ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ



ΑΘΗΝΑ 30-5-2016.

Πας μη Έλλην βάρβαρος. Δηλαδή θορυβώδης και απροσάρμοστος, χαλαστής στα ήθη, καταστροφέας πολιτισμού και ελευθερίας. Αυτούς τούς κατά συνθήκη λαούς, τα δίποδα όντα που εισβάλλουν σε γη ξένη δίχως πίστη και ανθρώπινα ένστικτα, ονόμαζαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι ως βαρβάρους. Είναι τα καλύτερα εργαλεία τού σιωνιστικού νεοταξισμού που εκτελούν άκριτα τις εντολές των αφεντικών τους.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι βάρβαροι. Ζουν ανάμεσά μας από πολλούς χρόνους πριν. Μισούν το ίδιο τον Θεό και την Ελληνική Φυλή. Τούς έχουμε αντιμετωπίσει το ίδιο με τούς ξωμερίτες εχθρούς μας. Έχουν βοηθήσει με το αζημίωτο τούς εξ αίματος μισέλληνες. Άλλοι εξ αυτών διαθέτουν κατά συνθήκη, λόγω βιολογικού σφάλματος, ελληνικό αίμα μα όχι και ελληνική ψυχή. Και οι υπόλοιποι είναι προβατόσχημοι λύκοι, ντυμένοι «Έλληνες» με σωθικά που ταιριάζουν στους Σταυρωτήδες Χριστού και Ελλάδος. Είναι οι διαχρονικοί Εφιάλτες.

Οι απόγονοι τού Εφιάλτη είναι διπλά επικίνδυνοι. Βρίσκονται παντού. Στην εξουσία. Στην κοινωνία. Στους επαγγελματίες προστάτες εργαζομένων και λαού. Στις μη κυβερνητικές τάχα οργανώσεις που έχουν ενθυλακώσει κρατικό χρήμα προκειμένου να δολοφονήσουν το Έθνος. Στους «αλληλέγγυους» των ευπαθών. Όχι των φτωχών Ελλήνων, των ισλαμιστών που αντικαθιστούν τούς Έλληνες.

Ο εύπιστος και χιλιοπροδομένος λαός μας έχει εμπιστευτεί πολλάκις τις τύχες του και τις αποφάσεις που τον αφορούν στα χέρια των δοσίλογων. Έχει σκορπίσει τον ανθρωπισμό του στα δάκρυα για τούς ευπαθείς γυρολόγους λαθροεισβολείς. Δίπλα του όμως ζουν οι πραγματικοί ευπαθείς. Είναι οι Έλληνες που έχουν χάσει σπίτι, δουλειά και οικογένεια.

Είναι μια ολόκληρη γενιά που χάνουμε κάθε φορά που παραμένουν οι Εφιάλτες ανάμεσά μας, με την υπογεννητικότητα, την νεομετανάστευση Ελλήνων και την εισαγόμενη εγκληματικότητα. Είναι η ελληνική επαρχία που μαραζώνει από ψυχές και υποδομές ελληνικές, από αστυφιλία και εξαχρείωση. Είναι οι ακρίτες μας που ζουν την πίεση των γειτονικών μορφωμάτων που ζητούν ελληνικά εδάφη. Είναι η Ελλάδα που αιμορραγεί. Που ζητάει κάστρα και εκκλησιές, όχι κατοχές και Τζαμιά.

Δεν είμαστε διόλου υπερβολικοί. Έχουμε ανοικτά τα μάτια τα ορατά μα και τα μάτια τής ελληνικής ψυχής μας. Βλέπουμε το μαρξιστικό κράτος μαζί με το παρακράτος και τούς λοιπούς δημοκράτες να βάζουν σε λεηλατημένα ελληνικά σπίτια ισλαμιστές λαθροπρόσφυγες. Τούς βάζουν με επιδοτούμενα ενοίκια σε ξαλαφρωμένα από φορολογικά βάρη σπίτια, σε σπίτια δηλαδή κατασχεμένα από τράπεζες. Τούς βάζουν ως φιλοξενούμενους σε σπίτια που ανοίγουν ιδιοκτήτες δοσίλογοι και ψευτορωμιοί. Τούς βάζουν σε σχολεία και πανεπιστημιακά ιδρύματα. Τούς καθοδηγούν να πάρουν άσυλο πρόσφυγα.

Το ψευτορωμέϊκο λοιπόν ενσωματώνει τούς λαθρομετανάστες για να αντικαταστήσει τούς Έλληνες. Το κάνει απροκάλυπτα και απροσχημάτιστα. Το κάνουν προσχεδιασμένα και με την εντολή τού νεοταξίτη τοκογλύφου και παγκοσμιοποιητή τυράννου όλοι τους. Αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί και κάθε κομματικός τους συνέταιρος. Έχουν υπογράψει υπερμνημόνιο για την νόθευση τού εθνολογικού μας ιστού και για την υποταγή τής Ορθοδοξίας στον Αντίχριστο, πολιτικοί και οικουμενιστές ψευτοορθόδοξοι.

Εφιάλτες και Βάρβαροι μισούν θανάσιμα Χριστό και Ελλάδα. Οι Εφιάλτες παίρνουν από το χέρι τούς Βαρβάρους και τούς οδηγούν σε συγκεντρώσεις ενάντια στον αφελή λαό μας. Το ξεφτιλισμένο κράτος των ψευτορωμιών συλλαμβάνει τούς γνήσιους και υπερήφανους Έλληνες που χαράζουν το ιερό σύμβολο τής Φυλής μας, την αιματοβαμμένη Γαλανόλευκη Σημαία μας, στα δημόσια κτήρια τής γης μας που είναι σκλαβωμένη καίτοι «ελεύθερη». Στα χώματα που εποφθαλμιούν οι γύπες των Βαλκανίων.

Οι τζιχαντιστές τού σιωνιστικού νεοταξισμού κυκλοφορούν και φωτογραφίζονται ακόμη και με στρατιωτικές στολές. Ζητούν δικαιώματα που στερούνται Έλληνες αδερφοί μας, τόσο στην Μητροπολιτική Ελλάδα όσο και στην Αλύτρωτη Ελλάδα των βορειοανατολικών μας συνόρων. Έλληνες που έχουν εγκαταλειφτεί από τούς γραικύλους, αλλά εξακολουθούν να ανάβουν το κεράκι τους, να μιλούν την ελληνική λαλιά, να μιλάνε για την Ελλάδα που θα έρθει να τούς ελευθερώσει. Από την Βόρεια Ήπειρο και την Βόρεια Μακεδονία ίσαμε τον Πόντο.

Είναι οι Έλληνες που μπορούν να χάσουν την ζωή τους σαν τον Αριστοτέλη Γκούμα, αλλά θα βρίσκονται πάντα εκεί, στις αρχέγονες εστίες τους. Και εμείς, Έλληνες Ορθόδοξοι και Εθνικιστές, Πιστοί σε Θεό και Μεγάλη Ελλάδα, θα κάνουμε το ιερό μας χρέος, είτε με διαταγή είτε δίχως διαταγή. Διότι για τον Έλληνα, δεμένο με ακατάλυτο δεσμό με την Φυλή και το Προγονικό Αίμα, το Ελληνικό Έθνος είναι απείρως ιερότερο και ανώτερο από το οποιοδήποτε κράτος. Διότι το Έθνος είμαστε όλοι εμείς που εργαζόμαστε και θυσιαζόμαστε για να παραμείνουν τα παιδιά μας ελεύθερα και κυρίαρχα στον τόπο που γεννήθηκαν.

Στα εδάφη που λευτέρωσαν ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης, στα εδάφη που όρισαν οι Επαναστάτες τού Εικοσιένα ως Ιερή Γη Ελληνική για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία, στο όνομα τής Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος, δεν έχουν χώρο οι απόγονοι τού Ιμπραήμ. Στα Άγια Χώματα που φώτισαν με τον πολιτισμό τους ήρωες και με την πίστη τους άγιοι, τα συντάγματα τα χαράσσουν μονάχα Έλληνες επάνω στις δικές τους και μόνον Παραδόσεις. Τα δε σύνορα τής Ελλάδος μήτε μειώνονται μήτε καταργούνται. Θέλουν μονάχα μια αλλαγή. Να μεγαλώσουν στα όρια τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος, τής Αγίας Ρωμανίας τού Βασιλιά Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Εδώ είναι Ελλάς. Εδώ είναι η Πατρίδα τού Λεωνίδα, τού Παλαιολόγου, τού Διάκου, τού Κολοκοτρώνη, τού Παύλου Μελά. Δεν είναι η γη των κοτζαμπάσηδων, παλαιών και νέων, δεν είναι η γη των μεμέτηδων, δεν είναι η γη των σαράφηδων. Είναι η Γη των καματάρηδων, των πολεμιστών, των δίκαιων, των καθαρών σε αίμα και ψυχή Ελλήνων. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: