ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 23-3-2010 .

Οι προκλήσεις της Καθεστηκυίας Τάξεως και οι σαφείς αρνητικοί σχεδιασμοί της Παγκόσμιας Εξουσίας σε βάρος της Πατρίδος μας με όχημα την οικονομική κρίση πυροδοτούν δικαίως μια μαζική κοινωνική αντίδραση και αναταραχή. Η ομοσπονδιακή δομή ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους με το όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση συνέδεσε κατά τρόπο παράλογο διαφορετικές οικονομίες και κρατικές απαιτήσεις αποκλείοντας τις επί μέρους εθνικές λύσεις, οι δε ευθύνες της πολιτικής μας ηγεσίας λεηλάτησαν το δημόσιο ταμείο και έσυραν την χώρα στα παγκόσμια ενεχυροδανειστήρια των κρατών.

Για ποια ελληνική οικονομία μας ομιλούν άραγε οι περισπούδαστοι και «σοφοί» εξουσιαστές μας; Διότι αυτό που μας ενδιαφέρει υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι να σώσουμε και να ισχυροποιήσουμε την Ελλάδα κι όχι την Ευρώπη που αδυνατεί να σώσει τον εαυτό της όταν θέλει να καλύψει το ευρώ ρημάζοντας την έννοια της αλληλεγγύης και πτωχεύοντας τους λαούς.

Το Έθνος δεν καμώθηκε προκειμένου να σώσει ένα απρόσωπο ευρωπαϊκό «κράτος», ούτε καν για να υποταχθεί σε μια Πολιτεία τάχα ελληνική που έχει βαλθεί να εξορίσει την Φυλή που το ορίζει και το Αίμα που τρέχει στις φλέβες τού Λαού. Γιατί είναι προφανές ότι όταν υπάρχει ένα κακό κράτος, τότε το αντικαθιστούμε με ένα άλλο καλύτερο που προσαρμόζεται στις εντολές της μόνης αναλλοίωτης συνιστώσας, αυτής τού Έθνους, στηρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους, απελευθερώνοντας τους δικούς του πόρους, ερχόμενο σε κοινωνία με όποιον σύμμαχο στηρίξει τους δικούς του στόχους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
Σήμερα οι εξουσιαστές μας έχουν θέσει την οικονομία στο παζάρι των επιτοκίων και πανηγυρίζουνε όταν επιτυγχάνουμε κάποιον δανεισμό. Πως μπορεί αυτό το Κράτος να πανηγυρίζει την περαιτέρω ομηρία του λαού μας; Διαπραγματευόμενο αν αυτή λάβει χώρα εντός ή εκτός ευρωζώνης.

Ένας από τους κορυφαίους οικονομολόγους παγκοσμίως, ο Max Keizer, σε μια εκπομπή στο κανάλι Αλ Τζαζίρα, παρομοίωσε την προσφυγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ σαν την έξοδο από το τηγάνι και την πτώση στη φωτιά. Ανέφερε ξεκάθαρα ότι το ΔΝΤ, η Goldman Sachs και η Wall Street είναι το ίδιο πράγμα και όταν ρωτήθηκε να πει τους υπαίτιους της ελληνικής κρίσης, τότε έδειξε την πολιτική μας ηγεσία.

Στην τελευταία εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου για την οικονομική κρίση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η ευθύνη ανήκει σε όσους κατά καιρούς διαχειρίζονται τα κοινά πράγματα, όταν δεν ομιλούν την αλήθεια, δεν σέβονται τους ανθρώπους που τους εμπιστεύθηκαν και δεν λαμβάνουν μέτρα με υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης. Κατά δε τον Μ. Βασίλειο «τα των αρχόντων κακά, συμφορά τοις αρχομένοις γίνεται».

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ
Τούτες τις επέτειες στιγμές της Εθνικής Επανάστασης τού 1821 καλό είναι να ανακαλούμε στην μνήμη μας ότι οι Ήρωες πρόγονοί μας δεν έχυσαν το Τίμιο Αίμα τους ούτε στον βωμό των διαβόητων αγορών του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και των εθνοκτόνων τοκισμών ούτε χάριν μιας ζητιάνας ψευτοελλάδας. Θέλανε να λευτερώσουνε κάθε σκλάβο Έλληνα όπου γης τού Έθνους μας, να κοινωνήσουνε στην Αγία Σοφία, να δουν Πρωτεύουσα τού Κράτους την Κωνσταντινούπολη, να δουν την Πολιτεία να στέκει στα δικά της πόδια Μεγάλη και Πανώρια στα χέρια των Αρίστων τού Ελληνικού Γένους.

Εμπρός λοιπόν, ας εθνικοποιήσουμε τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους που σήμερα εποφθαλμιούν οι εχθροί μας σε Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο. Σε κάθε σπιθαμή Ελληνικής Γης. Η δε Ρωσία αν εννοεί την χείρα βοηθείας που τείνει, ας κοπιάσει να κλείσουμε τον δρόμο στα τουρκικά πτητικά μέσα, οδεύοντας σε μια συμμαχική σχέση στην οποία δεν χωράει η Άγκυρα. Μια Μεγάλη και οικονομικά ισχυρή Ελλάδα είναι η πρόταση της Εθνικής Κοινωνικής Παράταξης, του ΛΑ.Ο.Σ και του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: