ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ

ΑΘΗΝΑ 13-3-2010 .


Η πολιτική που ασκεί η σημερινή σοσιαλιστική κυβέρνηση σ’ όλα τα επίπεδα της εθνικής και κοινωνικής ζωής τού τόπου αποδεικνύει με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο την απόφαση που έχει ληφθεί προκειμένου να θυσιαστούν τα εθνικά μας ζητήματα και ο εθνικός και φυλετικός χαρακτήρας τού κράτους στον βωμό ενός επικίνδυνου κοσμοπολιτισμού. Η Άρχουσα Τάξη της Πατρίδος μας στοχοποιεί τους μαχόμενους Πατριώτες και Εθνικιστές τους οποίους αληθώς φοβάται για την αποκάλυψη και την εξόντωση των εθνοκτόνων σχεδίων της που πλέον αδυνατεί να κρατήσει στο σκοτάδι της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού.

Ο σχεδιασμός των προγραμματισμένων ενδοτισμών που αποτελούν κεντρική επιλογή και ανειλημμένη υποχρέωση των ταγών «μας» έναντι τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού διεκπεραιώνεται με δόλιους και παραπειστικούς τρόπους. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις ακόμη και με παιδαριώδης τρόπους που μαρτυρούν τον εκνευρισμό τού ενόχου. Εδώ κατατάσσεται η υπόθεση της ψήφισης τού προδοτικού και ανθελληνικού λαθρονομοσχεδίου που έλαβε κάμποσες χρονικές μεταθέσεις όσο αφορά την κοινοβουλευτική του επεξεργασία και ψήφιση έως ότου τεθεί εναντίον του Ελληνισμού.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις επιλέγεται κατά την άσκηση μιας κυβερνητικής επιλογής να δρομολογείται η παράλληλη εκκίνηση ενός φαινομενικά ή και πραγματικά άσχετου ζητήματος ως προς την αρχική επιλογή που διακυβεύει και θέτει σε αληθή κίνδυνο ζωτικά συμφέροντα της χώρας. Εδώ ανήκει η περίπτωση της εγκατάλειψης παραδοσιακών εθνικών μας θέσεων και η παραχώρηση εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων, κυρίως έναντι της Τουρκίας, κατά παράβαση των κανόνων της εθνικά ορθής γεωπολιτικής συμπεριφοράς εν μέσω μιας κατευθυνόμενης οικονομικής κρίσης που ομολογείται κυνικά ότι την προκαλούν οι λεγόμενες αγορές. Δηλαδή οι διεθνείς τοκογλύφοι και έμποροι των εθνών. Με την διαφορά ότι πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

Κατά την επίσκεψη Παπανδρέου στις ΗΠΑ όπου συναντήθηκε επισήμως ως υπουργός εξωτερικών με την Αμερικανίδα υπουργό Κλίντον και ανεπισήμως άνευ συνεντεύξεως με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα, παραχωρήθηκε η περίφημη βίζα που αφορά τις επισκέψεις των Ελλήνων στις ΗΠΑ, αλλά παράλληλα άρχισαν οι απαιτήσεις. Στο θέμα των Σκοπίων ζητήθηκε η συντόμευση της επίλυσης τού ονόματος ακόμα και εντός της άνοιξης για να εισέλθει ο νεοταξικός δορυφόρος σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Μάλιστα οι Αμερικανοί μιλάνε για μια σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση που έχουν υιοθετήσει προδοτικά οι ραγιάδες ταγοί μας του τύπου «Β. Μακεδονία», με τρόπο που θα επιχειρηθεί να εμφανισθεί ως υποχωρητικότητα των Σκοπίων.

Πληροφορίες λένε ακόμη ότι η ελληνική πλευρά ενημέρωσε τις ΗΠΑ για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την προσπάθεια μείωσης της έντασης στο Αιγαίο. Η δε αμερικανική πλευρά έθεσε θέμα εσωτερικής βίας στην Ελλάδα. Επιπλέον η Ουάσιγκτον έσπευσε να καλέσει τον κατοχικό ηγέτη των τουρκοκυπρίων Ταλάτ για συνάντηση με την υπουργό εξωτερικών Κλίντον, προσφέροντας έτσι την αναβάθμιση και την αναγνώριση των Κατεχομένων σε συνέχεια ανάλογων κινήσεων της ΕΕ και του ΟΗΕ.

Στο ζήτημα της βίας εντυπωσιακή παρουσιάζεται η περίπτωση μιας αστυνομικής επέμβασης στον Βύρωνα που είχε το αποτέλεσμα της εξόντωσης ενός υπόπτου κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, ο οποίος έφερε επάνω του χειροβομβίδα. Ισχυροποιείται το φαινόμενο τρομοκρατικής εμπλοκής σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ.

Εξελίξεις έχουμε όμως και στο ενδοτικό μοίρασμα του Αιγαίου μας με την Τουρκία. Μετά το περιορισμό της έκτασης μέσα στην οποία θα διενεργούνται πλέον οι αναχαιτίσεις των τουρκικών αεροσκαφών στα 6 ναυτικά μίλια, η εθνική μας κυριαρχία φαίνεται πως θα συρρικνωθεί κι άλλο αφού δημοσίευμα της κ. Κύρας Αδάμ στην Ελευθεροτυπία αναφέρει την προώθηση συμφωνίας με την οποία το Ανατολικό Αιγαίο από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά, εντός του FIR Αθηνών, θα οριστεί ως «περιοχή αποφυγής έντασης» ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Στο συγκεκριμένο σημείο μελετάται η απαγόρευση πτήσεως κάθε αεροσκάφους, ενώ άλλες πληροφορίες μιλάνε για την αποστρατικοποίηση του μισού Αιγαίου. Ο υπουργός εθνικής άμυνας Βενιζέλος διέψευσε το δημοσίευμα. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που οριοθετεί καταστάσεις ο 25ος μεσημβρινός. Οψόμεθα.

Ο πρωθυπουργός όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για την ένταξη των χωρών των Δ. Βαλκανίων στην Ευρώπη όταν δεχόμαστε προκλήσεις διεκδικήσεων, όπως στην περίπτωση της Αλβανίας και της Τουρκίας. Παράλληλα ο υπουργός εθνικής άμυνας Βενιζέλος αναγκάζεται να διαψεύσει δημοσίευμα της Real News τούτη την φορά περί μειώσεως της δυνάμεως της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο κατά 30%. Στην Μεγαλόνησο μάλιστα σε ορισμένα χωριά είχαμε την καταστροφή ελληνικών σημαιών σε κατοικίες και σχολεία. Επιπλέον είχαμε νέα παρενόχληση ενός πολωνικού αυτή τη φορά αεροσκάφους φύλαξης συνόρων από τα τουρκικά ραντάρ βορείως του Φαρμακονησίου και των Οινουσσών!

Δεν σώθηκαν βέβαια οι ευκαιρίες. Η παρουσία τού γαλλικού στόλου και η συνάσκησή του με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και η αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας από τους Σουηδούς δείχνουν τον δρόμο. Αρκεί να ασκήσουμε μια επιθετική πολιτική απαιτήσεων και διεκδικήσεων. Δίχως όμως την ύπαρξη πρόθυμων εξουσιαστικών και παρεξουσιαστικών ραγιάδων, αλλά και ελληνοποιημένων πεμπτοφαλαγγιτών. Να επανακτήσουμε δηλαδή την καθαρόαιμη πατρίδα μας βασισμένη στην κοινωνία των Ελλήνων και να ξεχυθούμε μετά στην πραγμάτωση των εθνικών μας πεπρωμένων με εθνικοκοινωνικό όραμα και σχέδιο. Αντεπίθεση λοιπόν και Εθνική Αντίσταση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: