ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 7-5-2010 .

Κανείς σήμερα δεν μπορεί να είναι υπερήφανος για ένα κράτος που μισεί τους Έλληνες και το δείχνει στην πράξη. Που αδιαφορεί για την ζωή των Ελλήνων φτάνει να μην δυσαρεστηθεί ο εθνοκτόνος εσμός του κομμουνισμού που διχάζει εκ νέου τον λαό μας καπελώνοντας έναν αγώνα που δεν του ανήκει. Έναν αγώνα για την δημιουργία ενός κράτους που θα ανήκει στον ελληνικό λαό και μόνον.

Από την άλλη υπάρχουν κάποιες σκέψεις που έχουν βάση. Αλήθεια, την ημέρα της απεργίας της 5ης Μαΐου υπήρχανε κι άλλες τράπεζες που δουλεύανε και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από την Marfin. Η επίθεση αυτή έγινε τυχαία σ’ αυτήν την τράπεζα; Το ρωτάμε αυτό επειδή ξέρουμε πόσο ενοχλούν οι θέσεις Βγενόπουλου. Φυσικά όποιο χέρι σηκωθεί έναντι όποιου Έλληνα, αυτό δεν μπορεί παρά να κοπεί από την ρίζα. Αυτό είναι το χρέος του Έλληνα που κυλάει μέσα του γνήσιο ελληνικό αίμα προς τον Έλληνα. Γιατί το αθώο ελληνικό αίμα το έχυσαν οι κακούργοι ανθέλληνες οργανωμένα και σκοπούμενα.

Οι συλλήψεις κάποιων ακόμη Ελλήνων όπως π.χ του κ. Χατζάρα έγιναν με τυχαία κριτήρια και κατά λάθος; Η ψήφιση του ελεεινού νομοσχεδίου που παραδίδει την Ελλάδα από την ψεύτικη χρεοκοπία στην επικείμενη πραγματική προκειμένου να εκβιαστεί το Έθνος σε υποχωρήσεις ολέθριες και σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας πραγματοποιήθηκε με αστραπιαίες διαδικασίες τυχαία αμέσως μετά τις δολοφονίες των δικών μας παιδιών; Αφού άλλωστε ο κατήφορος για το ξεπούλημα της Ελλάδος στα γεράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι σταθερός στόχος της επαίσχυντης και προσκυνημένης Καθεστηκυίας Τάξεως των πολιτικάντηδων.

Επομένως τίποτα από τα ανωτέρω ζητήματα δεν ήλθαν τυχαία, αλλά όλα έγιναν για την ομηρία της Ελλάδος. Όμως το Τίμιο Αίμα των δικών μας παιδιών δεν θα ξεχαστεί και τα ανθελληνικά νομοσχέδια σαν το λαθρονομοσχέδιο και το επαίσχυντο της εκχωρήσεως της κυριαρχίας μας στο ΔΝΤ θα ξεσχιστούν χάριν της Ελευθερίας της Ελλάδος και των Ελλήνων. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Σαν έναν όρκο μνήμης, τιμής και αγώνα και προκειμένου να πάρουμε ανάσα από την πολιτικάντικη μπόχα που μας έχει κατακλύσει, παραθέτω ένα τραγούδι, επιλέγοντας τον κατωτέρω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/watch?v=tgSkADFEIDg&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: