ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

ΑΘΗΝΑ 9-3-2010 .

Η δραματική επισήμανση των οικονομικών μας προβλημάτων και η λήψη των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση αυτών δημιουργούν έναν δικαιολογημένο κοινωνικό προβληματισμό και μια λαϊκή αντίδραση στο βαθμό που η καθημερινότητα των πολιτών βαίνει με αρνητικό πρόσημο. H απόσβεση των δημοσίων χρεών και ελλειμμάτων δεν επιτυγχάνεται από την μονιμότητα εισπρακτικών μέτρων που θα αντιμετωπίσουν προσωρινά το πρόβλημα, αλλά από τις επενδύσεις και τις παροχές κινήτρων για την δημιουργία και την τόνωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της παραγωγικότητας, ξεκινώντας από τις μικρομεσαίες τάξεις.

Κάπου εδώ αρχίζουν τα ελαττώματα μιας οικονομίας που είναι περισσότερο εξαρτημένη και πολύ λιγότερο ή σχεδόν καθόλου εθνική. Ακούσαμε λοιπόν τον αρμόδιο επίτροπο της ΕΕ για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Ρεν να μας λέει ότι χρειάζονται μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά και το ασφαλιστικό για να διασφαλιστούν αφενός οι συντάξεις και οι δημόσιες υπηρεσίες και αφετέρου να ικανοποιηθούν οι αγορές. Και έπειτα ακούσαμε τον Πρωθυπουργό Παπανδρέου να μας μιλάει για οικονομικό πόλεμο και για τον κίνδυνο να μην έχουμε να πληρώσουμε. Και αναρωτιόμαστε εύλογα αν πρόκειται για αποστήθιση κειμένου ή εγνωσμένη αντίληψη τού προβλήματος.

Ανάμεσα στα μέτρα υπάρχουν κάποια που σίγουρα θα συρρικνώσουν σημαντικά την αγοραστική δύναμη των πολιτών. Η αύξηση του ΦΠΑ έως το ανώτατο ποσοστό 21%, η νέα αύξηση μέσα σε λίγες μέρες στον φόρο στα καύσιμα και το πάγωμα των συντάξεων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα πνίξουν την οικονομική αντοχή του νοικοκυριού που βλέπει τις αποδοχές να μειώνονται και θα προκαλέσει έμφραγμα στην ρευστότητα.

Τούτες τις ώρες πλήρως προκλητική είναι η κυβερνητική εμμονή να προχωρήσει στην εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού της Πατρίδος μας με την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου για την παροχή ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες που νομιμοποίησε και θα εξακολουθήσει να νομιμοποιεί τόσο αυτή όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Πρόκειται για μια ρύθμιση που εκτός τού ότι νοθεύει το Ελληνικό Έθνος με το ανακάτωμα των λαών, συνεπάγεται και ένα τεράστιο οικονομικό κόστος.

Κατ’ αρχήν με το που έρχονται εδώ οι λαθρομετανάστες και προωθούνται στους νεόκοπους χώρους υποδοχής δημιουργείται το πρώτο κόστος που απαρτίζεται από την καθημερινή τους φροντίδα έως την συντήρηση των χώρων που τοποθετούνται. Τα δε χρήματα που μας δίνει η ΕΕ προκειμένου να διαχειριστούμε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης προφανώς δεν είναι ακοστολόγητα ούτε προϊόν συνήθους φιλανθρωπίας. Αλλά και στην συνέχεια όταν απορροφηθούν από την μαύρη αγορά εργασίας προς όφελος αυτών που τους απασχολούν, η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή βυθίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία και τα δημόσια έσοδα στο κενό προς όφελος των κερδοσκόπων. Για να ακολουθήσουν οι ευνοϊκές ιατροφαρμακευτικές περιθάλψεις και τα επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης σε αλλοδαπούς με απροσδιόριστες δηλώσεις διευθύνσεων. Και φυσικά συνυπολογίζονται και τα ποσά που διαφεύγουν στις πατρίδες των λαθρομεταναστών δίχως να αποδώσουν τίποτα στην πατρίδα μας και τα οποία υπολογίζονται στα 10 δις ευρώ.

Και όμως, τούτες τις στιγμές το λαθρονομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής και προχωράει, το Τζαμί προωθείται στο Βοτανικό σε χώρος ναυτικής βάσης και το μουσουλμανικό νεκροταφείο θα στηθεί στο Σχιστό. Ο Έλληνας υποφέρει και βάζει χοντρά το χέρι στην τσέπη και οι ομογενείς μας στις σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες και η ελληνικότητα των ιδίων και των εκκλησιών μας ναρκοθετείται όταν εδώ χαρίζονται ιθαγένειες, δηλαδή εθνική καταγωγή. Όμως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, ο Έλληνας γεννιέται και δεν γίνεται και ο πλούτος της χώρας δεν διεθνοποιείται, αλλά επιβάλλεται να εθνικοποιηθεί. Αυτή είναι η θέση της Εθνικής Κοινωνικής Παράταξης, των Ελλήνων, του ΛΑ.Ο.Σ και του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: