ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ 19-3-2011 .

Όλοι μας έχουμε γίνει θεατές της «φιλολαϊκής» και «αντιπολιτευτικής» πολιτικής συμπεριφοράς της Αριστεράς πάσης φύσεως. Κομμουνιστικής και «εκσυγχρονιστικής», μα πάντοτε διεθνιστικής. Ποτέ όμως δεν έχουμε δει την φιλελληνική και αληθινά επαναστατική συμπεριφορά της Αριστεράς. Δεν την έχουμε δει να κουβαλάει στις «ευαίσθητες» πλάτες της τα προβλήματα του Έλληνα Πολίτη και του Έλληνα Εργάτη που στριμώχνεται από την σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους λαθρομετανάστες κι όχι αόριστα από το κεφάλαιο και τους ισχυρούς του Συστήματος ή αποκλειστικά τις ΗΠΑ στους οποίους αναφέρεται δονκιχωτικά, αλλά την ίδια στιγμή βρίσκει πρόσφορο επικοινωνιακό τοπίο στα Μέσα του Συστήματος. Και δεν την έχουμε δει να επιδιώκει την ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος με διάθεση εξουσιαστική κι όχι προσυνεννοημένα καταστρεπτική.

Η ενταύθα Αριστερά είναι μια πολιτική κατάσταση που βολεύεται και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Κατηγορεί και συναγελάζεται με τον πολιτικό και ταξικό «εχθρό» αποτελώντας τον τελειότερο μηχανισμό απορρόφησης των κραδασμών που αυτός παράγει με τα πεπραγμένα του στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Επενδύει στην δίκαιη λαϊκή διαμαρτυρία επιχειρώντας με προσχηματικές ενέργειες να την οικειοποιηθεί μέχρι του σημείου που δεν ακουμπάει το καθεστώς, δίκην επαναστατικής γυμναστικής, για να γυρίσει πίσω στο καβούκι μοιραζόμενη τα κέρδη του κομματικού συρφετού σε παροχές, επιχορηγήσεις, αμοιβές και ασφαλιστικά προνόμια. Προνόμια που λίγο πριν κατηγορούσε στο πεζοδρόμιο. Στους δε κομματικούς χορηγούς έχει εντάξει κάμποσους κατά το κομμουνιστικό ρηθέν πλουτοκράτες που δεν τους ενοχλούν αφού είναι κομμουνιστές και ρίχνουν ζεστό χρήμα στο κόμμα, αλλά και στο κρατικό κορβανά των «αντιπάλων».

Τα αριστερά…παιδιά του λαού έχουν μπόλικο χρήμα, αστικό αυτοκίνητο, δυτικές καταναλωτικές συνήθειες και μένουν σε κάποιο προάστιο. Όσο πιο ψηλά βρίσκονται στην κομματική ιεραρχία ή στα περάσματα της επικοινωνιακής προπαγάνδας τόσο πιο εύκολα γεύονται τους καρπούς του συστημικού παιχνιδιού μεταξύ άρτου και θεάματος. Η συνηθέστερη δε διαδρομή των αριστερών «αντιεξουσιαστών» είναι αυτή που ξεκινάει από τον κομμουνισμό των «περιούσιων» Λένιν και Μπεναρόγια στον κοσμοπολίτικο μαρξισμό του προοδευτικού και καλά εκσυγχρονισμού και στο τέλος του…συντροφικού κάματου, κατά τα μεσοκοπήματα, στο στρατόπεδο του καθεστωτικού σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ που πετροβολούσε πριν! Μια στάση στο επαναστατικό γυμναστήριο της κουκουλοφορούσας και μολοτοφοπλίζουσας Άκρας Αριστεράς θεωρείται μια καλή αριστερή πρακτική εξάσκηση.

Στο μεταξύ τα καλλιτεχνικά σανίδια, τα δημοσιογραφικά μικρόφωνα και οι κοινοβουλευτικές ρητορείες ηθοποιών, επιθεωρησιογράφων, δημοσιογράφων και πολιτικών του ντόπιου Νεοταξισμού ξερνάνε κούφιες κριτικές που ξεχνάνε να συμπεριλάβουν τους ίδιους, κάνουν πράξη το εργάτες ξένοι αδέρφια μας δακρύζοντας, τσιρίζοντας και αβαντάροντας τους αγώνες των λαθρομεταναστών σε κάποιο μέγαρο σαν αυτό της Υπατίας, διαφημίζουν με αναφορές τις απεργίες πείνας με την χοληστερίνη στο 200, αλλά βουβαίνονται και κρύβονται στα δράματα των παιδιών της Ελλάδος. Για τα παιδιά της αστυνομίας και της ομάδος ΔΙΑΣ δεν είδαμε πορείες και απεργίες και απειλές απέναντι στο βολικό τους κράτος της καρπαζιάς και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν τους είδαμε να εγκαλούν την κυβέρνηση που έχει γεμίσει την ελληνική κοινωνία με λαθραία εγκληματικότητα και δεν έχουν πει ούτε μια λέξη μέσα στις ενημερωτικές και σατυρικές τους αερολογίες για την έκθεση των παιδιών αυτών στον καθημερινό κίνδυνο δίχως επαρκή προφύλαξη και εξοπλισμό. Γιατί είναι Έλληνες και ανήκουν μόνον στην Ελλάδα. ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Γιατί θα αποτελούσε ύβρη να υψωνόταν υποκρισία ατελέσφορη τόσο από τους αριστερούς καπιταλιστές του Συστήματος όσο και από τους σοσιαλιστικοφιλελεύθερους συνταξιούχους αριστερούς που σήμερα κυβερνούν τάχα τη χώρα και ενημερώνουν τους πολίτες.

Και είναι μεγάλη ντροπή για τα ελληνόφωνα ΜΜΕ που δεν έχουν το ελάχιστο σθένος να δείξουν την φωνή της μεγαλειώδους Ελληνίδας Μάνας ενός αστυνομικού, συναδέλφου των δύο ηρωικών αστυνομικών, όταν σε ένα πλέριο ξέσπασμα λεβέντικης ελληνικής καρδιάς κατέθεσε τις μεγάλες αλήθειες μπροστά στον φακό του καναλιού ALPHA http://www.youtube.com/watch?v=IW_vyvRIdhw&feature=player_embedded. Αλλά βέβαια, πώς να ακουστούν μομφές εναντίον των πλουτοκρατών ρομπέν των φτωχών πλην Ελλήνων σαν τον Λαζόπουλο και τον Τσίπρα. Που αντιδρούν τάχα στο μνημόνιο αλλά όχι στα πολυπολιτισμικά αγαθά αυτού. Τότε ευχαριστούμε αυτή την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ για τα λόγια ψυχής που λέει και για δικό μας λογαριασμό. Και ας είμαστε μέσα στη δημοκρατία των συμβιβασμένων φασίστες Εθνικιστές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: