ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ

ΑΘΗΝΑ 28-3-2010 .

Η προκλητικότητα σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας και του Πατριωτισμού των Ελλήνων από εχθρούς και «φίλους», εκτός και εντός συνόρων, έχει ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια και έχει μπει στο στάδιο της οριστικής της πάταξης. Όσοι νομίζουν ότι το κράτος υφίσταται για να υπηρετεί ιδιοτελή συμφέροντα και εκείνοι που νομίζουν ότι θα καταλύσουν το Ελληνικό Έθνος, την Ανώτατη Αρχή τού Ελληνισμού, θα πρέπει να γνωρίσουν την τέλεια συντριβή.

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές τόσο για την περιοχή μας όσο και για τις διεθνείς ισορροπίες και συμμαχίες, οι δύο κυρίαρχες έννοιες που πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά μια αποτελεσματική εθνική πολιτική της Ελλάδος είναι αυτές της Τουρκίας και του Ισλάμ. Η μεν Τουρκία έχοντας εξασφαλίσει την ουσιαστική συγκυριαρχία στο Αιγαίο με την Καθεστηκυία Τάξη των γραικύλων ταγών να έχει δώσει την πλήρη ανοχή της, επιδιώκει να επεκτείνει την συνδιοίκηση τώρα και στην χερσαία Ελλάδα μέσω Θράκης, Κύπρου, αλλά και του θαλάσσιου αποκλεισμού της Πατρίδος μας. Το δε Ισλάμ έχει πολλαπλή συμβολή στην όλη υπόθεση, με την Τουρκία να το εκμεταλλεύεται προκειμένου να πετύχει την εκ νέου οθωμανοποίηση της Ελλάδος.

Η πριμοδότηση τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού στις ενέργειες σε βάρος της Πατρίδος μας καταδεικνύει την πεποίθηση της Παγκόσμιας Συμμορίας ότι ο μεγαλύτερος φόβος για τον αφανισμό των σχεδίων για την κυριαρχία στην Χερσόνησο τού Αίμου είναι η Ελλάδα. Ο έλεγχος των γεωστρατηγικών περασμάτων προς πάσα γεωγραφική κατεύθυνση τού κόσμου, η αφθονία των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών, η αδιάσπαστη εθνοφυλετική μας συνείδηση, η ύπαρξη των σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων, το ασίγαστο πάθος για την Ελευθερία και η αναβίωση τού αυτοκρατορικού παρελθόντος τής Ελλάδος είναι ο εφιάλτης των μισελλήνων που οπλίζουν την Τουρκία.

Η τελευταία διέλευση τής τουρκικής κορβέτας Bafra από το σύνολο τού Ελληνικού Αρχιπελάγους Αιγαίου Μας, σε συνέχεια παρόμοιας έκτασης επεισοδίων σε αέρα και θάλασσα, σηματοδότησε ξεκάθαρα την αμφισβήτηση των συνόρων μας στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ παρείχε μια σαφώς αναβαθμισμένη επιθετικότητα με σαφή συμπεράσματα για ένα τελειωτικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το Πολεμικό μας Ναυτικό προχώρησε σε μια ξεκάθαρη προειδοποίηση προς την τουρκική κορβέτα ότι «έχει ξεφύγει από τα όρια της αβλαβούς διέλευσης με ότι αυτό συνεπάγεται». Είναι δηλαδή πασιφανές ότι επιδιώχθηκε μια άμεση στρατιωτική εμπλοκή. Η ελληνική προειδοποίηση έγινε από την κανονιοφόρο Ναυμάχος με την νύξη ότι σε διάφορη περίπτωση «θα ξεκινήσει τακτική επιχείρηση εναντίον της».

Όμως οι Τούρκοι ήδη κορυφώνουν τις προβοκατόρικες ενέργειες στην Θράκη μας. Έτσι λοιπόν σε τουρκική ιστοσελίδα αναρτήθηκε η επίθεση αγνώστων στα γραφεία της Ένωσης της «τουρκικής» νεολαίας στην Κομοτηνή με τους δράστες να σπάνε τα παράθυρα της Ένωσης και να προσπαθούν να παραβιάσουν την πόρτα. Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στον τόπο της επίθεσης, ενώ ο πρόεδρος των τουρκομογγόλων νεολαίων της περιοχής Koray Hasan καταδίκασε το συμβάν ζητώντας συλλήψεις για την διασφάλιση της ειρήνης και την ασφάλεια τής «τουρκικής» μειονότητας!

Και οι Αρχές της Ελλάδος, αλλά και της Κύπρου πως αντιδρούν σ’ όλα αυτά άραγε; Με τις εγκυκλίους που στήνονται, χρηματοδοτούνται και αποστέλλονται από οργανισμούς τύπου Διεθνούς Αμνηστίας και Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος για να αποσταλούν τελικά μέσω του υπουργείου παιδείας στα σχολεία και τους δασκάλους προκειμένου να δοθούν μαθήματα αντιρατσισμού. Με τις δέουσες προτάσεις κατάλληλων εγχειριδίων, μισθολογικών διευκολύνσεων και συμβουλών σχετικά με την ιδιαιτερότητα τού τόπου υποδοχής των ελληνοποιημένων λαθρομεταναστών. Σε μια κοινωνία μιας ανεκτικής δήθεν Ελλάδας καθ’ όλα ισλαμικής.

Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Δρούτσας κάνει λόγο για την γνωστή παράδοση της Μακεδονίας μας στον σλαβικό παράγοντα με τον διαβόητο γεωγραφικό προσδιορισμό, μιλώντας παράλληλα για την αποτύπωση της πραγματικότητας, δίχως εκκρεμότητες και αδικημένους. Πρόκειται δηλαδή για τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας με την πλήρη δικαιολόγηση όσων μειοδοτών προηγήθηκαν. Με τα Σκόπια να κατηγορούν την Ευρώπη επειδή χρηματοδότησε το αρχαιολογικό μουσείο της Πέλλας που καταδεικνύει την ελληνική καταγωγή τού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο δε Πρόεδρος Χριστόφιας, μιλώντας σε φοιτητές και καθηγητές από την Φιλοσοφική Σχολή τού Πανεπιστημίου Αθηνών και τα Πανεπιστήμια τού Παλέρμο Ιταλίας και τού Νανσί Γαλλίας που επισκέφτηκαν την Κύπρο, οριοθέτησε μια διζωνική λύση που θα εντάξει ισότιμα τους Τουρκοκυπρίους στην διοίκηση τού κράτους και στην άσκηση τής εξουσίας σύμφωνα με τις πληθυσμιακές αναλογίες. Πληθυσμιακές αναλογίες που δημιούργησε η τουρκική εισβολή προκειμένου να χτιστεί στην κατεχόμενη Κύπρο θύλακας ικανός να επεκτείνει την παρουσία τής Άγκυρας σ’ όλη την Ελληνική Μεγαλόνησο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και οι Κούρδοι τού PKK απειλούν εκ νέου την Τουρκία, η σοσιαλιστική «μας» κυβέρνηση διώκει ξεδιάντροπα και ανθελληνικά τους άνδρες τής Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών τού Λιμενικού μας Σώματος επειδή στην παρέλαση τής 25ης Μαρτίου ανεφώνησαν εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ότι Έλληνας ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ. Είναι σαφές και πρέπει να το καταλάβουν άπαντες. Τούρκος καλός, είτε στρατιωτικός είτε πολιτικός, είναι μόνον αυτός που δεν έχει γεννηθεί και αυτός που διώχνεται από την περιοχή μας με την απελευθέρωση των Σκλάβων Ελλήνων και την αναβίωση της Μεγάλης Ελλάδος. ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: