ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

ΑΘΗΝΑ 12-3-2010 .

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .

Έχω παραστεί σίγουρα σε πολλές μαζικές συγκεντρώσεις που αφορούν εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Ζητήματα που έχουν ιστορική σημασία και άλλα που έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό για το Ελληνικό Έθνος. Για το ένδοξο χθες, για την βιωσιμότητα του παρόντος, για την αναγεννημένη πορεία ενός Νέου και πανίσχυρου Ελληνισμού ενός μέλλοντος ισάξιου με το Γένος των Πολιτισμών και των Ηρώων, αφού οι Έλληνες διαπρέπουν ταυτόχρονα τόσο στο πεδίο των γραμμάτων, των τεχνών και της εργασίας όσο και στο πεδίο των αιμάτινων αγώνων. Για την ελευθερία της σκέψης και της δράσης, της Ιδέας και της Ύλης, του πνεύματος και της κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ της Πίστεως σε Θεό, Πατρίδα και Λαό. Και κανείς, μα κανείς είτε βρίσκεται κοντύτερα είτε βρίσκεται μακρύτερα εξ ημών, δεν δικαιούται να μας στερεί από το δικαίωμα να προμαχούμε υπέρ των υπέρτατων αξιών που σηματοδοτούν την ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους. Όπως και κανείς δεν δικαιούται να φυγομαχήσει εγκαταλείποντας την Ελληνική Φυλή έρμαια στο σκυλολόι που απαρτίζουν οι έσωθεν ρουφιάνοι και Εφιάλτες και οι έξωθεν σύγχρονοι βάρβαροι. Όποιος δε προσφέρει στην Ελλάδα τον αφανισμό, ηθελημένα ή αθέλητα, το μόνο που του αξίζει είναι ο δικός του αφανισμός.

Μ’ αυτές τις εισαγωγικές σκέψεις του σημερινού μου σχολίου και σημειώματος, πρέπει να πω με πολύ μεγάλη ικανοποίηση ότι αισθάνθηκα υπέροχα και έλαβα χρήσιμες ανάσες ελληνικότητας συμμετέχοντας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Μαχόμενων Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών έξω από το Κοινοβούλιο των ριψάσπιδων και ελληνοφώνων την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010. Κρατώ την ημερομηνία αυτή ως κομβική για την ομοούσια οντολογική ενότητα Ελληνισμού και Εθνικισμού και την κατοπινή πορεία του Εθνικού Κοινωνικού Κινήματος, αφού πιστεύω ότι ο συνδυασμός των μειοδοτικών πράξεων των αντιπάλων μας και η έγερση των Ελλήνων που θα σημάνουμε ως το εθνικό ξυπνητήρι του αέναου ρολογιού της ιστορίας μας θα ωθήσει πολλούς συμπατριώτες μας στις γραμμές της αληθινής Εθνικής Αντίστασης. Το μιαρό και προδοτικό λαθρονομοσχέδιο θα κονιορτοποιηθεί μόνο με την πραγματοποίηση του συνθήματος ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!, όπως και το σύνθημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΟΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ! Εννοώ δηλαδή ότι το δολοφονικό και εθνοκτόνο νομοσχέδιο θα καταρρεύσει μες το πεζοδρόμιο, δίπλα στον αγώνα του καθημερινού Έλληνα, δίνοντας ο ένας το χέρι στον άλλο και συντρίβοντας τελειωτικά τον Νεοταξικό Εχθρό, αρχίζοντας από τον μέσα ευρισκόμενο.

Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Ανήκω στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και μάλιστα από εννιαετίας ως ιδρυτικό μέλος της Νεολαίας του κόμματος. Είμαι όμως πάνω απ’ όλα Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος. Και επειδή είμαι Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος, είμαι νομοτελειακά και Εθνικιστής. Για τους λόγους αυτούς είμαι υπερήφανος για την Ελλάδα των πολιτισμών και των ηρώων όπως προείπα που άπλωσε το Έθνος μας και τις επιρροές του στα πέρατα της οικουμένης συγκεντρώνοντας τον θαυμασμό των λαών, που δίδαξε την Στρατιωτική Τιμή και τον Πατριωτισμό, που νοηματοδότησε την Κοινωνία των Αρίστων και την έννοια της Ελευθερίας των Εθνών και των Λαών. Για να φτάσουμε στο σήμερα και να μας διοικούν οι άριστοι στην προδοσία που διαλύουν την εθνοφυλετική ομοιογένεια της κοινωνίας μας και τον Εθνικό χαρακτήρα του Κράτους μας. Την δε ελευθερία που έχουν στερήσει από τους Έλληνες στις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες πάνε να την στερήσουν με ταυτόχρονα χτυπήματα στα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά ζητήματα με παράλληλες στημένες χρεοκοπίες και υποχωρήσεις που χρειάζονται απαραίτητα το μπαστάρδεμα της Ελληνικής Φυλής.

Θέλουν να φοβηθούμε, να κρατηθούμε στο σκοτάδι της πολιτικής ζωής του Έθνους και να ανεχθούμε την αντικατάσταση των Ελλήνων από τις στρατιές των Ελληνόφωνων ψηφοφόρων που ετοιμάζουν. Θέλουν να κοντύνουν την Πατρίδα μας και να συρρικνώσουν τον λαό μας. Μετά τις αμβλώσεις και την υπογεννητικότητα η Καθεστηκυία Τάξη μας φέρνει τώρα το λαθρονομοσχέδιο. Δεν θέλουν Γνήσιους Έλληνες, γιατί ξέρουν ότι ισοδυναμούν με Μαχητές Έλληνες. Λοιπόν το λαθρονομοσχέδιο είναι προδοτικό και οι πολιτικάντηδες που το ψήφισαν είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ υπηρετούν συνειδητά τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Στην συγκέντρωση στις 10 Μαρτίου έξω από την Βουλή συμμετείχαμε Υπέροχοι Έλληνες από τον ΛΑ.Ο.Σ, την Χρυσή Αυγή, την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και γενικώς κάθε Ελληνόψυχος. Και φυσικά ο Εθνικοκοινωνισμός ως έννοια και πολιτική ιδέα Εθνική και Φυλετική θα εξακολουθήσει να μάχεται για μια Ελλάδα Εθνικά και Φυλετικά Καθαρή. Ήμουν εκεί και είμαι Υπερήφανος γι’ αυτό. 10 Μαρτίου 2010. Κάντε κλικ πιο κάτω.
http://www.youtube.com/watch?v=leaiX4DXtQQ&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια: