ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 19-5-2016.

Η μόλυνση τής παγκοσμιοποίησης έχει απλωθεί στα έθνη σαν την πανούκλα. Ένας θανατηφόρος ιός που έχει προσαρμόσει μέσα του επιτηδευμένα τον μασκαρεμένο ανθρωπισμό και την κατακτητική λαίλαπα. Χαλάει την ορθή τάξη των λαών και απλώνει την αλλοεθνή και αλλόθρησκη ακρίδα επάνω στα τέως ελεύθερα έθνη, με κυριότερο στόχο του την Ελλάδα και την λοιπή χριστιανική Ευρώπη. Όμως οι υπερασπιστές τής Πίστεως και τής Πατρίδος είναι αδύνατο να ηττηθούν, διότι τούς οδηγούν ο Θεός και οι Ήρωες τής Φυλής μας.

Η μεθοδευμένη λαθροπροσφυγική κρίση και η παράλληλη οικονομική κρίση είναι μεταξύ τους απολύτως σχετικές, τμήματα τού ιδίου απάνθρωπου σχεδίου. Οι σιωνιστές έχουν αποφασίσει να εγκαταστήσουν τον αντίχριστο στον μολυσμένο θρόνο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης που έχουν πολλαπλώς αναφέρει οι εν Ελλάδι ομοαίματοί τους ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες. Να κάμουν τούς λαούς σκλάβους υπηκόους μιας ασύνορης παγκοσμιότητας. Και αυτό περνάει από την διάλυση των εθνών, μέσα από έναν μεγάλο και γενικό πόλεμο.

Αλλάζουνε λοιπόν οι γεωπολιτικές ισορροπίες γρήγορα και ραγδαία. Ανακατώνουν λαούς, καταργούν σύνορα, σφίγγουν οικονομικά δεσμά, αρνούνται την αυτοδιάθεση χριστιανικών λαών, βγάζουν στρατούς σε θάλασσα και αέρα, ξεκλειδώνουν από στρατιωτικά σεντούκια πολεμοφόδια. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι θέλουν να γκρεμίσουν την παλαιά νομοτέλεια και την ορθή γεωγραφία. Εμείς οι Έλληνες το ξέρουμε καλά από τούς χρόνους που μάς γκρέμιζαν τις αυτοκρατορίες και μάς μόλυναν με ξένες κατοχές ελληνικά εδάφη.

Οι «δυνατοί» διαγκωνίζονται αναμεταξύ τους για την κατάκτηση τής μιας και μόνης θέσεως τής Μεγάλης Δυνάμεως. Διαφορετικές κοσμοθεωρίες, διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμοί παρατάχθηκαν και προχωρούν στη μεγάλη σφαγή. Το κακό είναι ότι οι κοσμοθεωρίες των «δυνατών» δεν ακολουθούνται συμμετρικά από το ήθος και την δικαιοσύνη. Αυτά τα μεγαλειώδη στοιχεία τής ανθρώπινης προσωπικότητας χρειάζονται απαραιτήτως την ανάσταση και την έλευση τής Μεγάλης και Αληθινής, τής Εθνικιστικής Ελλάδος.

Στο εξωτερικό μας περιβάλλον οι ζυμώσεις και οι συγκρούσεις που τεκταίνονται μάς αφορούν άμεσα. Οι αμερικανοί και οι ρώσοι ανταλλάσσουν «επισκέψεις» με πολεμικά αεροσκάφη τακτικά. Δεν πάνε πολλές μέρες που εισήλθε στον ρωσικό εναέριο χώρο ένα κατασκοπευτικό αμερικανικό αεροσκάφος. Για να απογειωθούν ρωσικά καταδιωκτικά και να το πλησιάσουν με την εντολή τής φυγής ή τής κατάρριψης. Οπότε οι αμερικανοί αποχώρησαν.

Στο δε μέτωπο τής τριβής ανάμεσα σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία υποδαυλίζει και ενισχύει σε σχέδιο και στήριξη το Αζερμπαϊτζάν στα πρότυπα τής γεωπολιτικής επιλογής που έχει κάνει στο πλευρό τού Ισλαμικού Κράτους. Οι τουρκομογγόλοι είναι πάντα συνεπείς βαστάζοι των σιωνιστών και σύμμαχοι των ΗΠΑ. Έχουν πάρει λοιπόν εντολή να αποκόψουν την κάθοδο τής Ρωσίας με την ενίσχυση των εχθρών της και τον εγκλωβισμό τής ορθόδοξης αρκούδας μέσα σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον. Το ίδιο πράξανε στην Συρία. Και πάλι αυτό συμβαίνει με την παρουσία ΝΑΤΟ και Τουρκίας στην ελληνική λίμνη τού Αιγαίου.

Στα Θερμά Νερά Αιγαίου και Μεσογείου και στην επικράτεια τής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας Μας θα γενεί ο καθαρτήριος πόλεμος που θα επισφραγίσει την Θεία Δικαιοσύνη και την επιστροφή τής ιστορίας στον τόπο που τής ανήκει. Αλλά οι «δυνατοί» θα αδυνατίσουν. Το αίμα θα ρεύσει ποτάμι. Και στον τόπο που γεννήθηκε η ιστορία τής ανθρωπότητας, στην Ιερή Ελλάδα, οι προδότες τής αστικής δημοκρατίας αφήσανε τούς γυρολόγους τού νεοταξισμού να κραδαίνουν την απιστία και το θράσος τους.

Στα νησιά μας η λαθρομεταναστευτική ακρίδα εξεγείρεται και στρέφεται ενάντια στις λιμενικές και αστυνομικές αρχές. Να κυκλοφορούν ελεύθερα, να απειλούν, να κάνουν το Ισλάμ που νικήσαμε το Εικοσιένα εξουσία, να απλώσουν ταραχές με την ενεργή συνδρομή των παρακρατικών διεθνιστών. Το ζήσαμε στη Σάμο. Το ζούμε διαρκώς παντού. Μα είδαμε και την αντίδραση των αδερφών μας στην Χίο ενάντια στον λαθροεποικισμό, υπέρ τής διατηρήσεως τής ελληνικότητας τού νησιού μας, υπέρ τής ελληνικότητας ολόκληρης τής αιματοβαμμένης, ηρωοτόκου και αγιοτόκου Πατρίδος μας.

Στα νότια τής Κρήτης που ορέγεται ο παγκοσμιοποιητής τύραννος ως ανεξάρτητη και δική του, συχνά πυκνά περνάνε πλοία με ξένες ευκαιριακές σημαίες και φορτία γεμάτα με όπλα και πυρομαχικά. Προορισμός τους είναι οι ισλαμιστές τρομοκράτες, οι χρήσιμοι φονιάδες των Σταυρωτήδων. Έχουμε καταγράψει ήδη δύο συναφή περιστατικά.

Στην Πατρίδα μας γνωρίζουμε ότι οι τζιχαντιστές έχουν εγκαταστήσει θύλακες. Δήθεν πρόσφυγες έχουν φωτογραφηθεί εν Ελλάδι φέροντες πλήρη στρατιωτική περιβολή τού Ισλαμικού Κράτους. Με την Τουρκία να αναμένει το πράσινο φως για να εισβάλλει κάνοντας χρήση τής μουσουλμανικής εγγυοδοσίας. Είναι το ανθελληνικό σχέδιο για την εξισορρόπηση τής πίεσης Ρώσων και Κούρδων.

Το χιλιάρμενο των Ρώσων έχει περάσει από τα νερά μας. Οι κουβέντες για τα ναυτικά μίλια και τα θαλάσσια σύνορα έχουν ανοίξει. Τα μαγαρισμένα σκυλιά πάνε να αρπάξουν Μακεδονία, Θράκη και Νησιά. Τα Στενά τού Βοσπόρου και τα νερά τού Ευφράτη βλέπουνε τα τουρκικά μαντρόσκυλα. Επομένως το φυτίλι σμίγει με την φωτιά.

Ορθοδοξία ενάντια στον Σιωνισμό. Και Ελλάς ενάντια στον Σιωνισμό. Η εθνική ελευθερία αναμετριέται με την παγκοσμιοποίηση. Η Ελλάς επιστρέφει στις ρίζες της και τις επάλξεις της. Πίστη και Πατρίδα. Ιδού το στρατόπεδο τού Ελληνισμού. Μόνον οι Πιστοί σε Θεό και Ελλάδα έχουν θέση ανάμεσά μας. Με το ξίφος στο χέρι, με την δίψα για την κατανίκηση τού εχθρού, με την απαίτηση να θριαμβεύσει το ελληνικό σχέδιο. Και το ελληνικό σχέδιο είναι η λευτεριά πάσης σπιθαμής ελληνικής γης. Ο Πανελληνισμός ως γεωπολιτική υπεροχή. Ο Δικέφαλος Αετός σιμά με την Γαλανόλευκη.

Η καθαρτήρια πυρά δεν μάς τρομάζει. Καθαρίζουμε τις πλάτες τού Έθνους από τούς δούρειους ίππους. Υψώνουμε πιο γερά τα παλιά και φτιάχνουμε νέα κάστρα Ελληνισμού. Υμνωδός Θεού και Πολεμιστής Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Ηγέτης τού Άξονα των Ελεύθερων Εθνών. Ιδού ο ασυγκράτητος Ελληνισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: