ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑΤΟ, ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 30-5-2010 .

Οι προκλήσεις που συναντά η Ελλάδα στα ζητήματα της εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, αποκαλύπτοντας ρόλους και προθέσεις. Οι τελευταίες εξελίξεις στα εθνικά μας ζητήματα και την εξωτερική πολιτική δείχνουν την μισελληνική διάθεση και στόχευση του ΝΑΤΟ και των λοιπών διεθνών οργανισμών, την διενέργεια ενός δόλιου γεωστρατηγικού αποκλεισμού της χώρας μας από τις δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης που έρχεται και την υπόθαλψη του τουρκικού επεκτατισμού.

Καμία κίνηση συρρικνώσεως της εθνικής μας κυριαρχίας δεν θα είχε γίνει ασφαλώς αν δεν υπήρχε η συνειδητή συνεργασία της Καθεστηκυίας Τάξεως. Κατεξοχήν εγκληματική συμπεριφορά και αντεθνική πράξη είναι η εμμονή και η υποταγή σε αδιέξοδες συναλλαγές και συμμαχίες. Το ΝΑΤΟ έρχεται ως ο καλύτερος αρωγός της τουρκικής αρπακτικής βουλιμίας σε βάρος μας, αξιοποιώντας την επ’ ωφελεία των επιδιώξεων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια το μεγάλο αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικής Stratfor σε έρευνα που πραγματοποίησε κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα δεν είναι χρήσιμη για την Δύση. Στην συγκεκριμένη έρευνα αναφέρεται ότι η Ελλάδα γεωπολιτικά έχει πλέον παραγκωνιστεί λόγω της κακής πολιτικής διαχείρισης, ενώ η Τουρκία φαίνεται να ενδιαφέρει πολύ περισσότερο τις δυνάμεις της Δύσης, τις πάλαι ποτέ χριστιανικές που πούλησαν και την Πίστη τους και εμάς φυσικά, λόγω της εμφανής εξάπλωσής της τόσο στην Μ. Ανατολή όσο και στην Μαύρη Θάλασσα. Το Stratfor δεν ξεχνάει να αναφερθεί στα οικονομικά μας προβλήματα, τους οικονομικά υψηλούς εξοπλισμούς μας, ενώ όλως…τυχαία έχει προβλέψει ότι η χώρα μας έως το 2050 θα ανήκει γεωπολιτικά στην σφαίρα επιρροής της Τουρκίας!

Τους ανθελληνικούς σκοπούς των «συμμάχων» επιβεβαιώνουν και οι επισημάνσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην Αθήνα. Ο Ερντογάν γνωρίζοντας επαρκώς ότι με βάση το ενιαίο αμυντικό δόγμα του ΝΑΤΟ, που οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδές μας κρύβουν επιμελώς από τον ελληνικό λαό, οι «σύμμαχοι» επιδιώκουν να προσαρμόσουν πλήρως στούς σχεδιασμούς τους το καθεστώς στο Αιγαίο, είπε ότι «σύμφωνα με το ΝΑΤΟ δεν έχουν καταγραφεί ως παραβιάσεις οι πτήσεις των τουρκικών μαχητικών». Και φυσικά να αναφέρουμε ότι η γεωγραφική υπηρεσία των ΗΠΑ κυκλοφορεί ηλεκτρονικούς χάρτες με το Αιγαίο δίχως σύνορα.

Μαθαίνουμε επιπλέον ότι πρόσφατα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο τουρκικό πανεπιστήμιο Bilkent της Άγκυρας με την παρουσία των γνωστών μας Μετέ και Χαμπίμπογλου με θέμα «η Ελλάδα και το μάθημα δημοκρατίας της ΕΕ» έγινε λόγος για την καταπίεση της τουρκικής μειονότητας της Δ. Θράκης από την…αντιδημοκρατική Ελλάδα. Τόσο μεγάλη είναι η καταπίεση που οι Αρχές μας ανέχτηκαν κατά την τελετή περάτωσης των μαθημάτων κορανίου στο Τζαμί του μειονοτικού χωριού Έχινος της Ξάνθης, με την παρουσία του ψευτομουφτή Ξάνθης Μετέ και του Τούρκου πρόξενου Κομοτηνής Σάρνιτς, να κυκλοφορούν κάποια άτομα με μπλούζες με την σημαία της ανεξάρτητης Δ. Θράκης δίχως να αρθρώσουν ούτε μισή λέξη διαμαρτυρίας ( φωτό ) .

Επιπλέον οι Τούρκοι πραγματοποίησαν άσκηση ευρείας στρατιωτικής έκτασης απέναντι από την Νότια Χίο με την συμμετοχή του αποβατικού δυναμικού της ναυτικής βάσης της κατεχόμενης Φώκαιας που προέβλεπε απόβαση με στόχο μεγάλα νησιά του Α. Αιγαίου με την συμμετοχή κομάντος, αλεξιπτωτιστών, ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους και αποβατικών σκαφών με νυκτερινή αεροπορική κάλυψη από μαχητικά F4 και F16.

Παράλληλα το αλβανικό κοινοβούλιο, την στιγμή η Αλβανία έχει διεκδικήσεις σε βάρος της Θεσπρωτίας μας και οι πολιτικάντηδές μας υποστηρίζουν και την δική της ένταξη στην ΕΕ, εγκρίνει την παρουσία, τον ελλιμενισμό, τις ασκήσεις και τις περιπολίες του τουρκικού στόλου με επιχειρησιακή βάση τα αλβανικά χωρικά ύδατα. Και τις ημέρες αυτές είχαμε την τρομοκρατική επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του δημάρχου Χιμάρας και αγωνιστή του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού Β. Μπολάνου.

Όμως η ελληνική κυβέρνηση αδιαφορεί για την αξιοποίηση του ρωσικού παράγοντα ακόμα και κατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Ρωσία και τον Ρώσο Πατριάρχη Κύριλλο. Αδιαφορεί και για τις επισημάνσεις του Ολλανδού ευρωβουλευτή Madlener του Εθνικιστικού Κόμματος για την Ελευθερία ότι αν γινόταν δημοψήφισμα στην Ολλανδία σήμερα το 80% θα έλεγε το όχι στην ευρωπαϊκή ένταξη της Τουρκίας ή του Κύπριου ευρωβουλευτή Χατζηγεωργίου που επισημαίνοντας την κατοχή της μισής Κύπρου από τον τουρκικό στρατό, άκουσε από τον Τούρκο διαπραγματευτή Μπαγίς να επιρρίπτει τις ευθύνες στους Κυπρίους και την απόρριψη του σχεδίου Ανάν! Ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής επιπλέον κατέκρινε την τουρκική αποδοχή των ψευτοεκλογών στα Κατεχόμενα.

Οι θέσεις του Ελληνικού Εθνικισμού είναι ξεκάθαρες. Ο ρόλος της ομόσπονδης ΕΕ ως συμμάχου του Διεθνιστικού Νεοταξισμού είναι γνωστός και η ίδια απορριπτέα. Η ανάδειξη νέων συμμαχιών με εθνικά και γεωπολιτικά κριτήρια στα πλαίσια των ισότιμων σχέσεων στο πρόσωπο Ρωσίας και Κίνας είναι μια σωστή και χρήσιμη κίνηση. Με την απαραίτητη προϋπόθεση της διεκδίκησης των σκλάβων ελληνικών πατρίδων από την Μητέρα Ελλάδα και την συμφωνία των νέων συμμάχων. Συμμάχων και σε στρατιωτικό και σε οικονομικό επίπεδο. Θωράκιση των συνόρων μας λοιπόν και εξασφάλιση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του Ελληνικού Έθνους. Αυτή είναι η εργασία μιας Ελληνικής Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: