ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΡΑΣΤΩΝΗ

ΑΘΗΝΑ 26-5-2010 .

Είναι η ώρα αγαπημένοι μου Συνέλληνες να κοιτάξουμε επίμονα γύρω μας και να αντιληφθούμε ποια δήθεν Ελλάδα μας ετοιμάζουν και μάλιστα σε προχωρημένο πλέον επίπεδο οι άρχοντες της δειλίας και οι άρχοντες της παγκόσμιας εξουσίας. Άρχοντες της δειλίας είναι βέβαια οι δοτοί εντολοδόχοι της κομματικής και της προπαγανδιστικής κατεστημένης άρχουσας τάξης της πατρίδος μας και οι άρχοντες της παγκόσμιας εξουσίας είναι βέβαια η γνωστή συμμορία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Και καλά αυτή η τελευταία, την δουλειά της κάνει. Δεν είναι δυνατόν να ζητήσεις από τον εχθρό σου οίκτο και βοήθεια. Τουναντίον η Ελλάς έχει την υποχρέωση να εγερθεί με τα τέκνα της ενωμένα σε έναν αγώνα ενάντια στο Νεοταξικό Κτήνος, ενάντια στα πιόνια του σαν την Αλβανία και βεβαίως ενάντια στο χωροφύλακά του, την Τουρκία δίχως έλεος, με συσσωρεμένη οργή καμωμένη για την τελική επικράτηση, δίχως ανακωχές και παζάρια.

Για τους άλλους λοιπόν, τους υπεύθυνους ταγούς της πολιτικής και της ενημέρωσης οι δικαιολογίες είναι ανύπαρκτες και η οργή ξεχειλίζει. Μα καλά, μέσα στον ορυμαγδό της καταιγιστικής πληροφόρησης δεν υπήρξε η δέουσα προσοχή στο πολύ σημαντικό γεγονός της τοποθέτησης και της εκπυρσοκρότησης ισχυρού εκρηκτικού μηχανισμού έξω από την οικία του δημάρχου της Χιμάρας και προέδρου της οργάνωσης των Ελλήνων της Β. Ηπείρου Ομόνοια, του κ. Βασίλη Μπολάνου; Έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 23ης προς την 24η Μαΐου και εξακολουθεί να παραμένει καταχωνιασμένη από την Καθεστηκυία Τάξη, αφού πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια προκειμένου να μπει στην ΕΕ η Αλβανία.

Άλλη μια υποχρέωση των πολιτικάντηδων προς τον Νεοταξικό εργοδότη. Υποχρέωση που ακολουθείται από τον πειθήνιο εργολήπτη όταν η Αλβανία στηρίζει τις αξιώσεις της σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας με προμετωπίδα τους Τσάμηδες που προκαλούν εντός και εκτός του αλβανικού κοινοβουλίου, όταν οι απειλές προς τους Βορειοηπειρώτες μαίνονται, όταν το «Αλβανικό Μέτωπο για την Εθνική Ολοκλήρωση» με συμμετοχή Αλβανών από Κόσοβο, Σκόπια, Μαυροβούνιο και Αλβανία συνεδριάζει θρασύτατα στην Χιμάρα και εξαγγέλλει τα σχέδια του για μια «Μεγάλη Αλβανία» που απειλεί την Ελεύθερη Ήπειρό Μας.

Εδώ όμως στην Μητέρα Ελλάδα που θα έπρεπε να πάλλεται από την διάθεση για την συντριβή των ολετήρων που απεργάζονται τα σχέδια της κάμψης και της υποδούλωσης της Ελλάδος με οικονομικά δεσμά και εθνικούς ακρωτηριασμούς, τα πάντα τελούν σε μια ραστώνη επικίνδυνης καταλαγής, ύποπτης δοσιλογίας και απόλυτου εκφυλισμού. Οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να κατακλύζουν την χώρα την στιγμή που η ισλαμική απειλή και ο τουρκικός εναγκαλισμός βρίσκουν στο πρόσωπό τους την ιδανική πέμπτη φάλαγγα, τα έξοδα βεβαίως των οποίων πληρώνει η καταρρέουσα ελληνική οικονομία που γι’ αυτούς καλά βαστάει, τα αλβανικά facebook στο διαδίκτυο ονειρεύονται ένα αλβανικό κόμμα στο ελληνόφωνο προφανώς κι όχι ελληνικό κοινοβούλιο με την αλβανική σημαία έξωθεν αυτού και κάπου εδώ η απόλυτη ξεφτίλα. Οι ομοφυλόφιλοι και οι ομοφυλόφιλες της χώρας αυτής που γέρνει προς τον γκρεμό βγάζουν μια ανακοίνωση για την παρέλαση της κιναιδικής τους…υπερηφάνειας με φόντο μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ένδοξο Έλληνα Εύζωνα. Προπαγάνδα εξωφρενικά αισχρή σε βάρος των Ένδοξων Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα αποκαλυπτήρια γίνονται καθημερινά. Οι τύχες της Ελλάδος πρέπει να αποδοθούν σ’ αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για μια Ένδοξη και Δυνατή Ελλάδα. Στους Έλληνες Εθνικιστές που θα εφαρμόσουμε μια πολιτική μόνο για Έλληνες. Μια πολιτική του Ήθους και της Συνέπειας για τον ελληνικό λαό και της Τιμής και του Σεβασμού για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Όσο για τον ρόλο των πολιτικάντηδων της Καθεστηκυίας Τάξεως, τους αφιερώνουμε αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=4S3EdS77Zz8 .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: