ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 26-5-2016.

Κάποτε ο τραγικός διανοητής του Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος πριν αυτοκτονήσει στα νερά του Σκαραμαγκά είχε χαρακτηρίσει τους Έλληνες του καιρού του ως τους χειρότερους όλων των εποχών. Είμαι σίγουρος ότι θα είχε αναθεωρήσει την άποψή του αν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη των σημερινών Ελλήνων. Νέα οικονομικά μέτρα και μνημόνια εν ριπή οφθαλμού με την υποθήκευση της έσχατης πέτρας στους σταυρωτήδες τοκογλύφους. Εκβιασμός που κρύβει εκτός από τα ξεσπιτώματα Ελλήνων και το ξεσπίτωμα από την Ελλάδα της Πίστης, της Ηθικής, της Εθνικής μας Υπόστασης. Οικουμενισμός, ανωμαλία, εδαφικός ακρωτηριασμός, απορθοδοξοποίηση και αφελληνισμός.

Λοιπόν, μετά από όλα τα δεινά που φέρνει το τέρας της παγκοσμιοποίησης, λαμβάνω αποφάσεις οριστικές και αμετάκλητες. Στο θέμα του κομματικού χάρτη στηρίζω σταθερά την Χρυσή Αυγή, αφού η Ελλάς χρειάζεται όλες τις δυνάμεις στην μέγιστη των μαχών. Ωστόσο η Ελλάς δεν θα κερδίσει την μάχη της ζωής της μέσα από το κομματικό πολιτικό σύστημα που είναι εχθρός της πατρίδος μας και τσιράκι του νεοταξισμού. Επιπλέον, παραμένω ισοβίως Έλλην Ορθόδοξος Εθνικοκοινωνιστής, αντικοινοβουλευτικός, αντιδημοκράτης και Εθνοκράτης. Έχουμε ως Έλληνες την Ιερή Αποστολή να μείνουμε Ορθόδοξοι και Έλληνες υποτάσσοντας προδότες και εισβολείς.

Φρονώ πως υφίσταται λόγος σχηματισμού μη κομματικού Εθνικού Συνδέσμου. Αποστολή είναι η ενθάρρυνση και η επαναστατική προπαρασκευή των Ελλήνων που κάμουν υποταγή στο μέγα πρόσταγμα. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.  Θέσεις και αρχές υπάρχουν και είναι απολύτως συναφείς με την αρθογραφία μου. Δεν ξέρω αν βρω συνοδοιπόρους. Αλλά δεν θα κάτσω φρόνιμα. Ξεκινάω λοιπόν την διαβούλευση και θα φανεί η όποια συνέχεια. Κάτω το Κράτος. Ζήτω ο Άγιος Θεός! Ζήτω το Ελληνικό Έθνος!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: