλά αυτή είναι η συμπεριφορά που αντιστοιχεί μονάχα σε ένα Κυρίαρχο Εθνικιστικό Κράτος με πολίτες που διαθέτουν εθνική συνείδηση και πυγμή.

Το δημοκρατικό ψευτορωμέϊκο θέλει να πάψουν οι Έλληνες να διαθέτουν έχθρα για τούς σφαγείς των προγόνων τους. Όμως το μίσος των σφαγέων για το Ελληνικό Έθνος εξακολουθεί να υπάρχει και ζητάει νέο ελληνικό αίμα, νέα εδάφη, νέους μάρτυρες Χριστού και Ελλάδος. Δεν καταλαβαίνουν οι εχθροί μας από τις στημένες φιλίες που οι ίδιοι φέρανε μαζί με τούς σιωνιστές εντολείς τους. Η σφαγή τού ελληνισμού τής Χίου από τούς Τούρκους το Εικοσιένα πληγώνει όπως όλες οι σφαγές την Φυλή μας, ζητώντας την δικαίωση των νεκρών μας. Όμως το κατοχικό καθεστώς έβαλε τις προάλλες τις δυνάμεις καταστολής να δείρουν Έλληνες, γιατί δεν θέλουν στο νησί τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς που αποστέλλει προς κατάληψη η Τουρκία.

Οι προκλήσεις βέβαια τής Τουρκίας και των Αμερικανοσιωνιστών συνεχίζονται ραγδαία στα πλαίσια τής γνωστής προδοτικής ενέργειας των γραικύλων πολιτικάντηδων να αποδεχτούν την ειρηνευτική τάχα εισβολή τού ΝΑΤΟ στην ελληνική λίμνη τού Αιγαίου. Είναι μια ενέργεια εξόχως ύποπτη που μάς φέρνει έντονα και απολύτως λογικά στο μυαλό την τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την μέθοδο τής προστασίας τουρκικών τάχα πληθυσμών  από την νατοϊκή Τουρκία. Την ίδια ακριβώς καταχρηστική και ψευδεπίγραφη εγγύηση πουλάει τώρα η Άγκυρα για τούς Έλληνες μουσουλμάνους Θράκης και Δωδεκανήσων όσο και για τούς ισλαμιστές λαθρεποίκους.

Ισλαμικές ροές λοιπόν από την μια πλευρά. Από την άλλη πλευρά οι τουρκοσυνάξεις με τούς προστατευόμενους τής Άγκυρας σε ελληνικό έδαφος, σε ψευτοτουρκικό αλύτρωτο έδαφός μας και στην ψευτοευρώπη, με το καπέλο τής Εσπερίας και από τις δύο πλευρές τού Ατλαντικού, «Ευρώπης» και ΗΠΑ υπό την σιωνιστική φυσικά κατοχή. Και την ίδια στιγμή Τουρκία και ΗΠΑ κάμανε τις προάλλες αεροναυτικές στρατιωτικές ασκήσεις στα νότια τής Ρόδου, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο που το έχουν από καιρό στοχοποιήσει οι μισέλληνες για την κατάληψη νήσου μας. Με τούς νατοϊκούς Τούρκους να αρνούνται πάσα υποβολή σχεδίων πτήσεως και τον ελληνικό εναέριο χώρο που τον βλέπουν στα έξι αντί των δέκα ναυτικών μιλίων, για να αρπάξουν από τον 25ο μεσημβρινό το μισό Αιγαίο Μας.

Λοιπόν, για τον ελληνικό λαό που διαθέτει ταιριασμένα αρμονικά την ψυχή και το αίμα και για την Φωνή τής Ελληνικής Φυλής, για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα, τα σύνορα τής Ιερής Ελλάδος δεν είναι μήτε στα έξι μήτε στα δέκα ναυτικά μίλια, αλλά πολύ μακρύτερα. Τα βορεινά σύνορα τής Πατρίδος μας φτάνουν έως και το τελευταίο στρέμμα γης τής Βορείου Ηπείρου Μας, Βόρειου Μακεδονίας Μας, Α. Ρωμυλίας Μας, Α. Θράκης Μας, με τα νησιά μας Ίμβρο και Τένεδο. Και από την Α. Θράκη συνεχίζουν οι συνοριογραμμές μας ανατολικότερα, διασχίζοντας την Ιωνία και τον Πόντο Μας.

Η Τουρκία είναι ένας δολοφόνος, ένας παρίας τής ανθρωπότητας, ένα πλαστό κράτος που περαίωσε την ολέθρια αποστολή του και θα έχει το τέλος τού κηφήνα. Τσιμπάει το άτυχο σώμα, χύνει δηλητήριο και χάνοντας το κεντρί της ψοφάει. Έχει απέναντί της όμως το ερχόμενο Κουρδιστάν που συνομιλεί με ΗΠΑ και Ρωσία. Έχει τούς πυραύλους τής Ορθόδοξης Ρωσίας που είναι προ πολλού ταγμένοι να ισοπεδώσουν τουρκικά στρατόπεδα από συριακό έδαφος. Έχει την Ελλάδα που θα δράξει, αμέσως μετά τον διωγμό τοκογλύφων, προδοτών και λαθραίων, την πύρινη ρομφαία με τον Εθνικοκοινωνισμό και τον Στρατό της. Διότι ο Θεός υπέγραψε την ανάσταση τής Κραταιάς, Ορθόδοξης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: