ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 9-5-2010 .

Η πολιτική κατάσταση στην Πατρίδα μας είναι εξοργιστική και το περιβάλλον που φτιάχνει για τους Έλληνες είναι επικίνδυνο και ταπεινωτικό μετά και την δολοφονία τεσσάρων Ελλήνων διά μαρξιστικών χειρών. Ο πόλεμος σε βάρος τού λαού μας ξεκίνησε και είναι στην αρχή του ψυχολογικός. Ένας πόλεμος φθοράς που αν δεν τον σταματήσουμε θα απειληθεί η υπόσταση τού Ελληνικού Έθνους, δηλαδή η υπόσταση όλων μας σε φυσικό επίπεδο.

Ωστόσο η εκμετάλλευση των γεγονότων τής οικονομικής κρίσης συνεχίζεται από μια Τουρκία που θέλει τάχα μου να μας βοηθήσει την ίδια στιγμή που τροχίζει τα όπλα της για τον πραγματικό πόλεμο που θέλει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός, ενώ ταυτόχρονα η αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων συντείνει στα μελλούμενα. Κι όλα αυτά όταν επισημοποιείται η πολιτική τού μού δίνεις γη και ξοφλάς.

Οι Τούρκοι προσφάτως αναλώθηκαν στην στρατιωτική άσκηση «Αετός τής Ανατολίας» στην περιοχή τού Ικόνιου με την συμμετοχή φρεγατών τού πολεμικού ναυτικού και μη επανδρωμένων αεροπλάνων ισραηλιτικής κατασκευής. Το σενάριο τής άσκησης περιλάμβανε την εξουδετέρωση των αμυντικών συστημάτων τής Ελλάδος. Η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ ανέφερε ότι φέτος η άσκηση συμπεριέλαβε και σενάρια που προβλέπουν συγκρούσεις με τακτικό στρατό. Τα ίδια σενάρια προέβλεπαν ακόμη και την αντιμετώπιση ελληνικής επίθεσης.

Εν τω μεταξύ κατά την διάρκεια επιχειρηματικού φόρουμ στο Επιμελητήριο Σμύρνης συμμετείχε επιχειρηματική αποστολή με τον συντονισμό τού Επιμελητηρίου Ηρακλείου και την παρουσία τής νομάρχη Ηρακλείου κ. Σχοιναράκη. Η συμμετοχή τής ελληνικής αποστολής εντάχθηκε στις διαδικασίες για την καλύτερη δικτύωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων με τους απέναντι κατακτητές, αναφέρθηκε η γνωστή επωδός να γίνει η κρίση ευκαιρία και επισημάνθηκε η διενέργεια αυτής τής εκδήλωσης σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο που συντελείται η αναμόρφωση τού παγκόσμιου οικονομικού σκηνικού.

Στην παραπάνω εκδήλωση αναφέρθηκε βέβαια η πολιτική ανοίγματος ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα. Πολιτική που την είδαμε να πριμοδοτείται από τις ενέργειες τού νομάρχη Χίου που ζητούσε την κατάργηση τής βίζας και έφτασε έως το σημείο να λέει ότι «ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί θετικά για τα νησιά που γερνούν και που ο νέος πληθυσμός τα εγκαταλείπει, να κατακλυστούν από μόνιμους Τούρκους επισκέπτες». Γι’ αυτό έχουν εγκαταλειφθεί οι υποδομές και έχουν αποσυρθεί οι δημόσιες επενδύσεις που μάς ζητάει το ΔΝΤ τώρα να κόψουμε; Γι’ αυτό θερίζει η ανεργία των Ελλήνων στην παραμεθόριο; Γι’ αυτό κάποιοι λυσσάνε για αποστρατικοποίηση;

Όμως την ίδια στιγμή ένας νεαρός μουσουλμάνος από το Σιδηροχώρι τού Έβρου καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση για κατασκοπία υπέρ τής Τουρκίας. Συγκεκριμένα συνελήφθη να φωτογραφίζει στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Έβρο και την Σαμοθράκη. Ο ίδιος ομολόγησε ότι στρατολογήθηκε ακόμα και διά απειλών από Τούρκους πράκτορες προκειμένου να κάνει λήψεις από τα στρατόπεδά μας κατά τρόπο ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα των περιεχομένων τους.

Επιπλέον σε άσκηση που πραγματοποίησε το Πολεμικό μας Ναυτικό με την επωνυμία Κυκλών και την συμμετοχή όλων των πλοίων τού Ελληνικού Στόλου στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου και Χίου αλλά και δυτικότερα, οι Τούρκοι αμφισβήτησαν εμπράκτως την κυριαρχία μας. Συγκεκριμένα δέκα μέρες προ τής ελεύσεως Ερντογάν οκτώ τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο μας και τα έξι από αυτά εισέβαλλαν στην περιοχή που διενεργούνταν οι ελληνικές ασκήσεις. Για να λήξει το επεισόδιο μετά από την ενεργοποίηση τής κόκκινης γραμμής και την ειδοποίηση τού Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας Λαρίσης προς το τουρκικό αεροπορικό στρατηγείο τού Εσκί Σεχίρ.

Αλλά και στην Θράκη μας, στις Θέρμες σε γιορτή που διοργάνωσαν οι μουσουλμάνοι και στην οποία παρέστη ο Τούρκος πρόξενος Σαρνίτς, ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ είπε: «Αυτή η γιορτή είναι δική μας, είναι τουρκική γιορτή. Οι χριστιανοί δεν έχουν καμία δουλειά ανάμεσά μας, αυτοί έχουν δικές τους γιορτές». Τον Τούρκο πρόξενο μάλιστα υποδέχτηκε ένας νεαρός μουσουλμάνος που του έδωσε τριαντάφυλλα, φορώντας μια κόκκινη μπλούζα που έγραφε την λέξη Τουρκία. Ενώ στα βόρεια σύνορά μας, στα Σκόπια η δραστηριότητα τού Ουτσεκά έχει επανακάμψει και στην Αλβανία υφίσταται εσωτερική αστάθεια με τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό όμως να τίθεται σε προτεραιότητα.

Εδώ στην Ελλάδα τρεις Ευέλπιδες τιμωρήθηκαν με έξι μέρες κράτηση επειδή στην παρέλαση τής 25ης Μαρτίου είχαν αναφωνήσει το σύνθημα «Ελλάδα – Ελλάδα σε αγαπώ, Ελλάδα είσαι μία, η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία». Ο δε υπουργός Εθνικής Άμυνας δικαιολογήθηκε ότι δεν τιμωρήθηκαν για το περιεχόμενο τού συνθήματος, αλλά για την γενικότερη αναφώνηση που είχε απαγορευτεί. Οι δε στρατιωτικοί μας υπόκεινται σε εξώθηση παραιτήσεων, γιατί αντιδρούν τόσο στην οικονομική τους αφαίμαξη όσο και στην κατάργηση των στρατιωτικών σχολών και την αντικατάσταση από πανεπιστήμια της πλάκας.

Ο Στρατός μας έχει πολύ δουλειά να κάνει. Γι’ αυτό Φρουροί τού Έθνους στις επάλξεις. Ο λαός μας θα εγερθεί υποχρεωτικά από όσα θα μας βρουν και η Εθνικιστική Παράταξη, η Παράταξη του Ελληνικού Έθνους πρέπει να συντονίσει το έργο τής επιβολής των εθνικών και λαϊκών αιτημάτων. Ελευθερία στην Ελλάδα, Δουλειά για τους Έλληνες, Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή μόνον για Έλληνες χωρίς εξαρτήσεις και προσκυνημένους πολιτικάντηδες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: