ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΥΡΚΙΚΑ...ΔΩΡΑ ΜΕ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 11-5-2010 .

Έχει περισσέψει η αναισχυντία, η ατολμία, ο παραλογισμός, η υποκρισία και ο αποπροσανατολισμός από τους πολιτικούς και επικοινωνιακούς μηχανισμούς του Συστήματος. Η πολιτική ζωή της χώρας και τα δικαιώματα των Ελλήνων στην εργασία και την ασφάλεια έχουν εμπορευματοποιηθεί. Και όλα αυτά μαζί έχουν τεθεί ως αναθήματα στον βωμό της σύγχρονης εκδοχής της ελληνοτουρκικής «φιλίας». Μια ανίερη και επαίσχυντη «φιλία» που τώρα έχει ενσωματώσει στην προδοτική λογική της την τάχα μου σωτηρία της Ελλάδος από τα οικονομικά δεσμά που δημιούργησαν οι ίδιοι οι αρεστοί στον Νεοταξισμό πολιτικάντηδες και τα άλλα δεσμά. Αυτά που επινόησαν οι ισχυροί του κόσμου προκειμένου μέσα από αχρείαστα δάνεια, φτηνό και επιλήψιμο χρήμα και προσυνεννοημένες εισόδους στις υπό κατάρρευση ευρωζώνες να δημιουργήσουνε το υπόστρωμα για την χρεοκοπία των νοικοκυριών και την και την κάμψη, όπως ελπίζουν, της αντίστασης του λαού μας.

Και ξαφνικά μάθανε ότι μας κυνηγάνε τα χρέη και πλακώσανε να μας σώσουνε οι Τούρκοι. Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι στα ζητήματα που θα συζητήσουν Παπανδρέου και Ερντογάν στην Αθήνα θα είναι η μοιρασιά των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου αξίας 9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων με το 40% να καταλήγει σ’ εμάς, 40% στους Τούρκους και 20% στους αμερικανούς που θα μας… βοηθήσουν στην άντληση! Μάθαμε ότι προ ημερών ο τελευταίος πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Τούρκος Τσαβούσογλου, τον οποίο θα διαδεχθεί η…μακεδονική προεδρία, άλλη μια…επιτυχία της ενδοτικής εξωτερικής «μας» πολιτικής, σε συνέντευξή του μας χάριζε την συμπόνια του και την ανακούφιση για την τελική αλληλεγγύη των εταίρων μας, μας εξέφραζε την ετοιμότητα παροχής τουρκικής βοήθειας και μας υπενθύμιζε την τουρκική προσφορά μειώσεως τάχα εξοπλισμών μεταξύ ημών και των απέναντι.

Βέβαια ο Τούρκος πολιτικός παρέλειψε να μας υπενθυμίσει τους υπέρογκους εξοπλισμούς με πολύχρονο ορίζοντα την ώρα που τα εδώ πολιτικάντικα φιλαράκια τους μειώνουν τους δικούς μας εξοπλισμούς πριν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση και επίσης εξωθούν τους στρατιωτικούς μας σε παραιτήσεις με μισθολογικές πιέσεις, καταργήσεις των παραγωγικών σχολών, περιστολή των αναχαιτίσεων από τους πιλότους μας, απαγόρευση ελληνόψυχων συνθημάτων στις παρελάσεις, άρση των τεθωρακισμένων από αυτές τις παρελάσεις. Δεν μας θύμισε ο ίδιος τουρκομογγόλος τις εισόδους τουρκικών μαχητικών εντός του πεδίου ελληνικών ασκήσεων μέσα στα χωρικά μας ύδατα και τις λοιπές προκλήσεις με παράνομες τουρκικές ασκήσεις και μάλιστα επιθετικού χαρακτήρα. Δεν μας είπε τίποτα για την σύλληψη μουσουλμάνου στον Έβρο για διενέργεια κατασκοπίας υπέρ της Τουρκίας που αποδείχτηκε τελεσίδικα.

Στην συνέντευξή του ο Τσαβούσογλου μίλησε για τις επικείμενες ελληνοτουρκικές συνομιλίες για τα ζητήματα της ενέργειας και της κατάργησης της βίζας στα νησιά του Αιγαίου για τους Τούρκους τουρίστες. Για να δικαιωθεί και για τα δύο μετά από το αίτημα του νομάρχη της Χίου για την άρση της σχετικής βίζας ακόμα και για εγκατάσταση μονίμων Τούρκων που θα μας γεμίσουν τα νησιά μας αλλά και την συμμετοχή επιχειρηματικής αποστολής και της Νομάρχης του Ηρακλείου σε συζητήσεις με το επιμελητήριο και τις αρχές της κατεχόμενης Σμύρνης. Όλοι αυτοί άραγε που συνωστίζονται στην οικονομική καταστροφή των Ελλήνων, που ανέχονταν τους παρακρατικούς της Άκρας Αριστεράς να δολοφονούν Έλληνες και να στηρίζουν όποιον δεν μιλά και δεν έχει καρδιά ελληνική, αλλά και ο πρωθυπουργός μας που ξεπουλάει την οικονομία στο ΔΝΤ μοιραζόμενος τις πλουτοπαραγωγικές πηγές με τους εχθρούς μας, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί τώρα που η τουρκική θρασύτητα επέτρεψε το άνοιγμα γραφείων των Γκρίζων Λύκων στην Ελευσίνα! Ναι, καλά ακούσατε, στην Ελευσίνα. Μια οργάνωση που εκφράζει όλο το τουρκικό κράτος. Βαθύ και ρηχό!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Διαβάστε κατωτέρω:



Γραφεία Γκρίζων Λύκων στην... Ελευσίνα
Σάββατο, 08 Μαΐου 2010
Kαι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα, μια είδηση σαν την παρακάτω, σε κάνει να αναθεωρήσεις.. Γραφεία της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στήθηκαν εντελώς φανερά και απροκάλυπτα σε ισόγειο κεντρικότατου σημείου της Ελευσίνας! Στον συγκεκριμένο χώρο αναρτήθηκαν σε εμφανή σημείο γνωστά σύμβολα των .."ιδεαλιστών" (ulkucu) όπως αυτοαποκαλούνται τα μέλη του κόμματος Εθνικιστικής δράσης, όπως ο γκρίζος λύκος, οι τρεις ημισελινοι συνοδευόμενα απο τα σχετικά συνθήματα.Θορυβημένοι οι κάτοικοι της περιοχής κατείγγειλαν το γεγονός στον δήμαρχο της πόλης ο οποίος κάνοντας "ρελάνς προοδευτικότητας" στον Νομάρχη Χίου, φέρεται να καθυσήχασε τους συμπολίτες του λέγοντας πως έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να αναρτά ότι σύμβολα θέλει.. Σεβόμενοι απολύτως τις προοδευτικές απόψεις των τοπικών αρχόντων και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε πως :α) το συγκεκριμένο "σωματείο" δεν αποτελεί ΜΚΟ υπερ της προστασίας του συμπαθέστατου ζώου της στέπας, β) τα τσιγκελωτά μουστάκια των Τούρκων παρακρατικών δεν έχουν ουδεμία σχέση με το αντίστοιχο "αξεσουάρ" της αμερικανικής γκέι κοινότητας.Η ιδεολογία του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) είναι ένα μείγμα Παντουρκισμού-Παντουρανισμού με δόσεις ισλαμισμού και εδράζεται σε τρεις πυλώνες: Τον Εθνικισμό (milliyetçilik), τον Τουρκο-Ισλαμισμό (ülkücülük) και τον Παντουρκισμό (Nizam-i Alem) ο οποίος προωθεί την ιδέα ενός neue ordnung υπό την ηγεσία του Τουρκικού κόσμου.Ως γνωστόν η συγκεκριμένη οργάνωση διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες -στην ουσία είναι συγκοινωνούντα δοχεία- και έχει στο ενεργητικό της πλούσια ανθελληνική δράση (συμπεριλαμβανομένων των καταστροφικών πυρκαγιών του 1994 στην Ρόδο). Μετά από την εδραίωση της παρουσίας της στην Θράκη φαίνεται πώς προωθείται η εξάπλωση και σε άλλες περιοχές της χώρας με έντονη παρουσία μουσουλμανικού στοιχείου, όπως η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας. Όλως τυχαίως όχι μακριά απο τον συγκεκριμένο χώρο φιλοξενούνται 2 μουσουλμανικά τζαμιά..
Από το μπλογκ Εν Κρυπτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: