ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΙΩΝΙΑ



ΑΘΗΝΑ 26-5-2016.

Κουβέντες για τα έξι ναυτικά μίλια των χωρικών υδάτων τής Ελλάδος γίνηκαν. Οι Τούρκοι τ’ αρνήθηκαν, αφού μπήκαν ως σύμμαχοι ένεκα τού λαθροπροσφυγικού στα νερά μας. Τα ρωσικά πολεμικά πλοία κι αυτά των ψευτοσυμμάχων ακολούθησαν την ίδια πορεία. Μπροστά στις θλιβερές επετείους τής Ποντιακής Γενοκτονίας και τής Αλώσεως τής Αιώνιας Πρωτεύουσας τού Ελληνισμού Κωνσταντινουπόλεως, οι Τούρκοι χαρακτήριζαν την θάλασσα ανατολικά τής Κρήτης, νότια τού Καστελόριζου και δυτικά τής Κύπρου ως τουρκική!

Η καλύτερη Τιμή που αποδίδει ο Έλληνας στους νεκρούς του Ήρωες είναι ο διαρκής αγώνας για την δικαίωση τού αίματος, με την επιστροφή στις πατρογονικές εστίες τού Ελληνισμού. Δεν αρκούν σε καμία περίπτωση κούφια λόγια και στείρα δάφνινα στεφάνια. Τα δίκαια τής Ελληνικής Φυλής συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα τής εθνικής μας πολιτικής. Επιβάλλονται και δεν παζαρεύονται. Εκείθε που κείτονται τάφοι ελληνικοί, εκείθε που ευωδιάζει γη και πολιτισμός ελληνικός, εκείθε θα ξαναγυρίσουμε, τσακίζοντας θανατερά προδότες και βαρβάρους.

Οι Τούρκοι βάφτισαν με παλιόχαρτα που απέστειλαν στους οηέδες τουρκικό το μισό Αιγαίο. Κάνουν ασκήσεις στρατιωτικές και διασωστικές, πολλές φορές μαζί με τούς φίλους τους Αμερικανούς. Οι Γερμανοί με τούς υπουργούς τους αποκαλούν τον τουρκοεβραίο σφαγέα των Ελλήνων τής Ιωνίας και τού Πόντου, τον Κεμάλ Ατατούρκ, «μεγάλο μεταρρυθμιστή». Προφανώς επειδή δολοφόνησε Έλληνες και έκαμε τα αιματοβαμμένα χώματά μας σιωνιστική βάση. Και το ψευτορωμέϊκο έχει υπουργούς που αρνούνται την Ποντιακή Γενοκτονία, που λέγουν τα Σκόπια Μακεδονία και τρέχουν μπουσουλώντας να προσκυνήσουν ξένα … ολοκαυτώματα.

Οι Έλληνες έχουμε υποστεί πάρα πολλούς εμπτυσμούς και ραβδισμούς. Τα έχουμε υποστεί όλα αυτά απολύτως δίκαια, αφού αποστρέψαμε το πρόσωπο από τον Θεό και από την Ιστορία. Αφήσαμε να παρελάσουν στην Ιερή Πατρίδα μας τα χειρότερα αμαρτήματα. Η αθεΐα, η αχαριστία, η ανωμαλία, η ανηθικότητα, η οκνηρία. Κάναμε αφεντάδες τούς σκλάβους τού Αντίχριστου και των Σταυρωτήδων που ως φανατικοί εχθροί τής Πίστης και τού Έθνους, διέλυσαν το κράτος των Ελλήνων πουλώντας ψυχές και εδάφη ως ιμάτια στον τύραννο. Και εξαργυρώσαμε την νεκρική ηρεμία με ξένους παράδες και άρνηση των σκλαβωμένων και των νεκρών Ελλήνων.

Οι γραικύλοι πολιτικοί κάνανε φίλους τούς Τούρκους. Κάνανε φίλους αυτούς που σφάγιασαν, που κρέμασαν, που κάψανε, που βιάσανε Έλληνες και Ελληνίδες. Το κάνανε από τον καιρό που ακολούθησε την μικρασιατική καταστροφή κιόλας, με πρωτεργάτη τον «εθνάρχη» απόγονο των Σταυρωτήδων, τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Τον πολιτικό εκείνο που ανέλαβε να στείλει ελληνικά στρατεύματα, όχι για λογαριασμό τής Ελλάδος, αλλά για λογαριασμό τής Αντάντ. Τα έστειλε όχι ως απελευθερωτές όπως νόμιζαν οι ήρωες στρατιώτες μας και οι σκλαβωμένοι Έλληνες, αλλά ως τοποτηρητές των ψευτοσυμμάχων, στον δρόμο προς την προσυμφωνημένη και στημένη κεμαλική Τουρκία.

Ας πάμε όμως πιο πίσω, στην Άλωση τής Κωνσταντινουπόλεως. Η πρώτη άλωση έγινε από τούς δυτικούς ψευτοσταυροφόρους με τις αντίχριστες και αιρετικές ηγεσίες τους. Η δε τελειωτική Άλωση από τούς Τούρκους, μετά από παζάρια, βρήκε επίορκους δυτικούς μέσα στον στρατό τού Μωάμεθ τού πολιορκητή. Βρήκε ακόμη διαιρεμένη ελληνική ηγεσία και εκκλησία. «Ενωτικούς» που δίδανε γη και ύδωρ πότε στον Πάπα, πότε στον Τούρκο. Και εν τέλει βρήκε την Κερκόπορτα τής συνοικίας όπου κατοικούσαν ψευτοπεριούσιοι ορθάνοικτη, αφού η προδοσία ήταν αυτή που έδωσε το έσχατο θανάσιμο πλήγμα. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ως νέος Λεωνίδας, έπεσε προκειμένου με το αίμα του να φτερώσει τούς κατοπινούς αγώνες τής Φυλής μας.

Η ιστορία έδειξε γρήγορα το σκληρό της πρόσωπο και έδωσε τις αδιάσειστες αποδείξεις τής προδοσίας σε όλες τις μεγάλες και τόσο στημένες τραγωδίες. Η Άλωση τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης ακολουθήθηκε από δεκάδες επαναστατικά επεισόδια που θάφτηκαν από την νεότερη ιστορία και προδόθηκαν από «συμμάχους» και ελληνόφωνους κοτζαμπάσηδες, έως και το Εικοσιένα. Οι κοτζαμπάσηδες σβήσανε την Μεγάλη Ιδέα για την Εθνική Ολοκλήρωση τής Αληθινής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Σκότωσαν και έστειλαν φυλακή τούς Πρώτους τής Φυλής μας και έγιναν «εθνάρχες» πολιτικοί. Και οι ραγιάδες πάτησαν τάφους για να βάλουν το φράκο τού κοσμοπολίτη που υπηρετεί τον μισελληνισμό…

Αργότερα ο μισελληνισμός συνέχισε το ολέθριο έργο του για να μην ξυπνήσει ο ραγιάς, για να μείνει ηττοπαθής και τελικά να σβήσει. Οι σφαγές των Ελλήνων σε Ανατολική Θράκη, Ιωνία και Πόντο είχαν αρχίσει πολύ νωρίς. Πολύ πριν μπούνε τα στρατεύματα τού ντονμέ Μουσταφά Κεμάλ στην Σαμψούντα το 1919. Από το 1914 έως το 1919. Συνεχίστηκαν το 1922 και επαναλήφτηκαν στην Κωνσταντινούπολη το 1955 και στην Κύπρο το 1974.

Οι Πόντιοι αδερφοί μας δώσανε πολλές και σκληρές μάχες στα βουνά τού μαρτυρικού Πόντου Μας. Και οι προσδοκίες για τον ερχομό τής Μάνας Ελλάδος φουντώσανε. Για να βουλιάξουνε στον βούρκο των πολιτικών παιχνιδιών, στην κομουνιστική προπαγάνδα για το πέταγμα των όπλων, στα χρήματα Λένιν και Εσπερίας προς την Τουρκία και τις φιλίες…

Η Αληθινή Ελλάς τώρα θα κάμει το χρέος της και θα εκπληρώσει τον ιερό της όρκο. Προδότες και αιρετικοί, δούλοι τού αντίχριστου σιωνισμού και των βαρβάρων, σε εξουσία και θεσμούς, ευθύς στο Γουδί που σάς πρέπει. Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς μάχεται και νικά για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την ελευθερία. Επαναστατικός Αγών για Δίκαιη, Πιστή και Μεγάλη Ελλάδα. Σκλάβος Έλληνας κανένας δεν θα μείνει.

Δεν αναγνωρίζουμε καμία χώρα που βαστάει στην κατοχή της εδάφη και ψυχές ελληνικές. Δεν υπάρχει καμία απολύτως Τουρκία. Η Τουρκία έχει θέση μονάχα στις στέπες τής Μογγολίας και στον βιολογικό της χαμό, ως μιαρός και βρωμερός εγκληματίας. Στην θέση της υπάρχει η Ανατολική Θράκη, η Ίμβρος, η Τένεδος, η Ιωνία και ο Πόντος Μας.

Η Μεγάλη Ιδέα επανέρχεται στην εθνική και εξωτερική μας πολιτική. Η συμμαχία με την Ρωσία που φέτος γιορτάζει τα χιλιόχρονα τής μοναστικής της παρουσίας στο Άγιο Όρος, είναι το ένα βήμα. Το άλλο βήμα είναι η εγγυητική παρουσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων στο πλευρό των αδερφών μας σε όλη την βαλκανική χερσόνησο. Όποιος θέλει την συμμαχία τής Ελλάδος, αποδέχεται την Ελλάδα που εκτείνεται από τα αδριατικά νερά έως και τον Πόντο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: