ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 21-3-2010 .


Το οδοιπορικό της μετάλλαξης του Ελληνικού Γένους συνεχίζεται σ’ όλα τα επίπεδα και με όλους τους τρόπους. Στην εξωτερική πολιτική η εγκατάλειψη ενός διεκδικητικού οράματος φέρνει τους εχθρούς της Πατρίδος εγγύτερα στην καρδιά του Κράτους μας. Και στο εσωτερικό μέτωπο η επικράτηση της τρομοκρατίας και της κοινωνικής αναταραχής φέρουν την σφραγίδα των πρακτόρων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που δηλώνουν εμπράκτως την εδώ παρουσία τους.

Σ’ έναν κόσμο όπου συγκρούονται σφοδρά κορυφαία εθνικά συμφέροντα και διακυβεύονται υψηλόφρονες ιδέες ενάντια στα υλιστικά κέρδη, γεωστρατηγικοί έλεγχοι αλλά και ο εκχυδαϊσμός της πολιτικής σε βάρος της Πατρίδος και της Θρησκείας, η εξωτερική πολιτική επηρεάζει την ζωή του Έθνους στο σύνολό της. Ο Πατριωτισμός είναι η μόνη ασφαλής ασπίδα για την κραταίωση του Έθνους και η έλλειψη του Εθνικισμού στην εξωτερική πολιτική μέγα έγκλημα.

Η σημερινή δομή στα διεθνή πολιτικά πράγματα είναι σχεδιασμένη αφενός μεν επάνω σε μια ανορθόδοξη συλλογικότητα των Εθνών δίχως σεβασμό στις επιμέρους εθνικές ευαισθησίες και αφετέρου στην στρεβλή άποψη για την προάσπιση τάχα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που μπορούν να μεταφραστούν αυθαιρέτως υπέρ τού ξένου παράγοντα, υπέρ των λαθρομεταναστών, αλλά ποτέ υπέρ των Πατριωτών. Κατά αυτόν τον τρόπο πλήττεται η εθνική εξωτερική πολιτική. Διότι αυτό που χρειάζεται για να επιτύχει την ενδυνάμωση τού Έθνους είναι ελεύθερη και αδέσμευτη βούληση, ενότητα και εθνικά ορθολογιστική συμμαχική πολιτική. Ειδικά όταν η Ρωσία επανακάμπτει στο πλευρό μας βλέποντας ευφυώς τις στρεβλώσεις.

Ο νέος Επίτροπος της ΕΕ για την διεύρυνση, ο Τσέχος Στέφαν Φούλε ζητάει την έναρξη απευθείας εμπορικών συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την τουρκοκυπριακή ηγεσία από τα κατεχόμενα λιμάνια της Κύπρου. Ο ανεκδιήγητος επίτροπος προβαίνει σε ιερόσυλες συγκρίσεις όταν παραβάλλει την ανύπαρκτη απομόνωση με το περιουσιακό και κυρίως το προσφυγικό δράμα των Ελληνοκυπρίων, όταν ακόμη βρίσκονται οστά δολοφονημένων αδελφών μας σε πηγάδια και στα βουνά της Κύπρου Μας. Ο κ. Φούλε είπε όλα αυτά σε κλειστή συνεδρία της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Ομάδος στο Ευρωκοινοβούλιο. Μιας ομάδος που βρίθει από ευρωβουλευτές τουρκικής καταγωγής, ενώ η Άγκυρα στηρίζει τα εθνικά της συμφέροντα στον συντονισμό φιλικών της ευρωβουλευτών ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Παράλληλα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρυσοχοίδης επισκέφτηκε την Αλβανία και αφού εκθείασε το τάχα ιστορικό έθνος των Αλβανών δήλωσε ότι θα βοηθήσει ώστε οι γείτονές μας να έρχονται πλέον στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζονται βίζα. Μίλησε για το λαθρονομοσχέδιο που θα δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε χιλιάδες Αλβανούς που αποτελούν γέφυρα φιλίας(!) των δύο λαών, ενώ δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για την βορειοηπειρωτική μας ομογένεια που εν μέσω σκλαβιάς στερείται βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων σχετικά με τα σχολεία, τις περιουσίες, τις θρησκευτικές ελευθερίες κ.α.

Οι τουρκικές προκλήσεις σε βάρος των ελικοπτέρων τού λιμενικού μας σώματος έλαβαν χαρακτήρα καθαρά πολεμικής εμπλοκής όταν στα πλαίσια της διενέργειας πτήσεως της ευρωπαϊκής υπηρεσίας φύλαξης συνόρων ένα ελικόπτερό μας δέχτηκε επίθεση από τουρκικά F -16 για να αναχαιτιστούν τελικά από ελληνικά μαχητικά. Παράλληλα η Ένωση Πομάκων της Ξάνθης αποστέλλει επιστολή στον Πρωθυπουργό Παπανδρέου και την υπουργό παιδείας Διαμαντοπούλου στην οποία διαμαρτύρονται για την προσπάθεια επιβολής της διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας.

Έτσι τιμάει το κράτος των γραικύλων την επέτειο της εθνικοαπελευθερωτικής επαναστάσεως του 1821, όταν δεν ασχολείται με την περιστολή των στρατιωτικών παρελάσεων. Ανεχόμενο τις προκλήσεις των απογόνων των βαρβάρων και εχθρών της Πατρίδος. Διότι ο Διάκος, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Παπαφλέσσας, ο Νικηταράς ο τουρκοφάγος και όλοι οι Ήρωες μας αγωνίστηκαν πιστεύοντας ότι θα δοξάσουν τον Θεό των Ελλήνων στην Αγία Σοφία, λογάριαζαν ως πρωτεύουσα του Ελληνισμού την αληθή πρωτεύουσά μας Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη, ορκίζονταν στον Χριστό και την Ελλάδα που την θέλανε χριστιανική κι όχι ισλαμική με Τζαμί και χύνανε το Τίμιο Ελληνικό Αίμα για την απελευθέρωση της Μεγάλης Ελλάδος δίχως να το νοθεύουν μοιράζοντας ιθαγένειες. Προδότες πολιτικοί υπήρχαν βέβαια και τότε που τόλμησαν μάλιστα να φυλακίσουν τον Κολοκοτρώνη. Όμως το Γένος προσπέρναγε τους Εφιάλτες και προχωρούσε αυξανόμενο, όπως συνέβη στους βαλκανικούς και τόσους άλλους πολέμους. Και διχόνοιες είχαμε το 1821 και εμφυλίους. Σπόροι αλλοφύλων με την δράση προθύμων ξενόδουλων ραγιάδων. Όμως η Ελλάς σύσσωμη, άνδρες και γυναίκες, κλήρος και λαός, μετά από εκατόμβες μαρτύρων λευτέρωσε ελληνικά εδάφη που πάμε τώρα να τα χάσουμε με ελληνοτουρκικές «φιλίες» και τοκογλυφικούς δανεισμούς. Σαν τα δάνεια του Αγώνα που τρομάξαμε να ξεχρεώσουμε.

Και τώρα η ελληνική πολιτεία έρμαιο των σύγχρονων πρόθυμων ραγιάδων φυλακίζει Εθνικιστές και ανέχεται την ανατίναξη των γραφείων ενός εθνικιστικού κόμματος, όπως παλαιότερα του Στόχου, με την ουσιαστική απουσία τού επίσημου κράτους. Τέτοιες πράξεις προκαλούν σε κάθε Πατριώτη και Εθνικιστή ανεξαρτήτως κομματικής εντάξεως αισθήματα απέχθειας, αποτροπιασμού, σιχασιάς, οργής και τελικά μίσους για τους εχθρούς τού Ελληνισμού και της ανθρώπινης ζωής που δεν υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να δολοφονήσουν το πατριωτικό συναίσθημα και να εκφοβήσουν τον ελληνικό λαό που στρέφεται με πίστη προς τον Εθνικισμό. Η Ελευθερία βουλήσεως των Ελλήνων και η Εθνική ολοκλήρωση μιας Μεγάλης Ελλάδος θα είναι η Νίκη του Ελληνικού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: