ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 9-5-2016.

Κράτος βιώσιμο είναι εκείνο που φροντίζει να τακτοποιεί τα καθημερινά ζητήματα τού λαού με ίδια μέσα εν μέσω συνοχής. Η δε πολιτική ηγεσία εφαρμόζει τον ανθρωπισμό της ως κοινωνική πολιτική στους πολίτες τού Έθνους, με βάση την ειλικρίνεια και την διάρκεια τής φυλετικής του κοινότητας. Η ηγεσία εκείνη που επαγγέλλεται τον «ανθρωπισμό» της προς κάθε ξένο σώμα με βάση το ψέμα και το μίσος προς την Φυλή είναι τυραννία για κρέμασμα. Το δε κράτος που αφαιρεί το κοινωνικό δίκαιο για να το δώσει στους κοσμοπολίτες είναι ένα άταφο πτώμα.

Επιτέλους, πρέπει να συνειδητοποιήσει ο Έλληνας πως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής κομματοκρατίας δεν δύνανται να νοιάζονται για ξωμερίτες λαούς, όταν αφήνουν το δικό τους αίμα να αργοσβήνει. Και αφήνουν τον Ελληνισμό να αργοσβήνει όταν φορολογούν τα ελληνόπουλα, όταν κλείνουν τις πόρτες των νοσοκομείων ανοίγοντας αυτές δωρεάν μόνον για τούς λαθροπρόσφυγες, όταν αυξάνουν μεθοδικά την ανεργία των Ελλήνων, όταν ωθούν Έλληνες στο εξωτερικό και αυξάνουν την προς ενσωμάτωση λαθρομετανάστευση, όταν διαλύουν την Παιδεία και διώκουν Ελληνισμό και Ορθοδοξία από σχολεία και κοινωνία.

Ο ανθρωπισμός είναι εξίσου έμφυτος στον Έλληνα με τον πατριωτισμό. Τούτο σημαίνει πως η φροντίδα τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας παρέχεται μαζί με την εξασφάλιση τής εθνικής ασφάλειας και συνοχής. Πρώτα θα κοιτάξεις την υγεία, την αξιοπρέπεια και τα δίκαια τού δικού σου λαού και ύστερα θα βοηθήσεις όποιον ξένο τυχόν καταστεί δυνατό να συνδράμεις. Σε πάσα περίπτωση, δια το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα ουδείς έτερος λαός πρόκειται ποτέ να αντικαταστήσει τον δικό μας λαό, εκείνοι δε που θα λάβουν πρόσκαιρη βοήθεια σε καμία περίπτωση δεν θα προέρχονται ποτέ από εχθρικό προς την Ελλάδα τόπο.

Το αγαθό τής ζωής μαζί με την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής αποτελούν τις κορυφαίες ιερές δεσμεύσεις τού Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή. Ο τρόπος ζωής και κοσμοαντίληψης τού Ελληνισμού, η φυλετική βιοθεωρία και η συλλογική κοσμοθεωρία μας βασίζονται επάνω στον άνθρωπο και την ποιότητα των αξιών του και όχι επάνω στον υλισμό και την ποσότητα των δοκιμασιών που θα βρεθούν στο διάβα μας. Η Πίστη, τα Ήθη, τα Έθιμα, ο Πολιτισμός μας, η βιολογική πραγματικότητα τού Ελληνικού Αίματος, το Άβατο τού Ναού και τής Πατρίδος από βέβηλους, η δημιουργικότητα και η ελευθερία των Ελλήνων προσδιορίζουν και καθοδηγούν την κοινωνική πολιτική τού Εθνικοκοινωνισμού.

Να μείνει λοιπόν αλώβητη η αλήθεια και η προσωπικότητα τής Ελληνικής Φυλής. Να φανούμε Έλληνες Άνθρωποι εντός συνόρων, ώστε να μπορέσουμε να φανούμε φιλάνθρωποι εκτός συνόρων από καρδιάς και όχι για το βρώμικο χρήμα των εμπόρων των εθνών. Να διατηρηθεί όρθιο το τείχος τού Κάστρου τής Φυλής, να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας ζωντανή, να εργαστούμε για την καταπολέμηση τής δυστυχίας των Ελλήνων. Να κλείσουμε τις αιμορροούσες πληγές τής Φυλής μας. Να δώσουμε τροφή, στέγη, εργασία, παιδεία, υγεία και εθνική κυριαρχία στον Ελληνισμό. Να ξαναγίνουμε Έλληνες που χτίζουν τον κόσμο τους με τα χέρια τους. Και αφού μείνουμε Αληθινοί Έλληνες και Ορθόδοξοι, τότε θα αποδώσουμε ισχυρή προσωπικότητα στην Ελληνική Φυλή.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα όμως, η φωνή τού φιλότιμου και μαχόμενου Ελληνισμού συναντάει απέναντί του ένα τείχος σιωπής από το ψευτορωμέϊκο. Από τιποτένια πρόσωπα που λαλούν κατ’ επίφαση ελληνική γλώσσα, αλλά δεν κουβαλούν πάνω τους τίποτα άλλο παρά μίσος για κάθε τι ελληνικό. Πολιτικοί, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι τηλοψίας και ραδιοφώνου, οικονομικοί ολιγάρχες βομβαρδίζουνε με ψέματα τον ελληνικό λαό για να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία του και για να τον γεμίσουν ψεύτικες ενοχές για τούς «μετανάστες» και τούς «πρόσφυγες» που είναι στην πραγματικότητα λαθροπρόσφυγες, τυχοδιώκτες, ριψάσπιδες. Πολέμιοι Χριστού, Ελλάδος και Ευρώπης. Τα καλύτερα εργαλεία τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Ποιοι έχουν πει την αλήθεια για την εισβολή λαθρομεταναστών στην Κόνιτσα μέσα σε σπίτι ηλικιωμένων με την εξωφρενική απαίτηση να βγουν οι Έλληνες από το σπίτι τους για να μείνουν οι ξένοι; Ποιοι ενημέρωσαν τον ελληνικό λαό για τα σκηνοθετημένα επεισόδια εξαθλίωσης ακόμη και από μικρά υπό καθοδήγηση παιδιά για να παύσουν τα πάντα με την φυγή των «ενημερωτικών» καμερών; Ποιοι έχουν εστιάσει σε κάποια χαμογελαστά πρόσωπα «δυστυχισμένων» που τυγχάνουν άψογης εμφάνισης σύμφωνα με μαρτυρία αδέσμευτου δημοσιογράφου; Ποιοι μίλησαν για πακέτα από πεντακοσάευρα που διακινούνται ακόμη και προς θέαν ιεραρχών;

Κανείς δημοκράτης και συνταγματικός δεν μιλάει γι’ αυτά τα πραγματικά συμβάντα και άλλα παρόμοια. Και όμως, το κακό εκτρέφεται σκοπίμως από τα καθωσπρέπει τάχα και ανθρωπιστικά κόμματα τόσο στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στην Σουηδία για παράδειγμα γίνεται πόλεμος με φωτιές, βόμβες και άλλα επικίνδυνα μέσα. Στην Πατρίδα μας όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα με τον λαθροεποικισμό, διότι βρισκόμαστε παράλληλα εν μέσω μιας στημένης οικονομικής κρίσεως και μιας αυξημένης διεκδίκησης ελληνικής γης από γειτονικά μορφώματα, με την παράλληλη αναφορά ψεύτικων μειονοτήτων.

Μάς θέλουν μειονότητα στον τόπο που μάς γέννησε. Κρύβουν με διακομματική συμφωνία των δημοκρατών στα δήθεν επικοινωνιακά μέσα την ελληνική δυστυχία με νεοταξική εντολή. Οι αναρχοπράκτορες έχουν αναμιχθεί μέσα στους λαθροπρόσφυγες και τούς ξεσηκώνουν ενάντια στην Ελλάδα, όταν τα σύνορα έχουν κλείσει προσχεδιασμένα.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές όμως ενημερώνουμε διαρκώς τον ελληνικό λαό. Εξυψώνουμε το ηθικό τής Φυλής μας. Στηριζόμαστε στα ζώπυρα τής Ελληνικής Παράδοσης. Ενώνουμε τούς Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή, ώστε να πάρουμε πίσω την Ιερή Ελλάδα μας καθάρια και ατόφια, ορθόδοξη, ελληνική και πλέρια. Να φτιάξουμε ασφαλή ελληνική κοινωνία. Να γεμίσει η Ελλάς από ελληνόπουλα και από έργα ελληνικά. Η κοινωνική πολιτική θέλει λεύτερη κοινωνία. Θέλει Ελλάδα Ισχυρή και Εθνικοκοινωνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: