ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 15-3-2010 .

Οι εξελίξεις στον τομέα της αναζήτησης λύσεων στα οικονομικά μας αδιέξοδα μέσω των διενεργούμενων συμμαχικών επαφών δρομολογούνται με την προκλητική υποθήκευση τόσο των εθνικών μας πλουτοπαραγωγικών πόρων όσο και των εθνικών μας θεμάτων. Η δε Κεντροαριστερά μοιράζει ταυτόχρονα ιθαγένειες στους πρώτους αλλοδαπούς και αργότερα προφανώς και σε άλλους διαγράφοντας τον πρώτο κανόνα μιας εθνικά επαρκούς γεωπολιτικής που αναφέρεται σε μια ενωμένη κοινωνία με απείραχτη την εθνική της ταυτότητα.

Ο δεύτερος κανόνας μιας εθνωφελούς γεωπολιτικής είναι η απαίτηση και η διεκδίκηση ζωνών επιρροής και εδαφών που μας έχουν αφαιρεθεί βίαια ενάντια σε κάθε έννοια λογικής και δικαίου. Κανείς δεν μπορεί να μας αρνηθεί την προστασία των πληθυσμών μας και σαφώς τα δικαιώματα αυτοδιάθεσης ισχύουν και για τους Έλληνες. Δεν μπορείς να ασκήσεις σωστή εθνική και εξωτερική πολιτική όταν οι άλλοι σου προτάσσουν ανόητες και αστήριχτες διεκδικήσεις και εσύ να απαντάς με το παζάρεμα της ιστορίας σου και των καθαγιασμένων με Αίμα Ηρώων ονομάτων Εθνικής Γης.

Ένας τρίτος κανόνας λέει ότι αναζητάς τις σωστές συμμαχίες με ευρύτητα γεωφυσικών συνόρων και θρησκευτικών πεποιθήσεων και όχι απαραίτητα με την έννοια της γειτνιάσεως ή της εγγύτητας. Μια συμμαχία επί παραδείγματι με την Κίνα, την Γαλλία και το Ιράν λόγω διαφορετικών συμφερόντων θα εμφάνιζε σαφώς λιγότερους ή και ανύπαρκτους κινδύνους για την εθνική μας ακεραιότητα και περισσότερα οφέλη και στήριξη υπέρ ημών με την διαδικασία της αμοιβαίας υποστήριξης.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Η επίσκεψη Παπανδρέου στην Γαλλία και η συνάντηση με τον Πρόεδρο Σαρκοζί συνάντησε την γαλλική καταδεκτικότητα. Η δραστηριότητα ενάντια στην προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η ευρωπαϊκή συνδρομή είναι απόψεις λογικές. Λογική που μάλλον αφορά την Γαλλία, αφού η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν φαίνεται ούτε στην συμπεριφορά της Γερμανίας ούτε στην πλειοψηφία των εταίρων που διχάζονται στην προοπτική ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου. Η συμμετοχή βέβαια του γαλλικού στόλου σε ασκήσεις με τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας στο Αιγαίο είναι θετικό σημείο που εξιδανικεύει τις σχέσεις Ελλάδος και Γαλλίας.

Η επίσκεψη τού πρωθυπουργού Παπανδρέου στις ΗΠΑ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχής όταν αντισταθμίζεται μια παραχώρηση βίζας με τις εθνικά απαράδεκτες απαιτήσεις τού Νεοταξικού Παράγοντα σε βάρος των εθνικών μας υποθέσεων. Όταν μας μιλάνε για μια «Βόρεια Μακεδονία» των Σκοπίων που πρέπει να μπει ως αγκάθι στα πλευρά μας εντός ΕΕ και ΝΑΤΟ συντόμως και όταν επιδιώκεται η συγκυριαρχία με την Τουρκία σε Αιγαίο, Κύπρο και προσεχώς σε Θράκη, τότε εύλογα έρχεται ο συνειρμός της κατευθυνόμενης οικονομικής κρίσης με την εθνική υποταγή.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Η πρόσκληση του έτερου νεοταξικού μορφώματος του Κοσσυφοπεδίου σε διάσκεψη στη Σλοβενία για το Ευρωπαϊκό μέλλον των Βαλκανίων και η βράβευση Ερντογάν από το ίδρυμα «Βασιλιάς Φαϊζάλ» στο Ριάντ για τις υπηρεσίες του στο Ισλάμ καταδεικνύουν τον εθνικά βλαπτικό χαρακτήρα για τον εξευρωπαϊσμό των Δ. Βαλκανίων και της Τουρκίας όταν μας ζητούνται εθνικά εδάφη, όταν δρομολογείται η ανέγερση Τζαμιού στην Ελλάδα και όταν ισλαμοποιείται βήμα – βήμα η Πατρίδα μας με το πανάθλιο και ανθελληνικό λαθρονομοσχέδιο.

Είναι φανερό ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι η άνοδος μιας Εθνικής και Λαϊκής Κυβερνήσεως που θα παραμερίσει τους εξαρτώμενους και τις εξαρτήσεις, αξιοποιώντας τα γεωφυσικά μας πλεονεκτήματα. Μια διαδικασία που θα ακολουθήσει τους κανόνες μιας διεκδικητικής γεωπολιτικής υπέρ του Ελληνικού Έθνους, σύροντας τους δυνατούς τού καιρού μας στις απαιτήσεις μιας Νέας Ισχυρής Ελλάδος. Μια Ελλάδα που θα ξεσχίσει ανθελληνικά νομοσχέδια και θα στηριχθεί αποκλειστικά στον Πατριωτισμό των Ελλήνων. Αυτό το μήνυμα λαμβάνει ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: