ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 23-5-2010 .

Πρέπει να αρχίζουμε πλέον να αναζητούμε με συστηματικό τρόπο τους λόγους για τους οποίους οι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξης της Πατρίδος μας οδηγούν συστηματικά τα εθνικά μας θέματα σε ήττες, εγκαταλείποντας τα όπλα που μάς παρέχει η ίδια μας η ιστορία και τα ανεξίτηλα ίχνη τής Ελληνικής Φυλής. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και σχετίζεται άμεσα με την επιβίωση της Πατρίδος μας και την κατεύθυνση της σχετικής προπαγάνδας σε βάρος των θέσεων της Ελλάδος. Η προπαγάνδα άλλωστε, αυτό που καλείται άλλως πολιτική επικοινωνία, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζώσας πολιτικής δράσης που αναπτύσσει τους στόχους, τις προτάσεις, τις λύσεις και τις επιδιώξεις ενός Έθνους προκειμένου να πείσει τον πολιτικό περίγυρο, να κερδίσει την αποδοχή των συμμάχων και να κάμψει το ηθικό του εχθρού. Απώτερος σκοπός μπορεί να είναι η διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας, η απόκτηση εθνικού ζωτικού χώρου, η κατάκτηση κερδών και ερεισμάτων για λογαριασμό του Έθνους.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε διά στόματος της αρχαιολόγου κ. Σουλβατζή σε εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα ποιοι, πως και γιατί δεν θέλησαν να επισημοποιηθεί η εύρεση του τάφου του Μ. Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο από την γνωστή Ελληνίδα αρχαιολόγο. Γιατί μια σωστή επικοινωνιακή τακτική πρέπει να αποσκοπεί στο κέντρισμα του ενδιαφέροντος και την αναπτέρωση του ηθικού του λαού της Εθνικής κοινότητος προκειμένου αυτός να πειστεί και να εργαστεί υπέρ της ενδυνάμωσης και του μεγαλώματος του Έθνους. Γιατί η ανεύρεση του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα πείσει και θα δώσει απαντήσεις. Θα πείσει και τον τελευταίο δύσπιστο, αν υπάρχει και όπου υπάρχει αυτός, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας Μας. Και θα δώσει απαντήσεις στο πως και κυρίως στο ποιος δολοφόνησε τον δήθεν αρρωστήσαντα Μεγάλο Αλέξανδρο. Τότε θα δούμε γιατί οι σημερινοί προσωρινά ισχυροί, οι ίδιοι σημερινοί απόγονοι των δολοφόνων του μεγαλύτερου Στρατηλάτη όλων των εποχών, του ανθρώπου που ένωσε το Ελληνικό Έθνος, θέλουν μια δήθεν Μακεδονία μη ελληνική. Αλλά και γιατί υπάρχει κάπου καταχωνιασμένος ένας θρύλος που λέει ότι η ανεύρεση του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα σημάνει την ώρα για την αναγέννηση της Νέας Μεγάλης Ελλάδος. Η ώρα που ζυγώνει και θα έρθει με την έλευση του Ελληνικού Εθνικισμού στην ηγεμονία της Ελλάδος.

Και τώρα ας δούμε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=Jjf2SKCeC3E το βίντεο που επισφραγίζει τα μεγάλα μυστικά της υπόθεσης Μακεδονία. Της Μακεδονίας που και ο Ίων Δραγούμης και ο Μακαριστός Εθνάρχης Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος πίστευαν ΟΡΘΩΤΑΤΑ ότι η σωτηρία της θα σώσει την Ελλάδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: