ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 28-5-2010 .


Τελικά κάποιοι έχουν βαλθεί να αντικαταστήσουν στην Πατρίδα μας τα στοιχεία του ηρωισμού, της εθνικής υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας με τα στοιχεία της λειψανδρίας, της αντεθνικής υποταγής και της δουλικής αναξιοπρέπειας. Και το χειρότερο όλων αποτελεί η αναίσχυντη προσπάθεια της εμπέδωσης αυτών των ντροπιαστικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων στον λαό μας προκειμένου να τον καταστήσουν ηττοπαθή. Έτσι άλλωστε επιχειρούν αφενός μεν να του προσδώσουν μια ψευδή και αντιηρωική εικόνα αποκομμένη από τον πραγματικό Ελληνισμό μας και αφετέρου να κάνουν τον λαό μας να αποδεχτεί ως δικές του τάχα ήττες τις ήττες των πολιτικάντηδων.

Είχαμε λοιπόν πρόσφατα με ομοφωνία από το αλβανικό κοινοβούλιο την έγκριση εισόδου και παραμονής του τουρκικού στόλου στα αλβανικά χωρικά ύδατα για ελλιμενισμούς, περιπολίες και εκπαιδευτικές ασκήσεις όταν η Αλβανία ακύρωσε πρωτύτερα την συμφωνία για τον προσδιορισμό των χωρικών υδάτων Ελλάδος και Αλβανίας. Αυτή την Αλβανία που δυναστεύει την Β. Ήπειρό Μας και εποφθαλμιά εδάφη μας θέλουν οι πολιτικάντηδές μας να βάλουν στην ΕΕ!

Σε ελληνικό σχολείο που έχει κατασχέσει το Τουρκικό κράτος στα κατεχόμενα εδάφη μας και κατά την διάρκεια εργασιών της μικτής διακοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας ο Τούρκος διαπραγματευτής με την ΕΕ Μπαγίς αναφερόμενος στην θεολογική σχολή της Χάλκης μίλησε για ταυτόχρονες κινήσεις από την Ελλάδα στο θέμα…της «τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας» στην Ελεύθερη Θράκη Μας όταν στον Εχίνο σε μια απλή τελετή περάτωσης των μαθημάτων Κορανίου στο οικείο Τζαμί είχαν ντύσει οι πράκτορες της Άγκυρας μουσουλμανάκια με μπλούζες που έφεραν πάνω τους την…σημαία της «τουρκικής δημοκρατίας της Δ. Θράκης»( !), παρόντων του ψευτομουφτή Μετέ και του Τούρκου πρόξενου Σάρνιτς.

Η απάντηση των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών για μια Μεγάλη και πραγματικά Ελεύθερη Ελλάδα έρχεται με το βίντεο που θα δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=MJIz9KgYocg&eurl=http%3A%2F%2Fresistance%2Dhellas%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: