ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 2-3-2010 .

Ένα ιδιαιτέρως προκλητικό σενάριο συντελείται σε βάρος της κυρίαρχης πορείας της Ελλάδος όταν χρησιμοποιείται το πρόβλημα της Οικονομίας μας ως προπέτασμα καπνού για την λεηλασία των δικαιωμάτων του Έθνους και τις ελευθερίες του λαού μας. Ειδικότερα όταν τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού ανά τις «συμμαχικές» αυλές και παράγοντες της διεθνούς πολιτικής ποδηγετούν και καθοδηγούν την εσωτερική πολιτική της Ελλάδος με την κοινωνία και τα Εθνικά μας ζητήματα να φθίνουν απειλητικά.

ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ
Το θέμα προέκυψε προκειμένου να ασκηθεί ωμός εκβιασμός και να αποδεχτεί η Ελλάς εγκατάλειψη πάγιων εθνικών θέσεων και κυριαρχικών δικαιωμάτων. Ήδη η κηδεμονία της χώρας μας και η κατοχή της συντελείται απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ όταν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχουν το ελευθέρας να εισβάλλουν, επιθεωρώντας και κατευθύνοντας τους παράγοντες της οικονομικής και εργασιακής πολιτικής της ελληνικής κυβέρνησης.

Παράλληλα παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα για την διενέργεια τάχα καθαρτήριων εξεταστικών επιτροπών όταν οι πολιτικές δυνάμεις της Καθεστηκυίας Τάξεως γνωρίζουν πως αν επικρατήσει πνεύμα κοινωνικής δικαιοσύνης για την απόδοση ευθυνών στα οικονομικά της χώρας, το εθνοκτόνο σύστημα διακυβέρνησης θα καταρρεύσει πλήρως. Επιπλέον η επικείμενη νέα αύξηση στο φόρο καυσίμων και επομένως στις αγοραστικές αξίες, η αύξηση του ΦΠΑ και οι σκέψεις για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης συρρικνώνουν τις αντοχές του λαού τόσο χρηματοοικονομικά όσο και ψυχολογικά.

ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ
Στα δημοσιεύματα του γερμανικού περιοδικού Φόκους αναφερόμαστε ως υπόλογοι επειδή αποκαλούμε δια παντός την Αιώνια Πρωτεύουσα του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη ως Κωνσταντινούπολη, γιατί στις εκκλησιές και τα μοναστήρια μας κυματίζει η σημαία του Βυζαντίου δίπλα στην ελληνική σημαία και τα βιβλία μας τάχα διδάσκουν τον σοβινισμό, γιατί είμαστε κατά 97% λαός χριστιανών ορθοδόξων που στρεφόμαστε στην παρηγοριά των αγίων οι οποίοι χαρακτηρίζονται προκλητικά ως υπουργοί(!).

Οι αναφορές αυτές έχουν την αξία τους ανάμεσα στις τάχα εμβριθείς αναλύσεις για τους Έλληνες που τρώνε τα ξένα λεφτά, αφού σχετίζονται με τις Ελληνικές Αξίες που συρρικνώνονται ή απομυθοποιούνται από τους πολιτικάντηδες. Οι δίκαιες εθνικές διεκδικήσεις, η Ορθοδοξία, η ελληνική γλώσσα και τώρα η ελληνικότητα με το λαθρονομοσχέδιο.

Ο δε γνωστός Νεοταξίτης μεγαλοεπενδυτής Σόρος στην εφημερίδα Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς μίλησε για προσωρινή διάσωση της Ελλάδος και ότι η επιβίωσή της θα συνεχίσει να θέτει εν αμφιβόλω το μέλλον του ευρώ. Για να έρθει προφανώς το ΔΝΤ με την «λύση» ανά χείρας.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι μεθοδεύσεις του διαβόητου Νεοταξίτη μεσολαβητή Νίμιτς για την ονομασία των Σκοπίων ως «Βόρεια Μακεδονία» προχωρούν με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου αντιμετωπίζει το θέμα με ιδιαίτερη σοβαρότητα ενώ εκτιμήσεις που διαρρέουν λένε ότι η εν λόγω απαράδεκτη ονομασία θα γίνει αποδεκτή και από τις δύο πλευρές! Στο θέμα των αναχαιτίσεων των τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο Μας αυτές περιορίζονται μέχρι τα 6 ναυτικά μίλια. Ο δε Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου λαμβάνει πρόσκληση να επισκεφτεί τις ΗΠΑ υπό καθεστώς πιέσεως προκειμένου να κλείσουν λίαν δυσμενώς για την χώρα μας το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, το Κυπριακό, αλλά και να ξεκινήσουμε τον διάλογο με την Τουρκία για το Αιγαίο.

Αυτό που οφείλουμε να αποκτήσουμε είναι μια πραγματικά αδέσμευτη εθνική πολιτική που θα στηριχθεί στην ανάπτυξη της παραγωγικότητας των Ελλήνων και στην αύξηση της γεωπολιτικής επιρροής της Ελλάδος όπου βρίσκονται τα εθνικά μας συμφέροντα και ο πλέον απομακρυσμένος Έλληνας. Για το Εθνικό Κοινωνικό Κίνημα, τον ελληνικό λαό, τον ΛΑ.Ο.Σ και τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη ο Πατριωτισμός και η έννοια της ελληνικότητας είναι έννοιες ιερές και απαράγραπτες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: