ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 15-3-2011 .

Το κράτος των προθύμων προς αλλότριους σκοπούς πολιτικάντηδων λατρεύει το σκοτάδι. Κάθε είδους σκοτάδι. Πνευματικό, επικοινωνιακό, κοινωνικό, εθνικό. Φαίνεται πως οι εξουσιαστές της Πατρίδος μας, κρατικοί και παρακρατικοί, καπιταλιστές και μαρξιστές, φιλελεύθεροι και σοσιαλιστές, αποτελούν την απόλυτη εξήγηση της φράσης «όποιος νύχτα περπατεί, λάκκους και σκατά πατεί». Και μας έχουν κομίσει βασιζόμενοι επάνω στον λαϊκό ύπνο πολλούς λάκκους κοινωνικής αναλγησίας και άπειρα περιττώματα εθνικής μειοδοσίας με αθώα θύματα τον λαό και την Πατρίδα.

Από την άλλη πάλι πλευρά, στην αντίπερα όχθη της πολιτικοκοινωνικής ζωής του τόπου, οι ίδιοι ιερείς και ιεροφάντες του σκοτεινού σιωνιστικού διεθνισμού αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι το φως. Μισούν το φως γιατί ξυπνάει όλων των ειδών τις συνειδήσεις και τα θυμικά. Το Φως της Ελλάδος στον Πολιτισμό, την Κοινωνία, την Φυλή δείχνει τον δρόμο για την κατάκτηση της δημιουργικής υπεροχής, της κοινοτικής αλληλεγγύης, της εθνικής κατάκτησης. Καταδεικνύει δηλαδή τις έννοιες και τις αξίες της ελληνικής συντροφικότητας και της συναγωνιστικής δράσης στο δρόμο για την προώθηση του κοινού συμφέροντος για την προάσπιση της ζωής του ανθρώπου και του Έθνους.

Μη γυρεύετε λοιπόν ειλικρινείς πράξεις και φωτεινές εξαιρέσεις στο ομιχλώδες τοπίο του φυράματος του Εφιάλτη. Από γνήσιους απογόνους εκείνου που διαθέτουν σκοτεινή ελληνόφωνη συνείδηση μην περιμένετε να επιδείξουν σεβασμό προς τα γνήσια παιδιά λαμπρών Ελλήνων με καθάρια και φωτοβόλα ελληνική ματιά. Μα και ελληνική καρδιά συνάμα.

Μην περιμένετε να μας πουν ότι καίνε την ιστορία της Ελλάδος και αφανίζουνε τα ελληνόπουλα για να σβήσουνε την εθνική συλλογική μνήμη και να κρύψουνε μνήματα ένδοξων Ελλήνων. Γιατί τότε θα σηκωθεί ένας διαφορετικός σεισμός με ένα αλλιώτικο τσουνάμι που θα φέρει και πάλι μέσα από αγώνες το ελληνικό σκήπτρο σε χέρια Ελλήνων. Αλλά το σκήπτρο αυτό θα γίνει πάλι ελληνικό είτε το θέλουν είτε όχι. Γιατί ποτέ το μελάνι και τα χρεόγραφα της καθεστωτικής τους «δημοκρατίας» των ολίγων δεν πρόκειται να νικήσουν το Αίμα και την Ορμή ψυχωμένων Ελλήνων πιστών σε μια Κοινωνία Άριστων Πολιτών στο Ήθος και την Πίστη για Θεό, Ελλάδα και Λαό.

Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο μεγάλος Αγωνιστής για Λευτεριά και Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα Ευαγόρας Παλληκαρίδης οδηγούμενος στο ικρίωμα της κατοχής από τους Άγγλους φονιάδες του: «είναι ωραίο πράγμα να παθαίνει κανείς για την Ελλάδα»! Ο ηρωικός Έλληνας Έφηβος, βγαλμένος μέσα από τις μεγαλειώδεις ιστορικές σελίδες χρόνων δοξασμένων και αληθινά ελληνικών, είχε αποφασίσει πως αφού μια φορά κανείς πεθαίνει, αυτό είναι πρέπον να συμβεί για την ελευθερία της Πατρίδος http://www.youtube.com/watch?v=Bb_fYuNYuEI&feature=player_embedded .

Κι αυτό κόντρα στις επιδιώξεις των συστημικών του καιρού εκείνου στην Κύπρο που κατέδιδαν τα παιδιά της ΕΟΚΑ στον εχθρό και τους αντίστοιχους στην Μητέρα Ελλάδα που είτε βλέπανε τρομοκράτες είτε χώνανε το κεφάλι κάτω από την άμμο σαν την στρουθοκάμηλο. Σκηνές που μεταφερθήκανε στις μέρες μας ως σχέδια Ανάν και τουρκόσπορες ομοσπονδίες και ως εγκατάλειψη ιστορίας, ονομάτων και εθνικής κυριαρχίας με γεωγραφικούς συμβιβασμούς και μνημόνια.

Αλλά σήμερα για ποιον λόγο αφήνουν οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες τους Έλληνες να πεθαίνουν; Γιατί τους οδηγούν μέσα από όλους τους πολυπολιτισμικούς δρόμους στον αφανισμό; Γιατί έχουν αντικαταστήσει την αυταπάρνηση του Έλληνα με μια παγερή παγίδα θανατικού που σπαταλάει την ίδια ελληνική αυταπάρνηση σκορπίζοντας τον φόβο στις καρδιές των Ελλήνων που μένουν πίσω; Γιατί στην αντιηρωική εποχή μας θέλουνε τις θυσίες λησμονημένες και τα αίτια θολά;

Οι δύο ηρωικοί αστυνομικοί μας Σκυλογιάννης και Ευαγγελινέλης δεν δώσανε την ζωή τους για να σκλαβωθεί η Πατρίδα μας από τους λαθρομετανάστες που κερδίζουνε απεριόριστα καθεστώτα διαμονής και προστατευτικούς νόμους. Δεν δώσανε τη ζωή τους για να γεμίσει η Πατρίδα μας εγκληματικότητα και ισλαμικό φανατισμό. Δεν δώσανε την ζωή τους για να αυτοχειριαστεί η Ελλάδα ούτε λογαριάσανε τους πετσοκομένους μισθούς που δίνονται κεφαλικός φόρος στα θησαυροφυλάκια του μνημονιοφόρου Νεοταξισμού. Δώσανε τη ζωή τους για την ασφάλεια τη δική μας, την ασφάλεια των παιδιών μας, την προάσπιση της Πατρίδος που υπηρέτησαν συνειδητά στον Ελληνικό Στρατό πριν καταταγούν στην Ελληνική Αστυνομία http://www.youtube.com/watch?v=pG6A5eWeqYw&feature=player_embedded .

Είναι λοιπόν σαφές ότι αυτή την σκοταδιστική δημοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος δεν πρέπει να την αφήσουμε πλέον να τρώει τις σάρκες μας και να καίει μνήμες και συνειδήσεις. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός υπηρετεί μονάχα το Ελληνικό Έθνος και τον ελληνικό λαό και τις μόνες θυσίες που προτάσσει με το δικό του πρώτιστα παράδειγμα είναι εκείνες που επιστρέφουν εκεί που ανήκουν, στην Πατρίδα και τον λαό. Και οι θυσίες αυτές είναι η κοινωνική συνοχή και η λευτεριά σε μια ισχυρή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: