ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 5-5-2010 .

Τελικά το μεγαλύτερο ζητούμενο σ’ αυτή την χώρα είναι να επανακτήσουμε πίσω την χαμένη μας Πατρίδα. Την Ελλάδα που γνωρίζουμε και μάθαμε από τους γονείς μας και τους δασκάλους που είχαν στην καρδιά τους Ελλάδα και Θεό. Τότε που παίρναμε την ευχή του Θεού και των γονιών μας και διδασκόμασταν τα σωστά γράμματα που μας ωθούσαν να είμαστε υπερήφανοι για τα έργα των προγόνων μας. Όταν ωθούμασταν να δημιουργήσουμε έργα δικά μας, ικανά να σταθούμε υπερήφανοι γι’ αυτά, στηριγμένοι στις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά. Την Φιλοπατρία, την Πίστη, την Ελληνική Ευφυΐα και την Αξιοκρατία.

Τούτες τις στιγμές της φτιαχτής οικονομικής κρίσης που έχει διαπεράσει την ελληνική κοινωνία με αποκλειστικό σκοπό την αληθινή χρεοκοπία και το σύρσιμο της χώρας σε ανθελληνικές επιλογές, η Ελλάδα που διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα δεν είναι η δική μας Ελλάδα. Είναι ένα ψευτορωμέϊκο, η άλλη «Ελλάδα» του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, η δική τους «Ελλάδα». Γιατί πολύ απλά ένα αληθινά δυνατό Έθνος διαθέτει ισχυρή οικονομία, εθνική διπλωματία και δυνατό στρατό. Και φυσικά οι τρεις αυτοί τομείς, η Οικονομία, η Διπλωματία και ο Στρατός πρέπει να λειτουργούν αδέσμευτα και ελληνοκεντρικά. Και όμως το Κράτος «μας» πασχίζει να ακυρώσει αυτούς τους τομείς.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι το Νεοταξικό Κτήνος που λυμαίνεται την ανθρωπότητα όλη και τα Ελεύθερα Έθνη θέλει να επιβάλλει κοινωνική αναταραχή και συγκρούσεις ευρείας μορφής. Παράλληλα έχει αρχίσει ήδη σκόπιμα να παραδίδεται το σκήπτρο της ελληνικής αντίστασης στην Αριστερά. Και αυτό πρέπει να ακυρωθεί άμεσα στην πράξη. Δεν μπορεί μια Αριστερά που αποδέχεται τα ανοιχτά σύνορα, την λαθρομετανάστευση και την «Μακεδονία» των Σκοπίων να υπερασπιστεί την Εθνική Εργατική Τάξη και Επιχειρηματικότητα όταν αποδέχεται παράλληλα πολιτικές που δημιουργούν την διεθνοποιημένη κοινωνία της ανεργίας, της φτώχιας και της πείνας. Και δεν δικαιούται σε καμία περίπτωση να βεβηλώνει τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως, το Αιώνιο Σύμβολο του Ελληνισμού.

Τις ίδιες στιγμές σε κάποιο σχολείο μια Ελληνίδα μαθήτρια έγραψε στο θρανίο της την λέξη Ελλάδα και μια Αλβανίδα μαθήτρια έσπευσε να την σβήσει. Κι όταν η Ελληνίδα διαμαρτυρήθηκε στο διευθυντή του σχολείου χαρακτήρισε την γραφή της λέξης ΕΛΛΑΣ ρατσιστική πράξη υπερασπιζόμενος την Αλβανίδα, την απείλησε με αποβολή για την ρατσιστική της προπαγάνδα και χαρακτήρισε ρατσιστική την προσφώνηση Αλβανίδα για την αλλοδαπή. Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΎΛΑ αποκάλεσε την Αλβανίδα τελικά κοπέλα που ήρθε από την Αλβανία, η οποία ήταν εξόχως προκλητική με αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια να πιαστούν στα χέρια. Το περιστατικό είναι δυστυχώς αληθινό. Πολλά συγχαρητήρια για την ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ που στάθηκε στο ύψος της φυλής μας.

Την ίδια στιγμή ο Στρατός μας απαξιώνεται επιχειρησιακά και μισθολογικά προκειμένου να αποψιλωθεί από το προσωπικό του. Η πολιτική ηγεσία διαπληκτίζεται με την στρατιωτική ηγεσία που αντιδρά δικαίως για την συρρίκνωση των στρατιωτικών σχολών σε ένα πανεπιστήμιο της πλάκας που θα έχει στις τάξεις και τους αλλοδαπούς «ομογενείς» της κυβέρνησης και η Ελλάδα παραδίνεται στους Τούρκους που μας τάζουν επενδύσεις και οικονομική βοήθεια!

Η Καθεστηκυία Τάξη και ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός επιθυμούν την έξωση των Ελλήνων στο περιθώριο. Όμως ο Ελληνισμός αντιδρά. Σήμερα απεργεί. Όμως σύντομα θα εξεγερθεί και θα επαναστατήσει. Σε μια Επανάσταση Εθνικών Απαιτήσεων και Επιβολών και όχι νεοταξικών καταστροφών. Και τότε ο Ελληνικός Εθνικισμός θα είναι εκεί. Τώρα, τότε, πάντα. Ο Ελληνικός Εθνικισμός πρέπει να λάβει το κεφάλι της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων που επιβάλλεται να εκδηλωθεί. Δουλειά στους Έλληνες, Εθνική Παιδεία στα ελληνόπουλα, ο Στρατός στα παιδιά των Ελλήνων που θέλουν την Μεγάλη Ελλάδα Μας. Μια Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Ιδού η λύση στην φτιαχτή κρίση. Έξωση στους ψευτοεξουσιαστές, η Ελλάς στους Πατριώτες και τους Εθνικιστές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: