ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 10-3-2011 .

Η Ελλάς έχει μετατραπεί σε άτυπη οθωμανική επαρχία της Τουρκίας. Δεν το πιστεύετε; Τότε δώστε μια απάντηση στα πολλά γιατί που προκύπτουν από την ηττοπαθή πολιτική ηγεσία της χώρας.

Γιατί επιτρέπονται οι ένοπλες αβλαβείς τάχα διελεύσεις των τουρκικών πολεμικών πλοίων έως τα ελληνικά λιμάνια; Με τα οπλικά τους συστήματα εννοείται πάντα έτοιμα προς χρήση. Γιατί οι τουρκικές παραβάσεις και παραβιάσεις κανόνων πτήσεως και εναερίου χώρου μένουν άνευ ουσιαστικής απαντήσεως από τις «ελληνικές» πολιτικές αρχές όταν οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν την εθνική μας επικράτεια διεθνή τάχα χώρο;

Γιατί όταν το ελληνικό αίμα συνεχίζει να ρέει από τους Τούρκους φίλους των προδοτών πολιτικάντηδων, αυτοί δίνουν συγχωροχάρτια και εθνική κυριαρχία στους φονιάδες Ελλήνων και τα νεοταξικά αφεντικά προωθώντας τους σε ευρωπαϊκά κι άλλα σαλόνια; Γιατί προσφέρουν εκτός από γη και ύδωρ, ελληνικές ψυχές προς τουρκοποίηση; Γιατί προσβάλουν μνήμες νεκρών ηρώων και φιλότιμο γνήσιων Ελλήνων απογόνων;

Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι αν δεν βρισκόταν μάχιμος κατάφορτος καθάριου ελληνικού πνεύματος στις θέσεις του ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός, με στη κεφαλή του τις Ειδικές Δυνάμεις, τους Ικάρους μας και όλα τα άλλα Σώματα που τιμούν τον όρκο στην Πατρίδα μηδενός εξαιρουμένου, τώρα η Ελλάς θα είχε καταληφθεί και τυπικά από τους βάρβαρους. Και εξηγούμαι λέγοντας ότι ως ουσιαστική κατάληψη εννοώ αυτή που έχει συντελεστεί ήδη με τις πολιτικές παραχωρήσεις σε επικυριαρχία, είτε οικονομική είτε και πρώτιστα κατάσταση παραχωρήσεως χρήσης εδάφους. Ενώ τυπική κατάληψη είναι αυτή που απαιτεί στρατιωτική ενέργεια και η οποία δεν θα συμβεί ποτέ στην Ελλάδα χάρη στον Ελληνικό Στρατό που ακολουθεί με πίστη στο δρόμο του Ιερού Εθνικού Καθήκοντος η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων.

Όμως η «ελληνική» κυβέρνηση έχει αποφασίσει τελειωτικά να αλυσοδέσει την Πατρίδα στο νεοοθωμανικό άρμα. Επιβραβεύει έτσι αλλά και επαληθεύει την καθεστωτική ύπαρξη της παραποίησης της ιστορίας σε σχολεία και ΜΜΕ, καθώς επίσης και τον συνειδητό εξισλαμισμό που κάνει με την απορρόφηση ολοένα και περισσότερων ισλαμιστών λαθρομεταναστών, εγκληματιών και υπό εξέγερση ευρισκομένων. Έστειλε λοιπόν σ’ αυτό το πλαίσιο ο υπουργός εξωτερικών Δρούτσας την πρόσκληση προς τον Τούρκο ομόλογό του Νταβούτογλου, κατ’ επιταγή των κοινών τους αφεντικών, προκειμένου να έρθει ο τουρκομογγόλος να επιθεωρήσει τα υπό τουρκοποίηση ελληνικά εδάφη του. Λίγα λόγια της πλάκας με τους νενέκους πολιτικάντηδες ημών των ραγιάδων και πολλές βόλτες σκιαγραφούν την πορεία του.

Που πατάει και ποιους βλέπει ο Τούρκος πασάς; Κομοτηνή, Ξάνθη, πομακοχώρια, Καβάλα. Βλέπει βέβαια τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και τις «τουρκικές ενώσεις». Και τι άλλο βλέπει; Τα υποτιθέμενα σπίτια κτηνοβάρβαρων που μένανε ενταύθα στον καιρό της οθωμανικής κατάκτησης. Μην περιμένετε βέβαια να ισχύσουν αβροφροσύνες και να πάνε Έλληνες πολιτικοί σε Ίμβρο και Τένεδο. Χώρια που αυτοί οι ασπόνδυλοι κοτζαμπάσηδες δεν πιστεύουνε σε σκλάβες πατρίδες και Ελληνικό Αίμα. Τι κι αν ο Ελληνικός Στρατός έχει στα χέρια του σχέδια τουρκικά για την κατάληψη του Καστελόριζου την ελληνικότητα του οποίου ευθέως αμφισβητούν οι τουρκομογγόλοι.

Αλλά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας αμφισβητούν ολόκληρη την Τουρκία και την θεωρούν αυτή που πραγματικά είναι. Είναι η σκλαβωμένη Ανατολική Θράκη Μας, είναι η σκλαβωμένη Ιωνία Μας, είναι ο σκλαβωμένος Πόντος Μας. Είναι φυσικά τα σκλαβωμένα νησιά Μας, της Ίμβρου και της Τενέδου που προσμένουν να σφιχταγκαλιαστούν με το Καστελόριζο κάτω από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό, λουσμένα στο πάντα Ελληνικό Αιγαίο Μας που έχει γίνει ο Τάφος άπειρων Επιφανών Ελλήνων που πέσανε τιμώντας εθνόσημο και στρατιωτική στολή. Έλληνες Άνδρες που τιμήσανε το Ελληνικό Έθνος και σχηματίσανε τις ιερές αυτές λέξεις με το αίμα τους.

Ο Ελληνικός Στρατός λευτερώνει Έλληνες και μεγαλώνει Πατρίδα. Αυτή είναι η αποστολή του. Η αποστολή που δεν πρόκειται να αντιληφθούν ποτέ οι διορισμένοι πολιτικάντηδες από το Νεοταξικό Τέρας. Πολιτικάντηδες από όλο το φάσμα του Καθεστώτος που βουβαίνονται στις εχθρικές προκλήσεις. Την αποστολή αυτή όμως την είχαν στην καρδιά τους οι αδικοχαμένοι αστυνομικοί μας Σκυλογιάννης και Ευαγγελινέλης που υπηρέτησαν σε Στρατιωτικά Σώματα Αιχμής. Την είχαν στην καρδιά τους ο Ηλιάκης, ο Βλαχάκος, ο Γιαλοψός, ο Καραθανάσης και όλα τα παιδιά που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Την έχουν και την φυλάττουν για την ώρα την καλή της λευτεριάς του Ελληνικού Γένους όλοι όσοι είναι εδώ παρόντες. Την έχουν και οι Έλληνες Καταδρομείς με τον δικό τους φόρο ατελείωτου Ελληνικού Αίματος.

Αφιερώνουμε στους Έλληνες Καταδρομείς, σε όλους τους Φρουρούς της Πατρίδος, σε όσους «έφυγαν» ΟΡΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και σε όσους τιμούν τα Πάτρια τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=-CZz611qBb4&feature=player_embedded. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός συνεχίζει δίπλα στους Φρουρούς του Έθνους Μας το μαγικό του ταξίδι προς μια Ελλάδα Ισχυρή με Υπερήφανους Έλληνες.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: