ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

ΑΘΗΝΑ 11-3-2010 .

Ζούμε στον καιρό πλέον της υπέρτατης προσβολής των αξιών που θωρακίζουν και νοηματοδοτούν το Εθνικό Κράτος και την αποστολή του έναντι της Λαϊκής Κοινότητος. Αξίες που προσδιορίζονται για τον Ελληνισμό ως γενάρχη της Εθνικής Ιδέας από το θρησκευτικό συναίσθημα και την Χριστιανική Πίστη, την ενιαία και ανόθευτη Εθνική Ταυτότητα και Φυλετική Καταγωγή, την αδιάσπαστη ιστορική διαδρομή της Ελληνικότητας του λαού μας, την προσήλωση των Ελλήνων στην θαλπωρή της κοινωνικής αλληλεγγύης και την στήριξη της ελληνικής οικογένειας.

Οι δομικές Αξίες τού Ελληνικού Γένους λοιπόν αποτελούν ταυτόχρονα τον φυσικό και ιστορικό μας θώρακα, αλλά και την Δύναμη για την επιβολή της Φυλής μέσα σ’ ένα κόσμο όπου η νομιμότητα συναντά την παρανομία και η ηθική την ανηθικότητα για την εξυπηρέτηση συμφερόντων και εξουσιών. Πάντοτε συνέβαινε και πάντα θα συμβαίνει ο ιδεαλισμός των πνευματικών αρχών και των κανόνων τού ενάρετου βίου να συνδυάζεται με την ανάπτυξη ενός υλιστικού συστήματος Δυνάμεως και επιβολής για την υποστήριξη της εθνικής κοινότητας, την προάσπιση των κεκτημένων αγαθών και την επέκταση της διεθνούς παρουσίας.

Η Ελληνική Ιδέα και ο Εθνικισμός που είναι ως σύστημα αρχών και αξιών το δικό της γέννημα στηρίζονται στην υποστήριξη τού Εθνικώς ωφέλιμου και ορθού έναντι του πολιτικά επιζήμιου και δήθεν ορθού μέσα από την επιβολή της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ελληνικής δυνάμεως. Στοιχεία που με την σειρά τους στηρίζονται στην ύπαρξη της ιστορικής δικαιοσύνης και της γνώσεως. Μόνον έτσι καθίσταται ταυτοχρόνως επιθυμητός και επιτεύξιμος ο στόχος της λαϊκής ενότητος και της εθνικής επιβολής. Όταν κατευθύνονται οι τύχες του Έθνους από τους Άριστους Ηγέτες, η εξουσία ασκείται υπέρ των άξιων που πιστεύουν στον Θεό και εργάζονται υπέρ της Πατρίδος και των αγαπημένων τους προσώπων και η Εθνική Κοινότητα καθίσταται ταυτοχρόνως φόβητρο, σεβαστή και ζηλευτή ως σύμμαχος από θέση καθοδηγητού και ισχυρής οντολογικής προσωπικότητος, αφού την στεφανώνει αυτή η ίδια η ιστορία.

Η γνωστή υπόθεση στην Ιταλία με την απόπειρα της αποκαθήλωσης των εικόνων του Χριστού από τις σχολικές αίθουσες που είχε δώσει λαβές στους ενταύθα «προοδευτικούς» προκειμένου να μιμηθούν τους εμπνευστές της αθεΐας δεν παίρνει την απρόσκοπτη τροπή που περίμεναν οι βδέλλες των Εθνών. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναγνώρισε στην Ιταλία το δικαίωμα της έφεσης ενάντια στην καταδίκη της ότι τάχα η ύπαρξη των εικόνων αντιτίθεται στο δικαίωμα των γονέων να εκπαιδεύουν τα παιδιά τους σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους και στην ελευθερία της θρησκευτικής επιλογής των μαθητών. Το δε δικαστήριο του Στρασβούργου ανακοίνωσε ότι η απόφαση θα εξετασθεί και θα δώσει την τελική απόφαση.

Στην Πατρίδα μας εγκαταλείπονται τα προσδιοριστικά χαρακτηριστικά του Έθνους μας ως τάχα διεθνείς επιταγές με ψυχολογικούς, προπαγανδιστικούς, ακόμη και κατασταλτικούς τρόπους. Το μεν λαθρονομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής και προορίζεται ως δολοφόνος της Ελλάδος με την παρά φύση απορρόφηση αλλόθρησκων και αλλογενών εποικιστών και εισβολέων, το Τζαμί προωθείται σε Ναυτική Βάση στο Βοτανικό και το μουσουλμανικό νεκροταφείο στήνεται στο Σχιστό. Αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι δηλαδή η απόπειρα ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας.

Ιδιαιτέρως ανησυχητικό και σημειολογικό για την ηθική έκπτωση των καιρών μας υπήρξε ένα περιστατικό στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας όπου άγνωστοι δράστες αφού έκοψαν τον ιστό της, πέταξαν την Ελληνική Σημαία στο έδαφος κυλώντας την στα λασπόνερα. Και τούτο όταν το Σύμβολο του Έθνους και η ιστορία μας σε κάποια άλλα πολυπολιτισμικά σχολεία ευτελίζονται και αλλοιώνονται από την διεθνιστική προπαγάνδα ενάντια στους «ρατσιστές» Έλληνες και τους εθνικοαπελευθερωτικούς μας αγώνες και τα περισσότερα σχολεία αφήνονται αφύλακτα στις εγκληματικές επιρροές και την δολοφονική δράση των ναρκωτικών.

Αλλά και η απάντηση του Πρωθυπουργού Παπανδρέου στις σοβαρές προτάσεις μερίδος του γερμανικού πολιτικού κόσμου και Τύπου περί πωλήσεως της Ακροπόλεως και νήσων μας ότι υπάρχουν πιο αποδοτικοί τρόποι από την πώληση των ελληνικών νησιών για να ξεχρεωθούμε δεν αποτελεί δείγμα στιβαρούς αποφασιστικότητος για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι περισσότερο μας εμπνέει η απάντηση του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ προς την βασίλισσα της Μ. Βρετανίας για την επίπληξη του γνωστού τραγουδιστή Έλτον Τζων που προσπάθησε να προσδώσει βέβηλα την δική του ομοφυλοφιλική εκτροπή στο πρόσωπο του Χριστού μας και η εναντίωση εσχάτως Βρετανού Ευρωβουλευτή ενάντια στον δοτό πρόεδρο της ΕΕ Ρομπάι και υπέρ της εθνικής κυριαρχίας των ευρωπαϊκών κρατών. Και αναμφίβολα δεν μας εκφράζει η έλλειψη της αναφοράς των ονομάτων της ΕΟΚΑ και του Γρίβα Διγενή από τους πολιτικάντηδες της Κύπρου στο μνημόσυνο του Αγωνιστή της Ένωσης Ελλάδος και Κύπρου Γρηγόρη Αυξεντίου.

Το Ελληνικό Έθνος δεν μπορεί να υπάρξει απορφανεμένο από την πρόσμιξη της Δύναμης και της Παράδοσης, ούτε μικρό και ζητιάνικο στα χέρια δειλών και στις ορέξεις των Εμπόρων των Εθνών. Το Ελληνικό Έθνος ανήκει στους Δυνατούς της Φυλής και τους αξιότερους Έλληνες που μάχονται για το Δίκαιο και το Εθνικό Συμφέρον και πιστεύουν σε Πατρίδα, Λαό και Θεό για μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Την Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: