ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

ΑΘΗΝΑ 14-5-2010 .

Αυτό το στοιχείο που καθορίζει την ποιότητα και τον χαρακτήρα ενός έθνους είναι η Πίστη στα Ιδανικά και τις Αξίες που το γέννησαν, το συντήρησαν και το έφεραν έως τις μέρες μας. Πίστη σε Θεό, Πατρίδα και Λαό. Το δε μέλλον κατακτιέται από τους λαούς που σέβονται αφενός μεν τις παρακαταθήκες και το Τίμιο Αίμα των προγόνων που στέριωσε την λευτεριά και αφετέρου βαστούν ενωμένη την εθνοφυλετική κοινότητα μακριά από ξένες επιρροές που γυρεύουν την ψυχή τής Φυλής.

Αυτή η αντίληψη των πραγμάτων κράτησε χρόνους και χρόνους, αιώνες επί αιώνων την Ελλάδα μας όρθια. Μια αντίληψη που γεννοβόλησε η Αιώνια Ελλάς και την ξεχώρισε στο ψηλότερο βάθρο των εθνών ξεχωρίζοντας την από τους βάρβαρους που την ζήλεψαν και την πολιόρκησαν κατά καιρούς. Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Έθνους μας, πρέπει να το αντιληφθούμε ότι κατακτιέται και δεν χαρίζεται. Αν εμείς οι ίδιοι δεν παλέψουμε να ξεκαθαρίσουμε τον τόπο μας από αυτούς που τον ορέγονται, δεν θα το πράξει κανείς άλλος. Αν εμείς δεν αποδιώξουμε τους Εφιάλτες και τους Εισβολείς, τότε το Γένος δεν μπορεί παρά να χαθεί.

Ένα Έθνος πορεύεται έχοντας να αντιμετωπίσει και να επιλύσει δύο ειδών ζητήματα: τα κοινωνικά και τα εθνικά, τα εσωτερικά και τα εξωτερικά. Σήμερα διαθέτουμε στα εσωτερικά μας μια Πολιτεία τής πλάκας, κοσμοπολίτισσα και έρπουσα στα σαλόνια τού Νεοταξισμού που γυρεύει να αλλάξει τους Έλληνες με διάφορους αλλογενείς και αλλοδόξους λαθρομετανάστες και αναζητά σωτηρία οικονομική από τους ίδιους τούς τοκογλύφους που θέλουν να την κάνουν ζητιάνα. Και ανάμεσα σ’ αυτούς που γυρεύει βοήθεια το κράτος «μας» συγκαταλέγεται ακόμα κι αυτή η Τουρκία που θέλει να εισπράξει με το χρήμα ό,τι λευτερώσαμε με το σπαθί. Αυτή η Πολιτεία λοιπόν των ραγιάδων και σύγχρονων κοτζαμπάσηδων στην εξουσία είναι φυσιολογικό να θέλει τον Έλληνα κοιμισμένο, αποκαμωμένο, άνεργο και ανασφαλή.

Αλλά και στα εξωτερικά το νεοταξικό Κτήνος είναι εκεί, έξω από τις πύλες τού Ελληνικού Έθνους και ζητάει να αλώσει τα τελευταία άπαρτα κάστρα τού Ελληνισμού. Στοχεύει σε πρώτη φάση στους πνεύμονες και τους προμαχώνες τής Φυλής, το Αιγαίο και την Θράκη, αλλά και την Κύπρο. Έρχεται λοιπόν ο Τούρκος πρωθυπουργός για να μας πουλήσει κηδεμονία και προστασία. Έρχεται να ξεκλειδώσει τις εισόδους τής χώρας μας με τις καταργήσεις στις βίζες για τους Τούρκους, να αρπάξει και με την έγκριση των ταγών «μας» τον έλεγχο τού Αιγαίου από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έναντι τάχα τρομοκρατικών απειλών, να γυρέψει τουρκικές συνειδήσεις και δικαιώματα για την Ελεύθερη Θράκη μας, να γυρέψει μονομερείς αποστρατικοποιήσεις, να ζητήσει να πατήσουμε το Αίμα των Πατέρων Μας.

Εν κατακλείδι, ο Ταγίπ Ερντογάν θα είναι σε λίγο στην Αθήνα ως νέος Σουλτάνος της Τουρκίας και παιδονόμος ελληνοφώνων πολιτικάντηδων, άχρηστων και επικίνδυνων, που δίνουν στους απέναντι Γη και Ύδωρ. Αυτά τα αγαθά, την Λευτεριά και τον Πλούτο των Ελλήνων, που δεν έδωσε ο Λεωνίδας στους Πέρσες χύνοντας το Αίμα του στις Θερμοπύλες, δίνουν τώρα οι εξουσιαστές μας στην Τουρκία. Και είναι τουλάχιστον ντροπή να κυματίζουν τουρκικές σημαίες στην Αθήνα όταν εξακολουθούν να υφίστανται σκλάβες ελληνικές πατρίδες στα άνομα χέρια των τουρκομογγόλων, η θέση των οποίων είναι όπισθεν στις μογγολικές στέπες από όπου μας ήρθαν. Είναι μια φυσιολογική φθορά από την στιγμή που προδοτικά εγκαταλείφθηκε η Μεγάλη Ιδέα για μια Ελλάδα που θα απλωθεί στα φυσικά της όρια και με βάση την οποία άλλωστε χτίστηκε η Ελλάδα που έστω και κουτσουρεμένη διαθέτουμε σήμερα. Σήμερα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ή επανερχόμαστε στην δικαίωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων ή θα χάσουμε και όσα μας απέμειναν.

Την ώρα λοιπόν που οι Τούρκοι αλωνίζουν σε Θράκη και Αιγαίο, το υπουργείο εξωτερικών επιβάλει την αποσιώπηση των τουρκικών παραβιάσεων και ο αναπληρωτής υπουργών εξωτερικών Δρούτσας μιλάει για την αρχή μιας νέας σοβαρής προσπάθειας εμβάθυνσης των σχέσεων της Ελλάδος με την Τουρκία και μιας πιο στενής συνεργασίας των δύο χωρών μας!

Λοιπόν διαλέξτε αγαπημένοι Συνέλληνες: Ή θα φτιάξουμε την Ελλάδα των Ηρώων και των Μαχόμενων Ελλήνων με μπροστάρη τον Ελληνικό Εθνικισμό εξασφαλίζοντας την επιβίωσή μας ή θα παραμείνουμε Λαός ραγιάδων που θα γίνουμε ξένοι στον τόπο μας.

Ταγίπ Ερντογάν, είσαι ανεπιθύμητος. Η πατρίδα σου είναι η δική μας πατρίδα, η Ιωνία και ο Πόντος Μας. Και η Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη. Όπως ακριβώς μας παραπέμπει το βίντεο που θα δούμε επιλέγοντας τον κατωτέρω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/watch?v=Z0-1EBJCEPM&feature=related


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: