ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 7-3-2010 .

Η κυβερνητική διάθεση για την αναζήτηση συναινετικών διαδικασιών και διακομματικών συνεργασιών στα εσωτερικά ζητήματα φαίνεται να συνδέεται με την ανάδειξη επώδυνων αποτελεσμάτων σε βάρος του Ελληνικού Έθνους και λαού στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης καθαρώς ξένων εντολών και συγκεκριμένα της Παγκόσμιας Νεοταξικής Εξουσίας. Τα οδυνηρά χτυπήματα θα έχουν αναμφισβήτητα σχέση τόσο με την πρόκληση τραυμάτων στην κοινωνική συνοχή όσο και με τον περιορισμό της ευελιξίας και την επαπειλούμενη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας, όταν οι προκλήσεις στο θέμα αυτό κρατούνται επιμελώς στο σκοτάδι της ενημέρωσης από τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ της Καθεστηκυίας Τάξεως.

Οι διαβουλεύσεις των καθεστωτικών κομμάτων φωτογραφίζουν πίσω από την συναίνεση που προσφέρεται χάριν, όπως μας λένε, της οικονομικής επιθέσεως και της ακολουθούμενης κρίσεως, μια τάση για εκτεταμένη οπισθοχώρηση στα εθνικά ζητήματα, όπως επιμέναμε ότι πρόκειται να συμβεί αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές. Άλλωστε το συγκεκριμένο πρόβλημα υφίσταται πραγματικά και αντικειμενικά από την στιγμή που συνορεύουμε με άρπαγες λαούς, ενώ οι υποθηκευμένοι ενεργειακοί πόροι και η γεωστρατηγική θέση της χώρας συγκεντρώνουν τα αδηφάγα βλέμματα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που ενορχηστρώνει τις σε βάρος μας διεκδικήσεις. Μια ξενόδουλη και διεφθαρμένη Καθεστηκυία Τάξη υποθηκεύει την Ελευθερία της Ελλάδος.

Είδαμε τον Πρόεδρο της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών Σουλτς να συναντάται με τον Κύπριο Πρόεδρο Χριστόφια και να δηλώνει την στήριξη της ομάδας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπέρ της στρατηγικής και της γραμμής που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει η σημερινή κυπριακή κυβέρνηση. Γίνεται δηλαδή μια ωμή παρέμβαση τού επικεφαλής της σοσιαλιστικής ευρωομάδας υπέρ της επιδίωξης τής δημιουργίας τής διζωνικής δικοινοτικής Κύπρου με την απόκτηση εξουσιαστικού μεριδίου από τα ενεργούμενα της τουρκικής εισβολής, τα οποία ουσιαστικά νομιμοποιούνται εκτός από τον ΟΗΕ και από την νεοταξικώς ελεγχόμενη ΕΕ. Ο κ. Σουλτς επικαλέστηκε το δικαίωμα να επεμβαίνει τάχα στα ευρωπαϊκά θέματα, ενώ επικαλούμενος την επιστολή του προς τον πρόεδρο τού ομογάλακτου κόμματος ΕΔΕΚ για την διαφωνία του ως προς την αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα, αναφέρθηκε στον όψιμο σεβασμό της θέσης της ΕΔΕΚ.

Η απουσία της Ελλάδος από μια συγκροτημένη εθνική πολιτική και τα κομματικά παιχνίδια αφήνουν ελεύθερη την Τουρκία να εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της στήριξης και της ενίσχυσης των Σκοπίων. Εκτός λοιπόν από την γνωστή στρατιωτική συνεργασία τους η τουρκική εταιρία TAV ανέλαβε την διαχείριση των δύο αεροδρομίων του κρατιδίου στις πόλεις των Σκοπίων και της Οχρίδας, ενισχύοντας περαιτέρω την συμμαχία της Τουρκίας με τους γυφτοσκοπιανούς επιδιώκοντας να κυκλώσει την χώρα μας. Η Τουρκία σε μια δύσκολη περίοδο που έχει τεθεί στο στόχαστρο τού Ισραήλ λόγω τού ισλαμικού της προσανατολισμού και αντιμετωπίζει την δυσαρέσκεια των ΗΠΑ μέσω της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας από την αμερικανική επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων, στρέφεται ακόμη πιο δυναμικά σε βάρος της Ελλάδος.

Ενώ ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν επιδίδεται στην γνωστή τουρκική τακτική των παρελκυστικών υποσχέσεων με την πρόταση για την μείωση των εξοπλισμών και την τάχα αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο αν έρθει η βολική «λύση», η Τουρκία αμφισβητεί τα σύνορά μας μέσω της Frontex. Έτσι σε μια πτήση επιτήρησης ενός λιθουανικού αεροσκάφους της ευρωπαϊκής υπηρεσίας φύλαξης συνόρων στην περιοχή του Έβρου τα τουρκικά ραντάρ ζήτησαν την απομάκρυνση του αεροσκάφους με την απειλή τακτικής επιχείρησης που σημαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις ακόμη και την κατάρρευση. Παράλληλα μαθαίνουμε ότι η φρεγάτα που προσφάτως βολτάριζε έως τα ανοιχτά του Σουνίου συνοδευόταν από ένα υποβρύχιο που συνέχισε την πορεία του μέχρι το Δυρράχιο προκειμένου να συνεργαστεί με το αλβανικό ναυτικό(!) και να συμμετάσχει σε κοινές ασκήσεις, ενώ στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει τουρκική βάση.

Την ίδια στιγμή με αφορμή το οικονομικό ζήτημα η γερμανική εφημερίδα Bild Zeitung φτάνει στο σημείο να μας προτείνει να πουλήσουμε την Ακρόπολη και τα νησιά μας, ενώ ο Γερμανός βουλευτής των Ελευθέρων Δημοκρατών Σέφλερ λέει ότι «το ελληνικό κράτος θα πρέπει να πουλήσει κρατικές επιχειρήσεις και ακίνητη περιουσία για παράδειγμα ακατοίκητα νησιά». Ενώ ο βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης Βάντερβιτς μας προτείνει οικονομική ενίσχυση με αντάλλαγμα την εγγυοδοσία νησιών μας.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση προστρέχει σε διάλογο με την Τουρκία, που αμφισβητεί την ελληνικότητα του Φαρμακονησίου, στα πλαίσια της Συνόδου της Κατευθυντήριας Επιτροπής Ελλάδος – Τουρκίας για την αποτίμηση των εξελίξεων σε διάφορους τομείς των διμερών σχέσεων. Με την Τουρκία να αμφισβητεί το δικαίωμα χερσαίων στρατιωτικών ασκήσεων της Ελλάδος στην Σαμοθράκη, επικαλούμενη την δήθεν αποστρατικοποίηση της περιοχής βάσει διεθνών συμφωνιών του 1914 για την απελευθέρωση τού Ανατολικού Αιγαίου και της Λοζάνης!

Πρέπει να ορθώσουμε πλέον το ανάστημα και να παύσουμε να ζούμε ως ψοφοδεές Έθνος παράλυτων συνειδήσεων και ρουσφετολογικών παρακλήσεων. Να φερθούμε ως Έλληνες πραγματικοί και ρωμαλέοι, ως Γένος ηγεμονικό Ηρώων και να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ελλάς δεν πουλιέται σε χαμερπείς και δεν ανήκει σε ραγιάδες δήθεν άρχοντες, αλλά απαιτεί και παίρνει πίσω τον κλεμμένο της πλούτο, τα κλεμμένα της εδάφη, τον δικό της λαό. Και αυτά μόνο ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μπορεί να τα επιτύχει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: