ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 1-4-2010 .

Οι εξουσιαστές των παγκόσμιων πολιτικών πραγμάτων και διαχειριστές των διεθνών γεωπολιτικών και οικονομικών ισορροπιών έχουν εφεύρει νέα μέθοδο για τον τεμαχισμό των Εθνών. Παράλληλα με τον δανεισμό ως μηχανισμό ελέγχου των κεντρικών εξουσιών επισπεύδεται η χρησιμότητα τού ρατσιστικού στίγματος για τον έλεγχο των λαϊκών μαζών. Σκοπός τους είναι η καλλιέργεια ενοχικού συνδρόμου τού γηγενούς πληθυσμού και η αναγκαστική αποδοχή τής πολυφυλετικής κοινωνίας.

Οι ταγοί μας έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την Ελλάδα σε κέντρο υποδοχής και περίθαλψης των απανταχού δυστυχούντων και μη αλλοδαπών εποικιστών τής οικουμένης. Έχουν την απαίτηση να επωμιστούμε την ευθύνη των πολέμων και της φτώχιας που έχουν σπείρει στις χώρες τους οι καρδιακοί τους φίλοι και εντολείς της πολιτικής μας τάξης. Με τον τρόπο αυτό επιχειρούν αφενός μεν να λάβουμε τις ανύπαρκτες ευθύνες μας επειδή είμαστε σε «καλύτερη» θέση από τους «οικονομικούς» μετανάστες και αφετέρου να ευαισθητοποιηθούμε με τις στοχευμένες αποστολές ακόμη και μικρών παιδιών.

Πολύ καλά πράγματι είναι τα χρησιμοποιούμενα προσχήματα, αλλά οι μάσκες πλέον πέφτουν η μία μετά την άλλη. Η αλλοίωση τής διεργασίας τού ασύλου που νομιμοποιεί παράτυπες παρουσίες και εγκλωβίζει τους λαθρομετανάστες εντός των συνόρων μας, και μάλιστα με την συμμετοχή διεθνών οργανισμών, τα τεράστια κόμιστρα των «δυστυχούντων», οι παροχές επιδομάτων, ιθαγενειών και ψήφων καταδεικνύουν τον αληθινό νεοταξικό ρατσισμό. Ένας ρατσισμός που επιδιώκει να σβήσει την διαφορετικότητα τού Ελληνισμού εξαφανίζοντας την αποκλειστική μας ιδιοπροσωπία στην γλώσσα, την θρησκεία, την εκπαίδευση, την κοινωνία.

Αυτός είναι ο νεοταξικός ρατσισμός που εχθρεύεται την μοναδικότητα των λαών που αποτελεί την πεμπτουσία τού Εθνικού Κράτους και όχι ο εθνικιστικός φυλετισμός που το προασπίζει σε μια πολιτική σχέση εσωτερικής ηρεμίας και διακρατικής ισοτιμίας. Με την διαφορά ότι ο εθνικός φυλετισμός στηρίζει τα εθνικά συμφέροντα και τις εθνικές διεκδικήσεις σεβόμενος το Αίμα και τις θυσίες των Ηρώων που προηγήθηκαν και εφαρμόζοντας τον βασικό κανόνα τής γεωπολιτικής για εθνική υπεροχή. Δίχως όμως να νοθεύσει το Αίμα της Ελληνικής Φυλής και δίχως να εισβάλλει σε δομές και εδάφη.

Πόσο τυχαία μπορούν να χαρακτηριστούν τα σχεδόν εξολοκλήρου τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων ημερών όταν τα αποτελέσματα αυτών των πράξεων πλήττουν τόσο τον λαό μας όσο και τους ίδιους τους μετανάστες; Ειδικότερα όταν η επιλογή των στόχων, τόσο αυτών που απέχουν από το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης όσο και τού κεντρικού πυρήνα που αποτελούν κάποιοι όντως δύστυχοι άνθρωποι, προσφέρουν μια προφανή ιδεολογική σύγχυση πέριξ τού απεχθούς φαινομένου τής τρομοκρατίας.

Την στιγμή μάλιστα που επιχειρείται η αποδοχή των Ελλήνων στην ισλαμική μεταναστευτική πλημμυρίδα, το «ελληνικό» κράτος εξακολουθεί να ανέχεται την τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη για τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων Πομάκων και τις προβοκάτσιες με τα περίεργα χτυπήματα σε Τζαμιά και τουρκικές τάχα Ενώσεις. Χτυπήματα που εκτρέφουν τις ρητορείες για την προάσπιση των δικαιωμάτων τής «τουρκικής» κοινότητας. Με τους Πομάκους να υπερασπίζονται με σθένος την ελληνικότητά τους και να πρωταγωνιστούν στην απομάκρυνση τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής μαζί με τους χριστιανούς αδελφούς τους.

Ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων συνεχίζεται όταν η πολιτική ηγεσία εξακολουθεί με μειοδοτική ακράτεια να συζητά με τα Σκόπια την σύνθετη παράδοση τού ιερού ονόματος τής Μακεδονίας μας μην τυχόν μείνουν παραπονούμενοι οι πλιατσικολόγοι νεοκομιτατζήδες. Το ελληνικό κράτος των γραικύλων πολιτικάντηδων όμως αρνείται να διεκδικήσει την ελληνικότητα των γηγενών σκλάβων αδελφών μας που διαμένουν στα εδάφη της Βορείου Μακεδονίας Μας και τον επαναπατρισμό των περιουσιών τους και των εδαφών μας στην Μητέρα Πατρίδα. Παράλληλα ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που αναλαμβάνει να εγείρει το άγαλμα τού Στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Το ελληνικό κράτος είναι ρατσιστικό σε βάρος των Ελλήνων.

Ποιος θυμάται άραγε τα γεγονότα τής Αμαρύνθου Ευβοίας με τον υποτιθέμενο βιασμό μιας Βουλγάρας τότε μαθήτριας που τάχα πραγματοποιήθηκε από Έλληνες μαθητές; Με μια αντιπροσωπεία αναρχικών να πηγαίνει στην περιοχή για να «συνετίσει» τούς «άτακτους» πολίτες και να φεύγουν από την περιοχή κακήν κακώς. Με την διαφορά όμως ότι οι Έλληνες μαθητές αθωώθηκαν στο δικαστήριο. Όμως τα ρατσιστικά και ανθελληνικά ΜΜΕ χαντάκωσαν την είδηση.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μια έκθεση του ΟΟΣΑ για την ανεργία των νέων στην Ελλάδα λέει ότι το ποσοστό ανεργίας των παιδιών μας μπορεί να αγγίξει το 28% στα τέλη του 2010 έναντι 25,3% τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στην ίδια έκθεση γίνεται λόγος ότι ακόμα και πριν την οικονομική κρίση η ανεργία των νέων, η υψηλότερη στις χώρες- μέλη του ΟΟΣΑ, το 2008 είχε διαμορφωθεί στο 20,6% με μέσο όρο τού ΟΟΣΑ 13,2%. Κατά τα λοιπά το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει νομοσχέδια και η Αριστερά πάσης φύσεως διοργανώνει αντιρατσιστικά συλλαλητήρια στην Πλατεία Αμερικής και όπου αλλού.

Η Κεντροαριστερά στον τόπο μας, αλλά και τα νεοφιλελεύθερα εξαπτέρυγα πάσχουν από ανίατο και εθνοκτόνο ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων. Ο Εθνικιστικός Φυλετισμός προασπίζει την συνοχή, την ασφάλεια και την εργασιακή επάρκεια τής ελληνικής κοινωνίας. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός προσδιορίζει με ακρίβεια την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες που γεννιούνται μακριά από ξένες πολιτογραφήσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: