ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ 25-5-2010 .

Σ’ αυτόν τον τόπο τον τόσο ιερό μα και τόσο βασανισμένο, με τον λαό του τον τόσο μαχητικό μα και τόσο επιλήσμονα, λαό που πολλοί τσαλαπάτησαν την φιλοτιμία του και εκμεταλλεύτηκαν την φιλαρχία ευτελών ταγών, γύρω από αυτή λοιπόν την Πατρίδα και αυτόν τον ταλαιπωρημένο λαό έχουν στήσει κάποιοι μασκαράδες και κάποιοι υπάνθρωποι χορό ανίερο. Οι μασκαράδες έχουν θρονιαστεί στις εξουσιαστικές καρέκλες, παραδέχονται υποκριτικά τα δήθεν τυχαία λάθη τους, μοιρολογάνε με το βρώμικο κλάμα τους τις στάχτες της πρώην εθνικής μας οικονομίας, μας υπόσχονται την αυτοκάθαρση και ξεπουλάνε το εθνικό μας έδαφος που κάποτε μας είπαν πως θα συμβεί και το ξεχάσαμε, με την βοήθεια της αυλής τους.

Αυτοί λοιπόν οι μασκαράδες εξουσιαστές μας, αυτοί που πήραν την θέση των βασιλέων της πίστης και υποδουλώθηκαν μα και υποδούλωσαν το Ελληνικό Έθνος στους πιστωτές των βασιλέων, διαθέτουν ως αυλή τους συμβουλάτορες και αυλοκόλακες με τις μεγάλες τσέπες και μίζες και τις σπουδές στην αλλοδαπή, αλλά και τα επικοινωνιακά παπαγαλάκια των ΜΜΕ με τα εξίσου χοντρά πορτοφόλια και τα διαπιστευτήρια των μεγάλων κέντρων αποφάσεων. Αυτοί οι καταγραφείς της επικαιρότητας πνίγουν τα εθνικά μας ζητήματα και ξεπουλήματα και τα εξαφανίζουν ως διά μαγείας και προς εφαρμογή της εντολής του Σουλτάνου Ερντογάν που και στην τελευταία του επίσκεψη και επιθεώρηση προς το πασαλίκι της Ελλάδος διεμήνυσε και έδωσε δίκην εντολής προς τα ΜΜΕ του διεφθαρμένου ντόπιου Νεοταξισμού.

Συμβουλάτορες και παπαγαλάκια αποτελούν αμφότεροι τους γελωτοποιούς των μασκαράδων και όλοι μαζί τολμούν με θράσος χιλίων πιθήκων να διασύρουν την Ελλάδα Μας, την δική μας Πατρίδα που δεν τους αξίζει. Και όμως τα ολέθρια έργα στα οποία επιδόθηκαν με το ίδιο μερίδιο ευθύνης τα κόμματα τής Καθεστηκυίας Τάξεως και με τον ίδιο ζήλο σε βάρος τής εθνικής μας κυριαρχίας δεν είναι συλλήψεις των τελευταίων ετών ούτε προέκυψαν ξαφνικά. Πολλά από αυτά ξεκίνησαν τουλάχιστον από τον καιρό τής κυβέρνησης τού Σημίτη, εξέχοντος αρχιερέα των δοσιμάτων και των ξεπουλημάτων, ποιος ξεχνάει άλλωστε την άθλια προδοσία των Ιμίων, και κάποια άλλα είχαν στην απαρχή τους κάποιες προειδοποιητικές λεκτικές βολές σαν κι αυτή τής Μπενάκη προς τον Παπούλια όταν έγινε πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους δίχως πίστη σε Έθνος και Λαό.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσουμε και για την διχοτόμηση τού Αιγαίου που μάς έχει έρθει με νατοϊκό μανδύα και τουρκικό χέρι, για την αλλοίωση τού καθεστώτος τού FIR Αθηνών, την περαιτέρω διείσδυση τής Τουρκίας στα διεθνή θαλάσσια ύδατα με την συρρίκνωση των χωρικών μας υδάτων στο Ανατολικό Αιγαίο, την μετατόπιση των ζωνών έρευνας και διάσωσης σε βάρος μας, την απαγόρευση των αναχαιτίσεων από τα αεροσκάφη μας προς τα τουρκικά μεταξύ τού 6ου και τού 10ου ναυτικού μιλίου. Η απάντηση πρέπει να είναι μια. Δεν ξεχνάμε, δεν πουλάμε ούτε την Γη των Προγόνων μας ούτε την εθνική μας περιουσία. Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι. Αμύνεσθαι περί πάτρης. Η Ελλάς θα αναγεννηθεί και θα ξαναγυρίσει στα προσωρινά σκλαβωμένα εδάφη της, απαλλαγμένη από Εφιάλτες και Βαρβάρους, όπως της αξίζει με τον Ελληνικό Εθνικισμό στην εμπροσθοφυλακή.
Και τώρα ας δούμε το βίντεο εδώ http://www.youtube.com/watch?v=V2_0s30y0uY

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: