ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

ΑΘΗΝΑ 20-5-2010 .

Την ώρα που οι Τούρκοι έχουν επιτύχει να περάσουν τις διεκδικητικές θέσεις τους με την μέθοδο ενός διαλόγου που διαθέτει έντονα τα χαρακτηριστικά των μυστικών διαβουλεύσεων, οι προκλήσεις ενάντια στον Εθνικό μας Στρατό κορυφώνονται μέρα με την μέρα προσπαθώντας να τον εγκλωβίσουν στους ανίερους τουρκικούς σχεδιασμούς.

Μάθαμε λοιπόν από τον αναμφίβολα έγκριτο Τούρκο δημοσιογράφο Αλί Μπιράντ σε άρθρο του στην εφημερίδα Posta και με γενικό τίτλο «αρχίζουν τα παζαρέματα γύρω από τα νερά του Αιγαίου» ότι επίκειται η χάραξη εκ νέου των χωρικών υδάτων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας ούτως ώστε να πάρουν σειρά με μεγαλύτερη ευκολία οι μεταβολές στον εναέριο χώρο και την υφαλοκρηπίδα. Οι μεταβολές που θα συμβούν θα είναι σε βάρος μας στο Ανατολικό Αιγαίο, αφού θα δίνουν επιπλέον επιχειρησιακό έδαφος, τάχα λόγω διενέργειας των τουρκικών ασκήσεων, ενώ στην θέση των απωλειών μας σε ζωτικό χώρο θα λάβουμε ολίγον αντιστάθμισμα στο Ιόνιο και την Κρήτη όπου και δεν πιεζόμαστε. Την ίδια στιγμή, προφανώς υπό την επικείμενη συμφωνία της κυβερνήσεως του ημέτερου Ραγιαδιστάν τα τουρκικά πολεμικά πλοία συνεχίζουν να αναχαιτίζουν και να ελέγχουν τα ελληνικά αεροσκάφη στο Ανατολικό Αιγαίο και εντός των δικών μας υδάτων.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά με τις τουρκικές στρατιωτικές αρχές και την τουρκική πολιτική ηγεσία να προσπαθούν να εκθέσουν, ματαίως φυσικά, τις ένοπλες δυνάμεις μας σε βολικές για τους απέναντι αποδοχές, το υπουργείο πρώην εθνικής παιδείας και νυν ανθελληνικής παιδείας φρόντισε ανήμερα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων να θέσει στις πανελλήνιες εξετάσεις τής Νεοελληνικής Γλώσσας θέμα με τίτλο «Στου Κεμάλ το σπίτι». Η συγκεκριμένη επιλογή προέρχεται από ομότιτλο βιβλίο του Γ. Ιωάννου, ενώ το αναφερόμενο σπίτι αναφέρεται σ’ εκείνο που η τουρκική προπαγάνδα έχει αναγορεύσει ως σπίτι τού αιμοσταγούς δολοφόνου των Ελλήνων τής Ιωνίας Μουσταφά Κεμάλ, επειδή έτυχε να περάσει κάποιο διάστημα εκεί ο συγκεκριμένος εγκληματίας πολέμου. Λες και η κατακτητική δράση είναι δυνατόν ποτέ να νομιμοποιήσει δικαιώματα και τίτλους κατοχής. Πράγματα που ισχύουν φυσικά μόνο για τους νεοοθωμανιστές Τούρκους και τους εδώ ανθέλληνες και προσκυνημένους νεοταξίτες.

Ντροπή και αίσχος για τους ενταύθα προσωρινούς διαχειριστές της χώρας μας. Ανθρώπους πραγματικά επικίνδυνους που οφείλουμε να απομακρύνουμε από την πολιτική ζωή της χώρας. Να τους εξοβελίσουμε από την ζωή του Μεγάλου Ελληνικού Έθνους και να οδηγήσουμε στην εξουσία της Ελλάδος αναστήματα γενναία και ηρωικά, καμωμένα να δώσουν ακόμα και την ζωή τους αν χρειαστεί για την ασφάλεια του λαού και την δόξα της Πατρίδος. Αναστήματα που θα προικίσουν τον χώρο της πολιτικής με τον πηγαίο Ελληνικό Εθνικισμό τους ωθώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να κινηθούν αποτρεπτικά ενάντια σε κάθε είδους εχθρικές επιβουλές. Γιατί αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερα από όλα σήμερα είναι ένα Ισχυρό Εθνικό και Λαϊκό Κράτος με Ισχυρό Εθνικό Στρατό.

Αυτό που αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία των Ελλήνων που στάζει στις φλέβες τους Γνήσιο Ελληνικό Αίμα, αυτό που δεν αντιλαμβάνεται η «δική μας» Καθεστηκυία Τάξη, το αντιλαμβάνεται και με το παραπάνω ένα ξένο μουσικό συγκρότημα από την Σουηδία. Για του λόγου το αληθές, παρακολουθήστε το βίντεο επιλέγοντας τον κατωτέρω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/watch?v=Cr00QE1uLU8&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: