ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΜΙΞΙΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΑΘΗΝΑ 3-3-2011 .

Η οργή του ελληνικού λαού για την παντελή έλλειψη κάθε είδους πρόληψης και πολιτικών μέτρων για την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας και της ζωής των Ελλήνων μετά και από την τελευταία εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο αστυνομικών της ομάδος ΔΙΑΣ έχει ξεχειλίσει. Είναι σαφές ότι το ελληνόφωνο κράτος των νεοταξιτών δοσίλογων και ραγιάδων αδιαφορεί για τις ζωές των παιδιών της Ελλάδος και νοιάζεται μονάχα για τα παράλογα αιτήματα και τις ευνοϊκές κρατικές ρυθμίσεις υπέρ των λαθρομεταναστών. Το περιστατικό της δολοφονίας δύο νέων Ελλήνων Αστυνομικών μαχαιρώνει κατάστηθα την υγιή πλειονότητα των Ελλήνων Πατριωτών με το δόλο να στρέφεται εναντίον ολοκλήρου του Ελληνικού Έθνους, εναντίον όλων δηλαδή ημών.

Οργή και μίσος είναι τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τις καρδιές μας για το χαμό δύο δικών μας παιδιώνhttp://www.youtube.com/watch?v=-2kptEKlp4s&feature=player_embedded. Γιατί είναι σάρκα εκ της σάρκας του έντιμου και αγωνιζόμενου ελληνικού λαού. Αλλά και επειδή οφείλουμε επιτέλους να αντιληφτούμε ότι τα προβλήματα και οι απειλές πρέπει να αντιμετωπιστούνε ως κοινά ζητήματα. Να επιστρέψουμε στον αυθεντικό ελληνικό κοινοτικό τρόπο ζωής την ώρα ακριβώς που η Πατρίδα μας μεταλλάσσεται και χάνεται. Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής, η τρομοκράτηση της κοινωνίας, ο ανοιχτός πόλεμος που αντιμετωπίζουμε δίπλα μας συνιστά ένα διαρκές έγκλημα σε βάρος μας. Έγκλημα απεχθές που συντελείται με την πλήρη αδιαφορία της ελληνικής πολιτείας και το οργανωμένο σχεδιασμό του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Αλλά και με την συμμετοχή των αριστερών παρακρατικών αθυρμάτων.

Κανείς νοήμων Έλληνας Πατριώτης δεν πείθεται εύκολα ότι η δολοφονία των ηρωικών Ελλήνων Αστυνομικών συνέβη τυχαία και μόνο εξαιτίας μιας κλοπής σ’ ένα περίπτερο. Η μεθοδολογία της ενέδρας που στήθηκε σε βάρος των παιδιών δείχνει ότι κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι θέλανε να χυθεί οπωσδήποτε Τίμιο Ελληνικό Αίμα. Κάποια ανθελληνικά ασπόνδυλα φαίνεται να επιδίωξαν ακριβώς αυτό που συνέβη.

Από κοντά ακολουθεί η εμετική ανάρτηση του γνωστού αναρχοκομμουνιστικού και νεοταξικού ιστολογίου Indymedia που διαθέτει server στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και στηρίζεται η εγκληματική του ύπαρξη από το Καθεστώς γραικύλων πολιτικάντηδων και ακαδημαϊκών της Κεντροαριστεράς. Λέει επί λέξει το ανθελληνικό ιστολόγιο για τους Ηρωικούς Νεκρούς Μας Αστυνομικούς: «Τι κάνει ο Δήμος Ρέντη; Γιατί αφήνει ψοφίμια στα πεζοδρόμια; Μαζέψτε τους μπάτσους από τα πεζοδρόμια, δεν βλέπετε ότι λερώνουν με αίματα; Που ζούμε; Στην Ουγκάντα;»! Οι Έλληνες Εισαγγελείς τι λένε;

Βέβαια! Η Ελλάς σίγουρα έχει καταντήσει Ουγκάντα. Με αποκλειστική ευθύνη καθεστωτικών και παρακρατικών «αντιεξουσιαστικών» λακέδων του Νεοταξισμού που ανοίγουν το δρόμο στην στοχοποίηση των Ελλήνων και τη δημιουργία μιας ψεύτικης Ελλάδος δίχως Έλληνες.

Οι ριψάσπιδες κεφαλές του Γένους δεν θέλουν Έλληνες Ήρωες. Η δύσκολη εποχή μας όμως και η Ελληνική Φυλή έχουν ανάγκη αυτούς ακριβώς τους Ήρωες, τους γνήσιους δηλαδή Έλληνες που κράτησαν όρθιο το Ελληνικό Έθνος όταν οι πάσης μορφής εχθροί εισέρεαν ακόμη και εντός των τειχών. Όπως συμβαίνει τώρα, έτσι ακριβώς ίσχυε και την εποχή του εθνομάρτυρα υπαρχηγού της ΕΟΚΑ στην Κύπρο Μας Γρηγόρη Αυξεντίου, του οποίου τελέστηκε προσφάτως το μνημόσυνο στην Κύπρο Μας. Τότε υπήρχαν «Έλληνες» που αντιμάχονταν την ελληνικότητα προαιώνιας ελληνικής γης που θέλανε να τη χαρίσουνε στον Άγγλο και Τούρκο κατακτητή. Θέλανε τους Έλληνες παροπλισμένους στο περιθώριο.

Όμως ο Σταυραετός του Μαχαιρά Γρηγόρης Αυξεντίου, πιστός στον όρκο του Έλληνα Στρατιώτη και την Ελληνική Εθνική Ιδέα, είχε πάρει οριστική και αμετάκλητη απόφαση να πολεμήσει και να πεθάνει για την Ελευθερία της Πατρίδος του και την Ένωση αυτής με την Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα. Προκάλεσε απώλειες και φόβο στον θρασύ δυνάστη του κυπριακού λαού. Ενέπνευσε άφταστο μεγαλείο αυταπάρνησης και περιφρόνησης της ζωής προκειμένου να ζήσουν ως όρθιοι Έλληνες οι γιοι και οι κόρες της γης του Ευαγόρα. Αγωνίστηκε με το ίδιο σθένος ενάντια στις δύο απειλές του Ελληνικού Έθνους, τους προσκυνημένους ρουφιάνους και τους μισέλληνες κατακτητές. Και τελικά εγκλωβίστηκε από τους Άγγλους στο κρησφύγετο του στον Μαχαιρά μετά από προδοσία. Για να ωθήσει τους συντρόφους που είχε δίπλα του να διασωθούν και να γίνει ο ίδιος παρανάλωμα του πυρός από τους δολοφόνους του με δόλιες ενέργειες από γη και αέρα http://www.youtube.com/watch?v=MAYmaiMtG5U . Για να παραμείνει για πάντα ο Γρηγόρης Αυξεντίου στις καρδιές μας ως ο παντοτινός φάρος της δικής μας Μεγάλης Ελλάδος, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κι όχι του νόθου ψευτορωμέϊκου που κάνει σήμερα τους διώκτες «συμμάχους» και τους κρατικούς και παρακρατικούς προσκυνημένους εξουσιαστές.

Οι δικοί μας Ήρωες έχουν το παράστημα των αδικοχαμένων Αστυνομικών μας που έχουν σμίξει τώρα στην γειτονιά των αγγέλων με τον Γρηγόρη Αυξεντίου που φύγανε εποχές όμοιες, στου Μαρτιού την ολόδροση Άνοιξη. Ωραίοι Έλληνες που μας ζητούν να γκρεμοτσακίσουμε τους άθλιους φονιάδες τους και να τους απομακρύνουμε οριστικά από το Σώμα της Ελλάδος θεραπεύοντας χρόνιες πληγές. Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικοκοινωνιστές θα υπακούσουμε σ’ αυτές τις Ιερές Εντολές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: