ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 4-3-2010 .

Τούτες τις ημέρες που η Πατρίδα μας επιχειρείται να αλλοιωθεί εθνοφυλετικά με το λαθρονομοσχέδιο και να ποδηγετηθεί οικονομικά από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό, ο Ελληνικός Εθνικισμός και η Πατριωτική Παράταξη τιμήσαμε δύο πολύ σημαντικές προσωπικότητες, λησμονημένες από τα λαϊκά πλήθη και σκοπίμως καταχωνιασμένες από τις πολιτικές δυνάμεις του ντόπιου Νεοταξισμού. Δύο γνήσιοι και γενναίοι Έλληνες που έχασαν σε πρώιμη ηλικία την ζωή τους με το ηρωικό στοιχείο του Ελληνισμού και της Εθνικής Ιδέας στις αποσκευές τους, διεκδικώντας υπό διαφορετικές περιστάσεις την πραγμάτωση του ευγενέστερου ιδεώδους της Ελευθερίας.

Ο ένας Μεγάλος Έλληνας είναι ο Σταυραετός του Μαχαιρά, ο υπαρχηγός της ΕΟΚΑ Γρηγόρης Αυξεντίου που στάθηκε αγέρωχος μπροστά στα κατακτητικά θεριά της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και κατέστησε το κορμί του και την ζωή του ολάκερη ζωντανό φρούριο για την υπεράσπιση της Γης τού Ευαγόρα και μαχητή τιτάνιο για την απελευθέρωση της αγαπημένης του Κύπρου και την επαναφορά στην Μητέρα Ελλάδα. Δεν επιθύμησε ποτέ την ήρεμη ζωή τού ραγιά, προτιμώντας να ενδυθεί την στολή τού αδούλωτου στρατιώτη ακόμα και μέσα στην μεγαλύτερη καμπή του Αγώνα όταν λίγοι το αποτολμούσαν μέσα σ’ ένα καθεστώς που βασίλευε η τρομοκρατία τού εχθρού και το πνεύμα τού καταδότη στις ψυχές κάποιων βολεμένων. Έγινε ολοκαύτωμα ο ίδιος και θέριεψε τον αγώνα των αδελφών μας Κυπρίων όχι βέβαια για μια ανεξάρτητη αλλά για μια Ελληνική Κύπρο.

Ο άλλος Σπουδαίος Έλληνας είναι ο φλογερός Εθνικιστής Μίκης Μάντακας, φοιτητής της ιατρικής και μέλος του Εθνικού Συνδέσμου Ελλήνων Σπουδαστών Ιταλίας, που έπεσε στον βωμό τού αγώνα για την προάσπιση μιας ελεύθερης Ευρώπης με ισχυρά και αδέσμευτα εθνικά κράτη, χτυπημένος από τις σφαίρες της Αριστεράς σε μια ταραγμένη Ιταλία. Κάποιοι την εποχή εκείνη χάρηκαν πάρα πολύ από τον θάνατό του. Διότι έτσι εξυπηρετείτο η τρομοκράτηση των λαϊκών μαζών που έχουν την φυσική τάση να υπακούουν στην φωνή του Αίματος και της Φυλής αλλά και την ροπή να εργάζονται για την ανάπτυξη τού Έθνους μακριά από εφήμερες πολιτικές σκοπιμότητες και ξένες εξαρτήσεις. Ο Μίκης Μάντακας έχασε την ζωή του μόνο και μόνο γιατί ήταν Εθνικιστής μέσα σ’ ένα περιβάλλον μιας επίπλαστης ελευθερίας.

Κανένα από αυτά τα δύο παιδιά δεν πεθάνανε για τα χρήματα και την νομή μιας δοτής εξουσίας. Σήμερα όμως τα εθνικά μας ζητήματα θυσιάζονται στον βωμό της ηρεμίας και της εξουσιαστικής ευδαιμονίας των εφήμερων ηγετίσκων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια νέα φυλή αποχαυνωμένων πολιτών. Κι αυτό θα συμβεί αν αφεθούν απερίσπαστοι οι σοσιαλιστάδες προύχοντες και οι αριστεροί συμβουλάτορες στον κατήφορο που έχουν διαλέξει όταν δημιουργούν νέα αμυντικά δόγματα και μπαίνουν σε μειωτικούς διαλόγους για το σύνολο της εθνικών μας εκκρεμοτήτων.

Η πρόσκληση που έλαβε ο πρωθυπουργός Παπανδρέου από τον Ομπάμα προκειμένου να επισκεφτεί τις ΗΠΑ διαθέτει μια σαφή ατζέντα συζητήσεως που μιλάει για την τάχιστη επίλυση του Κυπριακού, του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων και των ελληνοτουρκικών «διαφορών» στο Αιγαίο. Επίλυση που θα επιβαρύνει σαφώς τον αδύνατο της υπόθεσης. Έτσι μπορούμε να φανταστούμε εύκολα τον λόγο που εξυπηρετεί η διαιώνιση των εξαρτήσεων της Πατρίδος μας που βαίνει ολοταχώς απαριθμούσα νέες ζημίες.

Το εσχάτως καλλιεργούμενο κλίμα της συγκρούσεως ανάμεσα στην πολιτική και την στρατιωτική ηγεσία στην Τουρκία εκτονώνεται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή με την πρόσφατη εισβολή μιας τουρκικής φρεγάτας που ξεκίνησε από τον ναύσταθμο του Ακσάζ στην Μαρμαρίδα για να φτάσει στο Σούνιο, το Λαύριο, το Πόρτο Ράφτη, την Ραφήνα και την Άνδρο. Κι αυτό υποτίθεται με την κάλυψη του καθεστώτος αβλαβούς διέλευσης, αλλά με τα ηλεκτρονικά και οπλικά συστήματα της φρεγάτας «ανοικτά». Η συγκεκριμένη διέλευση επιπλέον έγινε δίχως να προηγηθεί καμία άσκηση και εντελώς ξαφνικά, με την διακριτική τελικά επιτήρηση μιας ελληνικής πυραυλακάτου.

Στο θέμα της Μακεδονίας Μας ο διαβόητος διαμεσολαβητής Νίμιτς μάς ήρθε κομίζοντας την «λύση» περί μιας «Βόρειας Μακεδονίας» στην θέση των Σκοπίων που σύμφωνα με κάποιες έντονες διαρροές λέγεται ότι θα γίνει αποδεκτή και από τις δύο πλευρές. Επιπλέον ο γνωστός διαμεσολαβητής πραγματοποίησε διερεύνηση για την προσέγγιση τού έως χθες ανέγγιχτου ζητήματος της εθνικότητας και της γλώσσας τού κρατιδίου που φυλάσσει σκλαβωμένη στα εδάφη της την Βόρεια Μακεδονία Μας και εκατοντάδες χιλιάδες λησμονημένους Έλληνες.

Στην Κύπρο Μας η μεθόδευση των διζωνικών σχεδίων με την εκ περιτροπής συμμετοχή των προστατευομένων της Άγκυρας στην κυβέρνηση της Μεγαλονήσου Μας δεν σταματά ούτε με τις ευρέσεις των οστών Ελληνοκυπρίων αδελφών μας που βρέθηκαν στον αγέρωχο Πενταδάκτυλο. Ήρωες που έχασαν την ζωή τους από τους Αττίλες κατακτητές και νυν συνεπιβάτες και επιβήτορες της επιδιωκόμενης νέας «Κύπρου» με τα αμερικανικά και νεοταξικά σχέδια. Άνθρωποι που αφέθηκαν άταφοι στο όρος των θυσιών, δίνοντας την ζωή τους για την λευτεριά μιας ελληνικής Κύπρου.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν περιορίζεται στα όρια ενός συμβιβασμένου Ελληνικού κρατιδίου, αλλά λειτουργεί για το Έθνος ολάκερο. Ξέρει να υπακούει στην Φωνή του Ελληνικού Αίματος, να δρέπει αδέσμευτος την εθνική περιουσία και να παραστέκει κάθε Έλληνα αδελφό. Να χτίζει πραγματικά Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: