ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 24-5-2010 .

Το σκηνικό της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει ήδη στηθεί και το δολερό σκήπτρο τής παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας χτυπάει τις πόρτες των έως σήμερα Ελευθέρων Εθνών. Έθνη που έως τώρα απολάμβαναν μια σχετική κατάσταση ελευθερίας που ενίοτε μετατρεπόταν και μετατρέπεται σε ελευθεριότητα και αναρχία από φυτευτούς ολετήρες και δήθεν σωτήρες.

Όλα τα αρνητικά σημεία τής πολιτικής διακυβέρνησης των λαών που έχουμε γνωρίσει έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για να καταλύσουν το πολιτειακό πρότυπο τού Έθνους – Κράτους και για να μεταβάλλουν πολιτικές συμπεριφορές και γεωπολιτικές ισορροπίες για να επιτευχθεί ως δήθεν αναγκαία η επικράτηση της εξουσίας τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού σ’ όλη την ανθρωπότητα. Αλλά για να το επιβάλλουν τούτο οι ανήθικοι ισχυροί τού καιρού μας έπρεπε αφενός μεν να βγάλουν σκάρτα και ανίκανα τα Εθνικά Κράτη και αφετέρου να οδηγήσουν τις μεγάλες λαϊκές μάζες στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες για να αποδεχτούν εν συνεχεία αγόγγυστα τα δεσμά τής αντίθεης και αντεθνικής τυραννίας.

Όπερ και εγένετο. Το Εθνικό Κράτος εξετέθη με την ανάδειξη στην εξουσία ανθρώπων επικίνδυνων, ανόητων, άπληστων, δεκτικών σε ξένα κελεύσματα και φυσικά δοτών. Δοτών όμως από ποιους; Μα φυσικά από τον ίδιο τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό που ελέγχει τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς των τάχα ελεύθερων λαών και στους οποίους παρουσιάζει τούς δικούς του εκλεκτούς ως τάχα εκλεκτούς τής δήθεν κυρίαρχης γνώμης.

Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα στην Πατρίδα μας να μας λένε οι εντολοδόχοι τής Καθεστηκυίας Τάξεως ότι το οικονομικό μας πρόβλημα μπορεί να μετακυλιστεί με απώλειες όχι μόνο σε εργασιακά δικαιώματα αλλά και στην εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια έχει ήδη διαρρεύσει η εμφάνιση τού επόμενου νομίσματος που θα επεκταθεί σε όλες τις ανά την υφήλιο συναλλαγές. Και το όνομα αυτού Globo, εκ της λέξεως global, δηλαδή παγκόσμιος αφού το όνειρο της Παγκόσμιας Εξουσίας και εφιάλτης των Εθνών και των λαών είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση. Η δε ύπαρξή του θα ανακοινωθεί ως αναγκαία προκειμένου να αποφευχθούν τάχα οι ούτως ή άλλως κατευθυνόμενες επιθέσεις των κερδοσκόπων. Η τύπωση αυτού τού παγκόσμιου νομίσματος έχει ήδη γίνει ενώ ο Μπαρόζο κατευθύνει τα πράγματα για λογαριασμό της Βορειοατλαντικής Ένωσης καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Βορειοαμερικανική Ένωση οδεύουν στην δημιουργία ενός κράτους. Είδαμε την πρόσφατη σύσκεψη κορυφής που έγινε με την συμμετοχή των υποκείμενων σ’ αυτές τις ενώσεις κρατών.

Επιπλέον πρόσφατα απασχόλησε τις ΗΠΑ και τους λοιπούς εταίρους τού ΝΑΤΟ το θέμα τής νέας στρατηγικής τού οργανισμού για την επίτευξη ενός συμβιβασμού ανάμεσα στις ΗΠΑ που επιθυμούν έναν περισσότερο διευρυμένο ρόλο και τους Ευρωπαίους που θέλουν την διατήρηση ενός αμυντικού ρόλου. Χαρακτηριστικά η Ολμπράιτ για λογαριασμό των ΗΠΑ και ως επικεφαλής της ομάδος ειδικών τού ΝΑΤΟ είπε ότι ο οργανισμός πρέπει να είναι ευμετάβλητος και αποτελεσματικός για να μπορεί να λειτουργεί στο εξωτερικό. Έγινε φυσικά αναφορά στην ανάγκη συνεργασίας με την Ρωσία για την αντιμετώπιση φαινομένων τρομοκρατίας και «άτακτων» λαών τύπου Ιράν.

Πρόσφατα δε μέσα από το ιστολόγιο Bing της εταιρίας Microsoft που αποτελεί μηχανή αναζήτησης δρόμων εμφανίστηκε το πέρασμα από τους Αμερικανούς εικόνων πολύ μεγάλων δρόμων τής Αθήνας την στιγμή απεργιακών διαδηλώσεων. Πρόκειται για εικόνες που έχουν τραβηχτεί βέβαια με δορυφορική λήψη. Μπορεί φυσικά να εμφανίζεται η δικαιολόγηση τού ζητήματος τής ασφάλειας των Αμερικανών πολιτών, αλλά φυσικά δεν θυμόμαστε να έχει εμφανιστεί ποτέ το φαινόμενο να παρουσιάσουν εικόνες την ώρα που σκάνε βόμβες στο κέντρο τής Καμπούλ στο Αφγανιστάν.

Η δορυφορική παρακολούθηση λοιπόν ανεξαρτήτως παραβατικής πράξεως ή όχι έχει αφιχθεί. Παράλληλα έχει ξεκινήσει μια τάχα αθώα διαβούλευση για την επιβολή ηλεκτρονικής κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων που θα συμπεριλαμβάνει την πιθανή εισαγωγή ατομικού κωδικού barkode για τους φορολογικούς αμνούς! Στοιχεία χρήσιμα για την ενοποίηση των λαών.

Και επειδή ο Ελληνισμός με τις Αξίες του είναι ο πλέον υπολογίσιμος και άτακτος αντίπαλος τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού, ζούμε την διαρκή συρρίκνωση των εθνικών μας θέσεων και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Είχαμε την τοποθέτηση ενώπιον δημοσιογράφων τού Ερντογάν αμέσως μόλις γύρισε στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολή Μας ότι μπορούμε να πάμε στην Χάγη τόσο για την υφαλοκρηπίδα όσο και για το θέμα τού εναερίου χώρου. Είχαμε τις αναφορές τού Τούρκου δημοσιογράφου Μπιράντ περί επαναχάραξης των χωρικών υδάτων και τού εναερίου χώρου με μείωση των χωρικών μας υδάτων στα περάσματα των νησιών μας στο Ανατολικό Αιγαίο και αντίστοιχη αύξηση σε Ιόνιο ή Κρήτη. Αλλά θα έχουμε τον υπουργό εσωτερικών Ραγκούση να παρίσταται στις 29 Μαΐου όχι σε κάποια εκδήλωση για την Άλωση τής Πόλης, αλλά σε αντιρατσιστικό φεστιβάλ στον Βύρωνα!

Η διεθνής αποσταθεροποίηση και η ομολογία για την επερχόμενη παγκόσμια διακυβέρνηση ακόμα και από τον Γ. Παπανδρέου, κάνουν το ξεπούλημα τής Ελλάδος να έρχεται εναρμονισμένο με την κατάσταση κάτω από την σκόνη τής οικονομικής κρίσης. Ο Ελληνισμός όμως που τόσο φοβούνται οι δυνατοί του καιρού μας θα ορθώσει το ανάστημά του μέσα από τον Πατριωτισμό και την Πίστη της Ελληνικής Φυλής με την άνοδο τού Ελληνικού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: